הדור הבא של הפורומים....

סתם מבקרת

Active member
בשרשור הזה יש כבר 160 תגובות, כתבתי תגובה,

שליחתה החזירה אותי לעמוד הראשון (מספר תגובות כזה אצלי מקופל), חזרתי ופתחתי את השירשור וגלילה קצרה, בלי לקרוא הודעות, רק לראות את ההודעות שהכחילו החזירה אותי להודעה האחרונה שקראתי.
נוח מאד

selalerer

New member

goldy

New member
לא
לא
לא

שונא PHP יחיה!
*כל* היחודיות של תפוז זה שירשורי עץ!
מוות לPHP!

Oz the great

New member
אולי התבלבלת עם phpBB?

למה אתה שונא את PHP? חצי מהאינטרנט כתובה ב-PHP, וPHP שייכת לחברה ישראלית.
זוהי השפה הכי פופולארית באינטרנט. אשמח אם תפרט מה לא מוצא חן בעינך בשפה זו!

goldy

New member
שונא תצוגה שטוחה

שאנשים צריכים לצטט מלמעלה, שאין קישור ישיר להודעה הקודמת, שהכל בטור אחד ללא קשר לנושא המסויים מאוד בו קוראים את ההודעה, שהתארים של המגיב כתובים בצד כאילו זה מעניין מישהוא, שהסטטיסטיקות של כלל המערכת כתובים למטה כאילו זה מעניין מישהוא, שהרמה בפורומים שכאלה היא תמיד נמוכה מידיי.

KallaGLP

New member
חלילה וחס!

היתרון העיקרי, אולי היחיד, של תפוז על כל האחרים הוא בעיקר שברור מיד מי מגיב למי. מאוד קל להתמצא ולראות איזה הודעות כבר נקראו בזכות שינוי צבעה של הודעה שכבר נקראה. אם יש תתי שרשור שגולשים לעניינים לא מעניינים - אפשר בקלות לדלג עליהם, כי ברור לאיזו הודעה הם מתייחסים. בקיצור, לא לגעת בזה בשום פנים ואופן.

Schrodingers Dog

New member
תוכן מתקדם להודעות

אני חדש פה אז אולי הפיצ׳רים האלה קיימים אבל:

• סרטון וידאו embedded בתוך ההודעה (כמו סרטונים בהודעות בפייסבוק)
  • Latex או כל סוג אחר של מתמטיקה ברמה גבוהה, למשל MathML

SuzukiDR

New member
שיהיה כפתור לייק לתגובות!

ייתן הרבה משקל לתגובה אם יהיו לה הרבה לייקים לעומת מספר צפיות שלא אומר כלום בעצם.

iritki

New member
אופציה לפתיחת כל התגובות בשרשור

ככ שאפשר לקרוא הכל ברצף אם זה דיון מעניין שאני רותה לעבור על כולו בלי לפתוח כל תגובה בנפרד

ilanrr2

New member
הכי חשוב לשמור על המנהלים

יותר מידיי מנהלים טובים עזבו/הועזבו ובל!

Oz the great

New member
מהה

אתה כנראה מדבר על פורום ספציפי. אבל ברוב הפורומים בהם אני פעיל יש למנהלים את הכוח/הגיבוי המתאים. ואם תוסיף להם כוח נהיה בבעיה ממנהלים בעייתים.

יש פורומים שהמנהלים חושבים שהפורום נועד לשרת אותם עצמם ושוכחים שאילו פורומים ציבוריים. לדוגמה, בפורום "שאלה קטנה" (בלי להזכיר דברים נוספים שהמנהלת שם בחרה לעשות לטובת עצמה) בחרו להשאיר כבר כמה שנים את מודעת האבל על המנהל הקודם למרות שזה דוחה גולשים חדשים וגורם להם לחשוב שמדובר בקהילה מגובשת שלא נעים לכתוב בה. והערות שנשלחו למנהלת הנוכחית רק הראה שהיא מעדיפה להזיק לפורום בשביל הנצחת המנהל הקודם מאשר להסיר את המודעה לטובת הפורום. יותר כח לא יועיל לפורום עם מנהלת כזאת, אלא יהרוס אותו.

צריך לזכור שכמעט כל הפורומים באינטרנט מנוהלים בהתנדבות ובמסירות ללא פריוילגיות מיוחדות. לדעתי אין צורך להוסיף להם כח, אלא שתפוז ישלחו להם מדי פעם כובע/חולצה של תפוז...שירגישו חלק מהמערכת.

למעלה