הדור הזה פשוט מפוצץ בבאגים יותר מכל דור אחר או שזה רק אצלי?

CallMeCavanaugh

New member
מה, זו בעיה ידועה?

אין שמירות בבאטלפילד 4 על פס4 ואף אחד לא תיקן את זה?

CallMeCavanaugh

New member
זה פשוט פסיכי

זה לא איזה באג קטן. זה משחק שלא מתפקד ברמה הכי בסיסית. צריך להחרים אולפנים שעושים פאשלות בכזה קנה מידה.

Josh Gross

New member
אם DICE יוחרמו

זמן משחקי הרשת שלי יקוזז בכ70%(PS4&PC).
&nbsp
בבקשה לא להכניס לאנשים רעיונות, אין לנו צורך בהאאאאשטאג נוספים בעניין..

Josh Gross

New member
zה לא שאין שמירות

פשוט יש באג שקורה לחלק מהשחקנים.
לא בדקתי את זה באופן אישי, סיימתי את ה'קמפיין', עאלק, בסשן אחד.

אבל, היי, זה המולטי הכי אחי..

Megalomaniac911

New member
זה נהיה מצב מחורבן

פעם אני זוכר עוד לפני העידן של המשחקים הדיגיטליים הייתי קונה משחק על דיסק, מתקין ומשחק וזה היה פועל מושלם בלי שום בעיות כי גם לא היתה להם אפשרות לתקן את המשחק בהמשך כי לא היה דבר כזה... אז כל החברות היו מוציאות את המשחק גמור כפי שהוא אמור להיות.
היום עם כל הדיגיטל והרשת הם פשוט מוציאים בכוונה משחקים ככה ובמהלך הזמן מתקנים אותו בפאצ'ים... כמעט כל משחק זה ככה. זה כבר נהיה מצב ממש מחורבן... אני כבר לא קונה משחקים בפרי אורדר אלא אם כן זה משחק שאני בטוח שהוא ייצא טוב כבר בהתחלה (כמו אנצ'רטד 4)

כן..התחלנו לשלם על גרסאות בטא...

אני חלק מהבעיה כי עשיתי פריאורדר לפולאאוט 4 למרות שאני יודע שהוא יהיה מלא באגים

evilplate

New member
אני דווקא חושב שהרוב יצא די מלוטש על הקונסולות

רק עם אססין קריד יוניטי והוויצ'ר 3 יש בעיות שמחייבות כבר מליון פאצ'ים.
אישית מכל המשחקים שיש לי כאמור רק הוויצ'ר 3 מרגיש לא אפוי מספיק.
&nbsp
אולי זה חלף מעל הראש שלי בגלל שאני משחק רק בסינגל ונראה לי רוב הבעיות עם משחקים זה שהם יוצאים עם אונליין שלא מתפקד טוב כמו שהיה עם באטלפילד והאוסף של היילו ואפילו רוקט ליג שחילקו השבוע בפלוס שהשרתים שלו לא עבדו כמה ימים.

עטלפוני

New member
המערכות הפעלה עצמן יצאו לשוק לא גמורות, אז מה הפלא...

כל הדור הזה יצא מהר החוצה בגלל תחרות, לא כי הוא היה מוכן. כל המשחקים משתחררים בתאריך שרירותי שקבעו חברות הפצה חודשים קודם לכן, בלי קשר לרמת הגימור של המשחק. מבחינה הזו דווקא דחיית תאריך שיחרור היא מבורכת, חבל שלא עושים ככה כולם.

למעלה