הדו"חות האקאשיים, מי שמע?

Gilliana

New member
לא קרוב אפילו ../images/Emo13.gif

אבל אתה מוזמן להמשיך לחפש - את שמי המלא אתה מן הסתם יודע וגוגל פתוח לכל דיכפין. לגבי סתימת אף - האמת? זו סכנה ברורה ומיידית, נוכח הכמויות האדירות של הבולשיט שהמדינה מוצפת בהן בשנים האחרונות.

Blutige Erde

New member
תודה.

זה נשמע מעניין. חשבתי על זה לפני כמה זמן, גם אם בצורה אחרת. כי הקטע של "כניסה לתת מודע" לא נראה לי. מה שיש בתת מודע של אדם הוא השכל שלו. והשכל שלנו לא מכיל את כל המידע של היקום כרגע. מישהו היה שם לב כנראה. ולא רוח רפאים בריטית כזו או אחרת. בסופו של דבר כל חלקיק עובר שינויים במהלך קיומו. והשינויים האלו משאירים סימן. אז כמו שארכאולוגים יודעים לקרוא סימנים על עצמות בשביל לדעת מה עבר על היצורים שהן השתייכו אליהן, איזה מגניב זה אם היינו יודעים לקרוא את החלקיקים ואת אופן הפעולה שלהם בשביל לדעת מה עבר עליהם מאז תחילת היקום. כי בסופו של דבר כולנו אבק כוכבים. יכול להיות שהשולחן שלי היה מישהו פעם.

Gilliana

New member
ודרך אגב - לגמרי שכחתי

לפני כשנה התפרסם מחקר (לגמרי מדעי, לא קשור למיסטיקה WHATSOEVER) שמצא תימוכין להשערה לפיה הזכרון אינו מאוחסן במוח, וכי במוח יש רק "מצביעים" (בדומה לאינדקסים של שיטות ניהול קבצים במערכות הפעלה מיחשוביות מסוימות) למקום שבו הזכרון מאוחסן, אי שם במימד שעדיין איננו מכירים... נשמע מוכר?

MetalSinagouge

New member
די צפוי.

נחסוך את ההתנצחות המיותרת אם רק תאמרי לי: זה הופיע בpeer-review במגזין ידוע, או ב"עיתון המטאפיזי של אגודת צ'ארלס פורת לצעירים"?

Gilliana

New member
אם התכוונת לזה ש...

די צפוי שיש לי FAVORITES עמוס באלפי קישורים ושלא אזרוק הכל וארוץ לחפש את המאמר במאגר הזה בו ברגע ש-MS מהפורום ביקש, אז נכון - זה לא רק די צפוי, אלא זה אפילו סופר צפוי. ומכיוון שהגבת כפי שהגבת - אז יש לי רעיון אפילו טוב יותר כדי לחסוך את ההתנצחות המיותרת: לך חפש בעצמך. ומי יודע, אולי תמצא את זה במגזין האגודה האנטי- בולשיטיסטית.

למעלה