הדוגמניות 3-פרק 7.

Manga136

New member
הדוגמניות 3-פרק 7. ../images/Emo142.gif

הערב ב-9:00 ישודר הפרק ה-7 של הדוגמניות, ועוד מתמודדת תעזוב אותנו. המתמודדות שנותרו~ אלה מושקאוצן. נטלי דדון. סשה טפטיקוב. צליל סלע. קארין כהן. קטיה גור. ריטה אוס. מי אתם חושבים שתלך, וממי יש לכם ציפיות גבוהות?

sapirush001

New member
הלוואי שצליל

תעוף או קארין שתיהין הכי מעצבנות במיוחד קארין אז מישהי משתיהין

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

שתיהן כבר ממש עולות לי על העצבים.

NP16

New member
הלוואי שקארין,אבל בטוח שזה לא יקרה.

אז אני רק אקווה שזה לא ריטה,כי היא לא איזה מציאה,אבל יחסית אליהן כן.

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר~ צילומים מלאי חיים בבגד ים. זוכת האתגר~ סשה טפטיקוב. הגרועה ביותר באתגר~ קטיה גור. המתמודדת שקטיה חושבת שצריכה ללכת~ צליל סלע. עקב כך, נקבע כי צליל סלע וקטיה גור יצטלמו ביחד. הצילומים~ כלות במנוסה. חלוקת התפקידים~ אלה מושקאוצן-הכלה שבורחת דרך הביתנים. נטלי דדון-הכלה שבורחת על אופנוע. סשה טפטיקוב-הכלה שרצה לתוך היער ועצרה לנוח בו. צליל סלע-הכלה שהתאהבה בכלה אחרת. (עם קטיה גור) קארין כהן-הכלה שבורחת בשדה. קטיה גור-הכלה שהתאהבה בכלה אחרת. (עם צליל סלע) ריטה אוס-הכלה שברחה מתוך הביתן. המתמודדת שקיבלה חסינות~ אף אחת. המתמודדת שנבחרה ע"י המתמודדות האחרות כגרועה ביותר~ צליל סלע. לכן, צליל סלע נאלצה לעלות ולפגוש את השופטים, ואז התקיימה ההדחה. סדר הקראת השמות בהדחה (לא כולל את השלוש האחרונות)~ 1. סשה טפטיקוב. 2. נטלי דדון. 3. אלה מושקאוצן. 4. ריטה אוס. השלוש האחרונות~ צליל סלע, קארין כהן וקטיה גור. המודחת~ קארין כהן.

Manga136

New member
שוב שמתי ספוילר כשלא צריך... ../images/Emo142.gif

דאמט. תתעלמו ממנו, אין שם ספוילר בכלל

Manga136

New member
התמונות מהפרק: ../images/Emo142.gif

צילומים א'-בגדי ים בננה. צילומים ב'-כלות במנוסה.

Manga136

New member
סשה טפטיקוב: ../images/Emo142.gif

(אני צריך ללכת לאכול ארוחת בוקר אז אני אמשיך אחר כך-לא להגיב עד שאני מסיים)

למעלה