הדור הזה פשוט מפוצץ בבאגים יותר מכל דור אחר או שזה רק אצלי?

הדור הזה פשוט מפוצץ בבאגים יותר מכל דור אחר או שזה רק אצלי?

מאז שיש לי את הפס4 קורים לי המון מצבים, של באגים שהמשימות לא ממשיכות כמתוכנן אלא נתקעות, אלא אם כן אני עושה ריסט אחרי כמה זמן ומגלה שזה היה באג. אין משחק שזה לא קרה לי בו אני חושב.
נגיד בבאטמן עכשיו בזבזתי 20 דקות כדי לבדוק איך אני עובר איזה קטע שברתי את הראש, הרגשתי כמו איזה מפגר, עד שעשיתי ריסט
והבנתי שהמשחק פשוט לא עשה למשימה את טריגר ההמשך שלה.

עוד בעיות שקורות לי רק בדור הזה, המשחקים שומרים לפעמים את ההתקדמות שלי, ועדיין כשאני מכבה את הסוני וחוזר, הם שומרים בנקודה הרבה יותר מוקדמת ולפעמים אפילו קצת מאוחרת... WTF??

בהתחלה שזה קרה לי במשחקים של בתסדה אמרתי ניחא, כי זה בתסדה, ותמיד יהיו להם באגים כאלה אבל זה קורה גם במשחקים
שהם לא שלהם.

וזה מבאס כי אני רגיל לדברים כאלה מהPC לא מהקונסולות, אף פעם לא היה לי דבר כזה בשום קונסולה אחרת שלי.

evilplate

New member
נראה לי יש לך מזל רע

עד עכשיו ברוב המשחקים שאני משחק הייתי אומר שהמאפיין שלהם זה ליטוש, מ WD ועד אינפמוס (למרות הגיהוקים, הוא עדיין פי כמה יותר חלק ומלוטש מכל משחק עולם פתוח על הפס3 כולל אינפמוס שם) ועד וולפנשטיין ומורדור וגם באטמן מלוטש רצח.
&nbsp
לא היו לי שום באגים וירידות הפריימים קורות בעיקר בבלאגנים בבאטמוביל, יש פה ושם שטויות של עולמות פתוחים כמו איזה NPC שנתקע במכונית או משהו אבל סכ"ה מלוטש מאוד.
&nbsp
המשחק היחיד שתסכל אותי בגלל גליצ'ים ובאגים ו POPINS ובקיצור, גהנום טכני יחסית זה הוויצ'ר 3, חוץ ממנו, דבש.

היי, באטמן חלק אצלי גם :)

WD גם היה חלק 99% מהזמן חוץ מהמשימה האחרונה ואם שיחקתי איזה שעתיים ברצף, אבל כאילו הקטע הזה עם זה שאין טריגרים זה מתסכל.

אין לך את הקטע של ירידות פריים אם אתה חורש שעתיים פלוס הא? או שאתה פשוט לא חורש מעל שעתיים ולכן לא פוגש בבעיה הזו :)

evilplate

New member
אני לא מתכוון רק שבאטמן חלק בפריימרייט

אלא שגם אין לי גליצ'ים ובאגים איתו כמו שקרה לך כולל הטריגרים שתיארת.
&nbsp
ובתכל'ס לרוב אני באמת לא חורש, אני מפעיל את הסוני כמעט כל יום אבל לא חורש בצורה עצבנית, אבל אני די בטוח שעברתי את השעתיים לא פעם ולא הבחנתי בשינוי.
&nbsp
וויצ'ר 3 מפוצץ בבעיות לעומת זה ובדיעבד זה דווקא רעיון לא רע היה לקחת הפסקה כי מאז הם משפרים אותו ושבוע הבא יוצא הפאץ' הכי גדול שלהם למשחק שמשנה אותו לא מעט (כולל אלמנטים מעצבנים ב UI, שליטה טובה יותר לגראלט, ביצועים טובים יותר וכו') ככה שאני מקווה שעד שאחזור אליו החוויה תהיה הרבה יותר מלוטשת.
&nbsp
ואני מקווה בשבילך שיצא סלים בשנה הבאה ותוכל כבר להחליף דגם.

גם אני מקווה,ואם לא ייצא נקווה ששידרוג הכונן יעשה את העבודה.

כל הבעיות האלה כולל הירידיות פריים נראות לי כמו איזו בעיה בקריאה שוטפת מהארדיסק. חייב לשדרג!
כן גם אני די מרוויח מההפסקה מהוויצר 3, כשסקיירים יצא חרשתי עליו 3 חודשים רצוף או 4 חודשים והוא היה מלא בבאגים, דווקא
שהוא יצא לי מכל החורים הוא הפך לדי שחיק :)

evilplate

New member
תשמח לפחות שאין לך PC

אצלם באטמן נדחה בכלל לסתיו, יצא להם לקראת סוף השנה.
איזה באסה זה לכל אלו שהזמינו אותו ב PRE ORDER וחיכו לו ככה, כזו פאשלה.
&nbsp
&nbsp

בהחלט, ותחשוב שיש להם פחות משחקים ממה שיש לנו.

בגלל שאין להם כמעט בכלל אקסקלוסיבים שהם משחקי AAA אז אצלם כל AAA כזה שנדפק בהשקה זו תקופת יובש יותר רצינית.
אצלם המצב הפוך במקום שבאטמן יהיה ההפסקה למכשף 3, הם משחקים במכשף 3 עד שיסדרו להם את באטמן, לא שלמכשף 3 חסרות צרות אבל לפחות אפשר לשחק בו.

evilplate

New member
כן מחשב לטעמי זו אחלה פלטפורמה משנית

ולא בהכרח ל AAA, יש שם הרבה משחקים קטנים יותר ושם הוא באמת משגשג, אבל לסמוך עליו כפלטפורמה ראשית ובלעדית ל AAA? נראה לי פתח להרבה עצבים.
&nbsp
עד עכשיו אני רואה ב GAF כל פעם שיש מפתח שמגיב בטופיקים על המשחק שהוא עובד (או מנהל קהילה של מפיצה) אתה רואה אנשים מביעים בקשה ממנו שגרסת הפיסי תהיה טובה, כל הזמן מחזיקים שם אצבעות שגרסאות פיסי יצאו תקינות ויעבדו בהשקה, נשמע מבאס כל הזמן להיות במתח על זה.
ואני אומר את זה כמישהו שכבר יש לו מחשב הרבה יותר חזק ממקודם, כולל הפס4...
&nbsp
בקשר לוויצ׳ר הוא אכן שחיק אבל הם באמת היו צריכים לדחות אותו, הוא היחיד שמרגיש לי חסר ליטוש ועם בעיות על הפס4.

מה? תתחדש גבר! מה המפרט שלך? מתי הבאת?!

בכל זאת מגניב! איזה משחקים אתה הולך לשחק עליו בעיקר? מולטיפלטפורום? זה נכון שהמחשב מנצח במשחקים שהם משחקי AA במקום AAA, אבל אני אישית מרגיש שהפס4 נותן אחלה גיוון גם בצד הזה בהשווא לקונסולות קודמות, כנראה בגלל ההצלחה שלו.

כאילו מה היה מאמין שwasteland 2 וDivinity - Original Sin יקבלו פורט לפס4, מדובר במשחקי תפקידים בתורות סופר נשתיים למחשב
בדיוק מהמשחקים האלה שאתה שותה איתם כוס קפה עם כמה עוגיות timtam לא משחקים שחשבתי שיגיעו לפס4 בחלומות הכי פרועים שלי..

evilplate

New member
תודה

כבר יש לי אותו יותר מחודש, יצא שגם אני וגם אח שלי היינו צריכים לקנות מחשב חדש, אני רציתי בלי כרטיס מסך בינתיים מתוך מחשבה שהפס4 מריצה לי משחקים סבבה ולא הגענו עדיין לשלב של הפרש גדול במיוחד מה PC ואולי בעתיד כשנגיע לזה נקנה דגם טוב שיהיה, אח שלי לעומת זאת כן רצה כרטיס והוא הלך על ה GTX 960, לא מפלצת אבל כרטיס מכובד ובטח יותר חזק ממה שהוא צריך לעשרים שנה הקרובות בערך (וגם מהפס4 בלא מעט)
&nbsp
בקיצור, לונג סטורי שורט, עכשיו הכרטיס הזה במחשב שלי ככה שיש לי אופציה כשארצה כרטיס חדש להחזיר לו אותו ולקנות, הוא בינתיים לא צריך אותו.
&nbsp
לא קניתי מאז שום משחק אליו, יש לי מספיק מה לשחק על הפס4 אבל אני מתכנן על אורי והיער העיוור בהזדמנות.
AAA אני לא אשחק עליו בשנה-שנתיים הקרובות, רק בלעדיים של ה ONE שיגיעו גם ל PC, בתקווה QB.
&nbsp
מולטי פלטפורם עדיין אני קונה לפס4 ועשיתי זאת גם עם באטמן (כבר אז היה לי את המחשב) וכמו שאתה רואה, חתיכת מזל שעשיתי את זה, אחרת הייתי צובע את המחשב בכחול וזורק אותו לים מעצבים :)

אתה יכול לשחק עכשיו גם

את אלן וויק שפספסת.. אם אתה יכול לחזור אחורה גרפית וdead Rising 3 וכן גם את qb בהמשך הדרך

evilplate

New member
כן הוא ברשימה

נחכה לתקופה יותר מתה (אם היא תגיע בכלל, זה נראה שמפה והלאה הולך להיות זרם בלתי פוסק של משחקים)
&nbsp
ולא מעניין אותי DR3, אני בונה בעיקר על כל מני אינדים שבלעדיים ל ONE על הקונסולות כמו ORI או זה למשל שנראה ממש מבטיח:
https://www.youtube.com/watch?v=RXYlYNYgKPQ
&nbsp
גם אם יהיה איזה "אסון" ו TR בסוף יהיה בלעדי ל ONE על הקונסולות לנצח כמו שקרה עם SF5 אז אני יודע שלפחות אני אוכל לשחק בו על המחשב.
&nbsp
אני מעדיף כמה שאפשר להמנע מ AAA על המחשב אם יש לי אופציה אחרת, אפילו אם תיאורתית TR יצא למחשב חודש ויותר לפני גרסת ה PS4 אני אעדיף לחכות, גם בגלל שאני יודע שיהיו רגעים טכניים מתסכלים שסתם יבאסו לי את הקנייה וגם בגלל שהוא לא מחובר למסך טלוויזיה גדול וזה מבאס לשחק משחקי AAA על מסך של 20 ומשהו אינץ'.
&nbsp
מה שכן אני הכי הרבה מחזיק אצבעות ל QB, הוא לבד ישמח אותי על האופציה הזאת :)
&nbsp

לא יודע למה נראה לך שיש סיכוי שטומב ריידר ידלג על הPS4 ועל

המחשב לא. טומב ריידר נהיה כותר גדול בגלל הפלייסטישן. וסקוור מרגישה מחויבת להחזיר לחיים את שוק הקונסולות היפני דרך הPS4
נראה לך שהם יפסידו את ה20 מליון בעלי PS4 ועל הדרך יאכזבו את אוהדי הסדרה ביפן? אבל יתפשרו על גרסדת מחשב שתעלה 15 דולר תוך כמה חודשים? אין מצב גבר :)

evilplate

New member
אני מדבר על תסריט שמייקרוסופט

ירצו להפוך אותו לבלעדי לקונסולות, אולי זה כבר ככה לך תדע, כמו שסוני עשתה עם סטריט פייטר 5, אומנם סקוור לא נזקקת כמו קאפקום אבל כסף יכול לקנות כל דבר.
&nbsp
אני גם מאמין שרוב הסיכויים שיגיע לפס4, פשוט לוקח בחשבון תסריט כזה.
&nbsp
אפרופו סטריט פייטר 5 אתה בטח ממש שמח שלא יהיו גרסאות סופר ואולטרה וכו׳ ושאת כל התוכן אפשר יהיה לפתוח דרך הגיימפליי, כולל כל DLC עתידי, ככה קאפקום הכריזה.
&nbsp

איך אתה יכול לעלות אפשרות כזו אחרי שספנסר אמר שטומב ריידר

בלעדי זמנית בלבד על האקסבוקס ONE ? הוא מנהל מחלקת האקסבוקס במייקרוסופט זה הכי קרוב שהוא יכול לומר ל"זה יגיע לPS4 "
בלי לדפוק לעצמו את העסק.

לא רק שסקוור לא נואשת לכסף כמו קפקום, גם יש לה הרבה יותר בלעדיים לפס4 מאשר לONE, מהצד היפני שלה.
סקוור אמרו את זה בכל דרך אפשרית, הם מהמרים חזק על הPS4 כדי למנוע קריסה של תעשיית הקונסולות היפנית.

כולם שם כמו שאתה בטח יודע משחקים בפלאפונים וקונסולות ניידות ואתה לא יכול לבקש מהצרכן 60$ למשחק נייד/משחק פלאפון.
יש להם אינטרנס לתת לPS4 את התמיכה הכי גדולה בהיסטוריה שלהם, בגלל זה גם הם החליטו שזה הזמן סוף סוף לרימיק של פפ7

אז נראה לך שאחד המותגים המערביים הכי חזקים שלהם ידלג על הPS4 ? אין צל של סיכוי.

מייק לא תקנה את הבלעדיות של טומב ריידר, כי הוא לא כותר גדול ששווה את הכסף של מייק עד כדי כך.
לעומת זאת סטרייט פייטר זה כותר שיש לו קהל אדוק, ואנשים קאזואלים שקונים אותו כ"משחק מסיבה" SF די חזר להיות המלך של הז'אנר מבחינה תדמיתית. זה כותר ששווה לשלם עליו ומייק יודעים את זה.

הם כבר אמרו שהם לא קנו את SF5 כי הם העדיפו להשקיע בKI כי זה IP שלהם, וזו בחירה נכונה מבחינתם.

ובטח שאני שמח על SF5, זה גם הולך להשתיק את כל המפגרים שחושבים שתהיה גרסת אולטרא לאקסבוקס ONE

evilplate

New member
כל מה שאתה אומר נשמע הגיוני

אבל אתה יודע סכ"ה דיברתי על איזה תסריט קלוש של לך תדע.
זה נשמע שגם אתה באיזו פינה בלב טיפה חושש מזה אז אתה מביא סיבות למה זה לא יכול לקרות, אל תדאג כרונו אני מבטיח לתת לך רשמים מפורטים D:
&nbsp
לא סתם, אתה באמת צודק במה שאתה אומר, אם זה היה בלעדי ל XB1 על הקונסלות ספנסר היה צועק מהגגות שהמשחק בלעדי ל XB1 על הקונסולות (וככה היה משאיר פתח רק לגרסת PC), הוא לא עשה את זה כי כנראה זה אכן לא.
&nbsp
אני בטוח שזה הסטטוס הנוכחי, פשוט אני מאוד מקווה שהוא לא ישתנה מאיזשהי סיבה, גם אני רוצה לשחק אותו על הפס4 ולא מול מוניטור קטן תוך כדי שאני מתעצבן על פורט גרוע או משהו. (למרות שלסקוור אין היסטוריה של פורטים רעים על ה PC מזכרוני)
&nbsp
אבל שמע זה שסקוור חתמה על הבלעדיות המבאסת הזו מלחתכילה זה קצת סותר את התיאוריה שהם מהמרים עד הסוף על ה PS4, אולי רוב המאמצים שלהם באמת מנותבים כלפי הקונסולה הזו אבל לתת משחק כזה גדול לקונסולה המתחרה רק ממחיש שבסופו של דבר כסף מדבר, ואל תשכח גם ש TR הוא לא מותג גדול ביפן ככה שאין להם בעיה תיאורתית לתת אותו ל XB1 ועדיין לתרום לתעשיית המשחקים ביפן דרך השקעות בפס4.
&nbsp
אבל נקווה שבאמת הסיבות ההגיוניות שנתת ללמה זה לא יקרה נכונות, בעיקר כמו שאמרת בגלל שכספית הוא לא שווה את כל הפיצויים שיצטרכו לשלם לסקוור בגלל שהוא לא יגיע לפס4, זה לא משחק שיגרום להרבה אנשים לקנות קונסולה במיוחד בשבילו כמו SF.
&nbsp
ו SF משחק מסיבה? ממה שניסיתי הוא הכי לא זורם לקז'ואלים, קשה לחרבש ולהנות, הוא ידוע בזה שהוא כבד מאוד ואפילו משחקים שהם גם עם המון סקיל כמו טקן זורמים הרבה יותר ממנו למתחילים, אבל לך יש יותר ניסיון איתו אז אני לא אתווכח.

הפורטים של סקוור למחשב הם מצוינים!

אתה יכול לקנות אותם בלב שלם את הרוב המוחלט של המשחקים שלהם בדור הקודם שיחקתי על המחשב וכולם רצו לי חלק, אם אתה יכול איכשהו לחבר לטלווזיה אני הייתי משחק על המחשב עם הדואלשוק 4. לדעתי על המחשב אתה צריך להיזהר בעיקר מיוביסופט ולבדוק
כל משחק עולם פתוח לגופו, כי הם הז'אנר שבאמת בעיייתי ולא צפוי על המחשב כמו שבאטמן האחרון הדגים.
אצל סקוור גם משחקי העולם פתוח עבדו חלקים כחמאה על המחשב.

אתה צודק שטומב ריידר לא כזה להיט ביפן אבל יותר הבאתי את זה כדי להראות כמה סקוור מחויבת לפלטפורמה. מבחינת סקוור
הם מעדיפים שיהיה לך פס4, לא משנה אם אתה מערבי או יפני, כי אם יש לך פס4, יש לך יותר משחקים שלהם לקנות.

אם יש לך XBOX ONE אז מבחינתם אתה יכול לקנות רק KH פפ15 ואת המשחקים המערביים, נראה לך שהם ימנעו
מהקהל המרכזי שלהם אפשרות לקנות את כל המשחקים שלהם? במיוחד שהם מביאים למערב את כל המשחקים היפנים הבלעדיים לP
חוץ מזה איינסידרית שיש לה מקורות בסקוור כבר אמרה שסוני עזרה להם לפתח משחקים בלעדיים לPS4 אז נראה לך שסוני
תתן לטומב ריידר לחמוק?

זה לא משנה באיזו נקודת מבט נסתכל על זה, מנקודת המבט של סקוור, מיקרוסופט, סוני, זה לא משתלם לאף אחד שטומב ריידר
יהיה בלעדי לאקסבוקס, כן גם לא למייק.

ובנוגע לSF חחח, ראיתי מלא אנשים קאזואלים משחקים SF כמעט כל בית שאני מגיע אליו עם אנשים בגילאי 27-32 אני רואה את SF מותקן על המחשב או בקונסולה בלי להגזים.

חוץ מזה SF4 על שלל גרסאותיו מכר 8 מליון עותקים, נראה לך שכל ה8 מליון האלה הם איזה סופר הארדקורים כמו סטס?
מתוך ה8 מליון האלה, 1.2 מליון הם על ה3DS לבדה! (והקהל של נינטנדו נחשב כזה שרק נינטנדו מעניינת אותו)

אולי סטרייט פייטר פחות נגיש מטקן אבל הוא SF עדיין יותר אייקוני ממנו, וטקן הצליח להיות המלך של דור הPS1/2 בעיקר כי SF
לא היה בתמונה, מלבד למקצוענים כמו סטס, עכשיו שהוא בתמונה רואים שגם הקזואלים נוטים אליו.

מישהו 2

New member
אצלי הכול בסדר חוץ מבאטלפילד 4

נראה לי ניסיתי לסיים את המשחק כבר לפחות 100 פעם (לא בהגזמה). מה שקורה, המשחק כל הזמן מוחק את השמירה שלי.
מה לא ניסיתי? מחקתי את כל המשחק והתקנתי מחדש והכול ושום דבר לא עזר.
עוד יותר מעצבן, שיש נשקים מסוימים שאפשר להשיג לאונליין רק אם מסיימים את המשחק, מדובר בנשקים טובים מאוד , וזאת הסיבה העיקרית שהייתי מעוניין לסיים אותו.
&nbsp
הדרך היחידה נראה לי להצליח זה לשחק את כל המשחק ביום אחד. ניסיתי לעשות את זה, אבל אני תמיד מתעייף באותה משימה.

&nbsp

מבאס, אבל הבנתי שהמשחק גם ככה דפוק מהשורש בבאגים, אז זה לא

אצלך לפחות... EA סתומים בלומים, הם צריכים פשוט לפתוח את הנשקים, או שתעבור לבאטלפילד שוטרים וגנבים חחח :)

Josh Gross

New member
ישנן כמה דרכים לעקוף את זה

כצעד ראשון נסה את זה:
תדאג שהאופציה להעלאה אוטומטית(עבור Auto Save) מבוטל.
סיימת סשן - עלה לענן את הSAVE(וודא שגםPROFILE SAVE DATA נשמר).
&nbsp

למעלה