הדיוידי החדש-atom heart mother

flowerboy69

New member
הדיוידי החדש-atom heart mother

אתמול קיבלתי את הדיוידי החדש למדתי ממנו 3 דברים מרכזיים- 1-atom heart mother הוא אחד הקטעים הכי מורכבים ומדהימים שנעשו במוזיקה 2-רון גיסין הוא חולה נפש לחלוטין אבל אומן נדיר שמנגן ויוצר מכל מקל מוזיקה 3-כל דיוידי שיוצא ללא הסכמת הלהקה ובהשתתפותה הוא סתמי ולא ראוי לקיום האמת-אחד הדברים הכי לא מעניינים שראיתי-למרות הקטעים הנדירים. משעמם-לא מחובר ולא מוצלח וממש אכזבה שמבזה את האלבום עצמו. בסוף הסרט יש בונוס קטעים מתוך 2 דיוידיים אחרים שלהם ששווים הרבה יותר... בקיצור-לא לקנות!

תודה על האזהרה

האם תוכל לפרט מה הבעיה ב-DVD? למה בדיוק זה כ"כ גרוע? (לא שאני מתפלאת, לאור הפיאסקו של ה-DVD-ים שאותה חברת הפקה הוציאה בשנה שעברה, על הפלויד, ושנסקרו בפורום). וגם, איך הגעת למשתי המסקנות הראשונות.

flowerboy69

New member
פשוט

זה טפשי לראות כל מיני אוהבי מוזיקה מספרים על הלהקה כאילו הם היו חלק מהיצירה.כדי לעשות ניתוח שכזה חייבים לדבר עם הלהקה עצמה ואפשר בין לבין לשמוע דעות אבל לא לערוך ניתוח אלבום מאנשים שלא היו חלק מהיצירה ממש. לגבי המסקנות-רון גיסין מספר על ההקלטה ומתברר שהיה קשה מאוד ליצור את היצירה-לשלב בין כמה קטעי מוזיקה נפרדים ותזמורת ליצירה אחת. לגבי השניה-יש לו כל מיני עיוותים מוזרים והוא מדבר מוזר ורואה מוזר דברים...הסרט מסתיים בזה שהוא מספר שהוא התאכזב ששמו לא הוזכר על עטיפת האלבום...

תודה. יש לי עוד כמה שאלות

איך בנוי הסרט? אתה אומר שיש שם אנשים שמדברים על הלהקה, אך לא היו חלק מהיצירה: מי הם האנשים האלו? איזה חומרים של הפלויד (סרטים) כן ניתן לראות ב-DVD? מה האיכות שלהם? האם אלו דברים ראויים (לכשעצמם) או סתם שטויות?

flowerboy69

New member
hi

i have problem in my pc i will give more imformaton tomorrow the filmes on the dvd are from bath festival and from the quad show that you talk about some time ago the bath film is verey poor but the other are good but verey short not something you can injoy from

לא הבנתי למה כוונתך

כשמתפרסמים פריטים חדשים - דיסקים, ספרים וכו' - באתרי הפלויד, יש בד"כ לינקים משם למי שמוכרים אותם. כך היה גם במקרה הזה. זה פשוט למדי, ולא ממש דורש מאמץ (אבל דורש כסף).

weird dust

New member
קצת פחות קשור

אתה מחזיק ברשותך תקליטי ויניל שקופים של פינק פלויד? אם כן אתה תוכל לצלם ולהראות?

flowerboy69

New member
מה זה תקליטים שקופים?

אתה מתכוון לתקליטי צבע-תקליט שיצא על ויניל צבעוני או על תקליט עם תמונה.יש לי כמה כאלה-את wish you בתקליט כחול ואת delicate sound בתקליט תמונה נדיר מברזיל.

flowerboy69

New member
יש עוד כמה

למשל את division bell על תקליט כחול ואיזה תקליט בוטלוג וגם כמה סינגלים כאלה וסינגל של גילמור עם תמונה שלו בצורת רדיו.אבל הכי נדירים הם וויש יו ודרק סייד מתוך הקופסא first 11

weird dust

New member
יצא לי לראות תמונה של וויש בצבע שקו

במקום שהתקליט יהיה שחור אז הוא שקוף. סתם רציתי לדעת מה היקף התופעה של תקליטי צבע בקרב פינק פלויד. אני יודע שיש גם תקליט אדום של זיגי סטנדרט (דויד באווי). מה זה תקליט תמונה?

flowerboy69

New member
זה תקליט שמודפס עליו תמונה או

שבין שני חלקיו מבפנים יש תמונה.ידוע לי על תקליטים צבעוניים של וויש יו ודארק סייד ועל תקליט ורוד של אנימלס וגם נדיר לבן(שיש לי אותו) של momantery lafes מצרפת ועל אדומים והכי נדירים בעולם מיפן של כל האלבומים הראשונים שלהם.

weird dust

New member
יש לך תמונות שלהם?

זה קטע ממש נחמד הצבעים, אבל זה בעצם משהו פשוט מאוד ליצירה. מוזר שלא יצרו אותם בצורות מסחריות יותר.

One Echoe

New member
מז"א נועד לאספנים?

לא נראה לי שיש דברים שנועדים לאספנים במיוחד פשוט עם השנים יש פריטים שמקבלים נפח ונדירות...

weird dust

New member
יש פריטים שממוספרים ויוצאים בקטן

מעט עותקים וצורה מיוחדת. משהו שמיועד שאספן יאסוף. לרוב בדברים האלו יש משהו מיוחד וספר. מיועד לאספנים דב ידוע, ד"א לא תמיד זה יותר יקר.

למעלה