הדחקה - טובה לבריאות?

כשאני מביטה לאחור-

רציתי, רציתי, ניסיתי, ניסיתי - ולא יצא לי. פשוט לא יצא.
הרגשתי שאין לי הרבה מזל בזוגיות ו/או תשוקה.
זה נע בין לא רצוי ללא מצוי להומו שהוא גם נשוי

בכל אופן, אני זוכרת שכשהגעתי לגיל 30 הגיע שלב שהרמתי ידיים והחלטתי שזה לא יקרה וזהו. ויתרתי. זמן מה אח"כ משהו קרה, לגמרי במקרה ובטעות, משהו שהעיר ושחרר בי משהו, והוביל לכדור שלג שהתגלגל, ואז החלטתי שאני לא מוותרת יותר ולא יושבת על הגדר. יצאתי למשימה לגרום לדברים לקרות לי.
והם קרו. גם הם קרו במקרה לפעמים - אבל כנראה כשנפתחים לדברים ומוכנים שהם יקרו לך - זה מושך את הדברים הללו אליך

"ואנשים יוצאים לחפש מקרה שיקרה - אם אפשר במקרה" (גידי גוב, "שלל שרב").

אני ממש מאמינה בזה.

"כנראה כשנפתחים לדברים ומוכנים שהם יקרו לך - זה מושך את הדברים הללו אליך". זה אולי נשמע קצת קלישאתי [סורי
] אבל לפחות ממעט הניסיון שלי זה נכון.

מודעות זה דבר חשוב.

כן, היו לי כמה שנים טובות של הדחקה אחרי שנכוויתי פה ושם. רק לפני חצי שנה חזרה לי המודעות לנושא, מעבר להצקות של אמא שלי שתמיד היו ברקע ולא נתנו לנושא לגמרי להיעלם מראשי.
ברגע שיש לך מודעות, זה פוקח את העיניים ורואים דברים שיכולנו לפספס קודם. דיי חשוב ומאפשר ללמוד על עצמך הרבה.. גם אם זה קצת עצוב לפעמים.

רק מודעות!

אני הכחשתי המון שנים ובסוף זה התפוצץ לי בפרצוף, ועכשיוזה גורם לי להיו עצבנית יותר.

מה גם שככל שהזמן עובר יותר קשה לטפל בבעיה.

ועם הקושי, אולי

פתיחת הפורום תוכל להקל על ההתמודדות.
אני מסכים שעם השנים זה קשה ומתסכל יותר.

אני חושבת..

שמצד אחד לא צריך להתעסק בזה כל הזמן, ומצד שני, אי אפשר להדחיק את זה לנצח.
אז נכון, זה לא המצב האופטימלי, אבל צריך לדעת להסתדר עם זה ולקבל את עצמנו ככה, אחרת נסבול כל הזמן. אני כבר הפסקתי לרחם על עצמי כי אני בתולה ואם זה מפריע לגברים שאני יוצאת איתם אז הם לא שווים את זה.
ונכון, מדי פעם זה עולה במחשבות ומבאס, אבל אם היית רוצה להיפטר מזה כל כך, היית עושה את זה מזמן ואז יכול להיות שהיית מתחרטת על זה.. אי אפשר לדעת..
בכל אופן, אני מאמינה שיהיה בסדר ושהכל לטובה

לא הדחקה ולא מודעות

פשוט להירגע קצת.
אצלי אני לא "מדחיק". אני מודע למצב שלי. אבל בתקופות רבות אני בוחר פשוט להירגע. לא לשים את זה במרכז החיים. זה לא אומר שאני מפסיק לחפש זוגיות, או מתייאש. אני פשוט נרגע, ומתמקד בדברים אחרים.

למעלה