הדיוידי החדש-atom heart mother

flowerboy69

New member
הכוונה היא

לגרסאות מסויימות לאלבומים או פריטים שמישהו שסתם אוהב את המוזיקה לא יקנה כי כבר יש לו את האלבום ורק אספנים שאוהבים כל דבר חדש ירצו.למשל הגרסאות החדשות של הדיסקים מיפן.פולס למשל.מי שכבר יש לו את הדיסק לא ירצה לשלם איזה 200 שקל לקנות את הגרסה החדשה.זה אותו דיסק רק עטיפה שונה.

weird dust

New member
מילה לועזית אין חשיבות

על מילה לועזית לא ניכללת במילון ולכן ניתן לכתוב אותה בכמעט כל צורה שתבטא אותה כמעט בהתאם. באנגלית בניגוד לעברית אין ניקוד יש אותיות שנותנות את הצורה. אז לא תמיד כותבים אותן. כמו: פסיכוליה ופיכודאליה. לסיכום העיניין למילה לועזית אין צורת כתיבה נכונה חוץ מבשפת המקור.

זאת אינה מילה, זה שם

של אלבום, לכן יש חשיבות לכתיבתו בצורה נכונה. כמובן שטעויות יכולות לקרות, ואין צורך לעשות מזה ביג דיל.

weird dust

New member
כמה דברים

את האלבום שמעתי אבל לא ממש החזקתי בבעלותי. אני מכיר את התמונה ומשם אני יודע אתהשם ולא צריך לקרוא. מי שהשמיע לי אותו עשה טעות ומסתבר שכבר מעל כמה הרבה שנים גם לי יש טעות שמישהו אמר לי פעם
(אני רציני בקטע הזה, השמיע ואמר את השם וממאז זה מה שאני ההיתי בטוח שקוראים לו) וגם על שם אין חובת ניקוד מתאימה במעבר, העיקר שישמע בהתאם.

אין בעיות, זה לא ביג דיל

אגב, כדאי לשמוע את האלבום, הוא מעניין. ואני אומרת את זה למרות שבואי לא ממש מהאמנים האהובים עלי. היתה לאלבום הזה השפעה עצומה, בזמנו.

flowerboy69

New member
שני דברים נוספים

סוף סוף קיבלתי את המגזין Q על התקופה הפסיכודלית אפילו רואים שם את התקליט של הצרצלים מישראל...בלי ספק התקופה הזו הייתה משהו מדהים שלא ניתן לתאר קיבלתי סוף סוף את walllive-ההופעה האחרונה אי פעם של החומה ב17.2.81 נדמה לי דיסק ענק באיכות מדהימה חובה באמת לכל אחד שיכול!!!

למעלה