כתבתי כבר פעמים רבות ואחזור על כך-
כשאני הייתי ילד, גם אם היינו אוכלי שפק ודתנו חילונית, היינו משתתפים בחגיגות בחגים כיוון שראינו זאת כמסורת עממית ולא כדת. בר מצוה עשיתי בבית הכנסת הגדול, וזו היתה ההזדמנות היחידה שלי לראות מקרוב את הרב שלימד אותי את טעמי המקרא.
אלא שהדתיים ובראשם החרדים, תנועה שהוקמה במאה ה-16 כדי למגר את התנועה החילונית, והם נלחמים בחילוניים עד היום, ראו בפוליטיקה כר נרחב להתרחב על חשבוני, נכנסו חזק לפוליטיקה, הקימו מפלגות (כולל מפלגה גזענית, העיקר שהם מתבכיינים...) והתחילו לפעול כדי לחתור תחת אושיות המדינה, והגיעו למצב שהם מקבלים מיליארדים כי יש להם כח לסחוט את הממשלה, להכניס אנשים שלהם לכל צומת שלטונית, והכל בדרך להשתלט על המדינה ולהפוך אותה למדינת הלכה.
מדוע החרדים חרדים מסרבים ללכת לצבא ? פשוט לגמרי, כמו שהם עבדים של החבר הדמיוני, יש להם מיליארדים של נוהלים הנקראים הלכות שנמצצו מהאצבע של מליוני פרשנים מטעם עצמם. הלכות ברובן הזויות לגמרי, כולל סיפורים מטורפים של רבנים ראשיים למינייהם (כולל זה שהלך לבית סוהר) בסיפורים הם מספרים דברים שאם ילד בן חמש היה מספר, היו מתחילים לחשוש שהוא מפגר.
בנוסף לים השקרים שהם מלעיטים את הציבור.
רוב ההלכות שלהם לא רחוקים מההלכות של המוסלמים בקוראן (ותאמיני לי שאני מכיר את התנ"ך, הקוראן והברית החדשה - לצורך המחקר לספר שלי: "התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין"), וככל שהחרדים יהיו קיצוניים יותר, כמו אמונת ההבל שלהם בחבר הדמיוני, כך בין היתר הם מאמינים שהמשיח יגיע רק את יהיה חורבן מוחלט בארץ.
זאת הסיבה שהם מסרבים להתגייס לצבא ומתחברים לאנשי אש"פ, הכל כדי לא לפגוע בביאת המשיח.
רק בבית חולים בת ים נתקלתי בהתנהגויות כאלו.
מה שאני יודע זה ממקור ראשון, כיוון שהייתי שתול אצל החרדים בירושלים משך חצי שנה ואני יודע בדיוק על מה הם חושבים.
תקראו את המילים בתפילת שמע, הם קישקוש מוחלט ואני לא מכיר מי שפועל לפיהם, מה גם שתרי"ג המצוות (שאינן מצוות אלא ציוויים) לא ניתן לקיים אלא הדתי ביותר יוכל לקיים רק 201 (60 מהם בנושאי מין...) מתוך 613 שגם עליהם יש מחלוקת.
ואחרי כל מה שהעם הזה עבר, עדין לכבד את מי שהוא עבד לחבר הדמיוני ? אחרי כל הפרעות, מעשי הרצח, הגליה של עם שלם, ורצח עם - שבהחלט ברור ש-6.000.000 לא היו מסכימים ש-"יש אלוהים".....
אמר כבר אפלטון כבר במאה הרביעית לפני-הספירה:"אדם פיקח היה זה שבדה מלבו את אלוהים".
(אופס, השניה עברתי עבירה פלילית שעונשה שנה מאסר.....)
אין לי שום הערכה למי שמאמין בדברי הבל,
ויותר מזה,
למרות שאני חי במדינה דמוקרטית, הוא עושה הכל כדי לאלץ אותי לחיות לפי דרך חייו העלובה ובגלל פוליטיקאים תאבי בצע ושלטון, הוא גם מצליח......
לאנגזאם לאנגזאם אבר זיכר..... (לאט לאט אבל בטוח...)
במשפחתי הסכימו ש- "אלוהים מת באושוויץ" !!!