הדוגמניות 3-פרק 7.

sapirush001

New member
הפרק

גם אני נורא אהבתי את הפרק אלה-עד כמה שהיא יפה ליפעמים היא נורא מיתעצלת לעבוד שזה נורא לא טוב.ונכון שבדוגמניות צריך יופי אבל גם צריך רצון לעבוד. ריטה-יפה,חמודה,מהממת אני פשוט אןהבת אותה נטלי-לא הכי יפה אבל יש לה ליפעמים תמונות טובות סשה-אני מתחילה נורא לאהוב אותה רק כידאי שתעלה במשקל וזהו היא מושלמת צליל-נכון שהיא מיסכנה וזה וזה והבנות לא אוהבות אותה אבל היא נורא סנובית שתחשוב שגם מה שהיא אומרת ליפעמים פוגע ואני עוד זוכרת שפעם היא הסיתה את כולם נגד לימור אז למה שעכשיו לא יהיה לה את אותו הדבר?? קארין-סוף סוף עפה היא גם לא כזאת יפה קטיה-היא יפה אבל היא נורא רכלנית ואני שונאת את זה זהו פרק נחמד לא יותר

Nataly B

New member
אני חייבת להודות שאני ראיתי פעם ראשונה פרק בע

בעונה הזאת, ומכל העונות (למרות שזה רק 3), ראיתי אולי שני פרקים ומתוכם רק 10 דק' גג. אז אחרי שראיתי את זה, אין בכלל מה להשוות בין "הדוגמניות" ל"טופ מודל". רמת האינטליגנציה של כל הבנות שם שואפת לאפס (אוקיי, של רוב הבנות). יש כמה בנות יפות, (ואני חושבת שצליל בהחלט אחת מהן) אבל ההתנהגות שלהן פשוט עצבנה אותי (ושוב זאת רק דעה שלי). בכללי, אני חושבת שבשביל להעביר את הזמן אפשר לצפות בזה, אבל אני חושבת שאין כמו טיירה ואין כמו טופ מודל

NP16

New member
לא נראה לי שמישהו חושב אחרת.לפחות פה.

כאילו,הדוגמניות בעונה הזאת אפילו לא היו מתקבלות לעשות אודישן בטופ מודל.

JoNy Boi

New member
יש לי כל כך הרבה מה לכתוב

מרוב תסכול כבר אין לי כוח..מה אני אגיד? אכזבה..

למעלה