הדייטית סירבה לשכב איתי,אז העפתי אותה מהביית !

הדייטית סירבה לשכב איתי,אז העפתי אותה מהביית !

היא שכבה ערומה במיטה והסכימה רק להיתכרבל ,נכון שהיא אמרה את זה מראש בעוד שאני ...מיששתי לה כל איבר אפשרי ... כן , גם את ה .... למרות שלא הייתה בידיוק הסכמה מפורשת , ואפילו כמה ניסיונות התחמקות . לבסוף הבאתי את עצמי על סיפוקי באמצעות אחד מאיברי גופה שהצמדתי אלי .
אחר כך כששאלתי למה היא לא יזמה כלום ולמה היא לא שכבה איתי, היא ענתה שהיא לא תישכב עם מישהו שהיא לא מאוהבת בו ושהיא לא בטוחה שהיא רוצה להתקשר אליו למחרת.
אז פקדתי עליה לעוף מפה לפני שאני חוטף את הג'ננה !

נכון שזה נישמע שובניסטי מגעיל ומעצבן בטירוף ?
אני בהחלט מסכים .

עכשיו איך תרגישו אם אני אגלה לכם שזה היה בעצם ....הפוך ???!!!
אני זה שסירבתי לסקס , היא זעמה עליי , והעיפה אותי מהבית .
גם עכשיו זה נישמע לכם חזירי מגעיל ומעצבן או שבגלל שזו אשה אתם מקבלים את זה בסלחנות ?
-
ולמה, למה בזה שחסכתי ממנה את העוגמת נפש של היום שאחרי, שהיא תחכה לטלפון ממני , שלא יגיע , היא זעמה עליי והעיפה אותי ?
ולמה היא זעמה עליי שאני לא רוצה להתחייב אליה לבלעדיות ...תוך כדי פגישה אחת ?
ולמה אני מרגיש כ"כ זוועה?
ולמה הרשתי לה למעוך לי את האשכים כרצונה למרות שזה לא היה לי נעים, אפילו כואב. אפילו עד עכשיו . ?
האמת שהיא שניסיתי לחמוק מכל העיסוק הכואב שלה באשכים שלי ובאברי , כמה וכמה פעמים כיסיתי אותם עם הירך שלי, אבל היא דחפה אותו והמשיכה בשלה.
סך הכל רציתי להיתכרבל . אז מה אם הייתי ערום? אז מה אם איפשרתי לה להיתחכך ברגל שלי עד שהיא גמרה? , זה אומר שאוטומטית אני אמור לשכב איתה ? ,
אפילו לא נישקתי אותה .
ולמה אני מרגיש בחילה ?
ואיפה הייתי לא בסדר ?

נשמע שהכנסת את עצמך

לסיטואציה גרועה במיוחד, לא היית נאמן לעצמך, וכנראה שבגלל כל זה אתה מרגיש חרא.
&nbsp
אם לא בא לך לשכב עם מישהי עדיף לא להכנס איתה ערום למיטה- ולא משנה אם גבר או אישה.
לכולנו מותר לומר "לא" בכל רגע נתון- אבל כדאי מאוד להיות חכמים ולא להכניס את עצמנו לסיטואציות שיש בהן סבירות גבוהה של פגיעה לכל הצדדים.

רואה 6 6

New member
כמו שמיצי אמרה,לא להיכנס למיטה בכלל.

אומנם ההתנהגות שלה מעליבה בשני המקרים אבל גם מי שבצד השני לא חייב/ת להסכים לשכב ולהתענות עם חשקיו/ה לצד המתכרבל/ת.
אני מתכוונת גם לגבר ולגם לאישה. אתה מאוד עוסק בעלבון שלך אבל נשמע שהיה משהו נורא מעליב גם עבורה שם. לא ברור מהסיפור שלך מה,אתה פוסח על זה אבל ברור שהיה.

אני אשמח לגלות על מה פסחתי

אני לא יודע לשים כרגע את האצבע ..
בנוסף ,אם הייתי אישה, גם היית כותבת שהבחור החרמן לא חייב להסכים להיתענות עם חשקיו , ואולי היה צריך לשכב איתו כדי שלא יעלב ?
דבר אחד בטוח , אם היית הולכת למישהו הבייתה, הוא היה מנסה לזיין אותך, לא היית מסכימה, ואז הוא היה מעיף אותך מהבית, מה היית כותבת שהוא ? אפשר בקלות לנחש את התשובה , מ**ק ש%!ק ב!+*/ה ...

רואה 6 6

New member
גברים ונשים כולם נעלבים.כולם בני אדם.

אתה רוצה להתווכח על הקטע הפמיניסטי,זה לא איתי.יש פורום לזה וזה לא כאן.אנחנו פה לא מתחייבים "לזכות" רק צד אחד או את מה שהכותב מצפה.
מה שאני יודעת מנסיוני זה כשאדם מגיב בחריפות כמוה סימן שמשהו שם נפגע. ברור שגם גבר ייפגע.
אני לא הייתי הזבוב שעצבן אותכם כשהייתם יחד בחדר ואני לא ראיתי מה קרה. אם יש לך ענין להבין באמת מה קרה שם,אתה יכול לנסות לשחזר את האירועים,מה נאמר ומה לא נאמר ונעשה וכד'. לא רוצה,לא צריך. תמשיך להיעלב, ואשמור שלא יפריעו לך בכך.

ממש לא לשכב איתה כדי שלא תעלב

אבל גם ממש לא להכנס איתה למיטה ערום!
&nbsp
מישהו סיפר לי פעם שבחורה נעלה אותו בחדר שלה כי היא לא גמרה לפניו והיא רצתה שהוא ירד לה ויגמיר אותה.
גברים סובלים מאלימות מינית אבל לא מודים בכך ומתביישים לספר.
&nbsp
תהייה יותר חכם בפעם הבאה?

Berethor

New member
כמובן שלזה שאתה גבר ולא אישה, היה חלק בציפיות שלה

כנראה שהיא לא תיארה לעצמה שברצינות גבר יכול לסרב למין, במיוחד כאשר הייתה עירום איתה.

"If a male character is shown not jumping at the chance to have sex with someone (female), he will be gay. Or Mistaken for Gay - the latter scenario can be Truth in Television. This is also one if not the defining factor of Double Standard: Rape, Female on Male; the idea that a man cannot be raped because he unable to "not want" or "refuse" sex."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AManIsAlwaysEager

tomasth

New member
רואים שכל מה שכתבת לא רציני

לפי
"שבגלל שזו אשה אתם מקבלים את זה בסלחנות "

Berethor

New member
שיחקתה באש, ונכבתה

באופן עקרוני כמובן שמותר לך לעשות דברים מיניים אחרים, בלי המין עצמו, במיוחד אם סיכמתה את זה איתה מראש, ולא השלתה אותה בנושא. אבל היא בסתר ככל הנראה עדיין צפתה ליותר, היא חשבה שדבר יוביל לדבר, ובגלל כל הדברים שהיו שם, גם קשה להאשים אותה על כך. אל תתיתמם, גם היתכרבלות בעירום, וכל המגע המיני שהיה שם, זה לא דבר של מה בכך. במקרה הזה עדיף להיות חכם מאשר צודק, פעם הבאה עדיף שתשמור מרחק, או תעשה את זה רק עם מישהי שאתה בטוח לגביה שזה לא יגרום לה לרצות יותר.

תודה שחלקת, כן ואמיתי.

אתה צודק ב 100%, אם היה המצב הפוך - היו תוקפים אותך.

אבל מכיוון שאתה גבר, כולם (והכוונה היא לגברים ונשים כאחד) מרשים לעצמם לתקוף אותך, ועוד להאשים אותך.
"האשמת קורבן" הוא המונח, ומסתבר שזה בסדר כשזה מופנה לגברים.

אני מזדהה איתך ומבין ללבך, כמוך, חוויתי מצב דומה (אבל לא באותם סדרי גודל) - גם אני הרגשתי רע, אך איני מעוניין להרחיב.

אין לך על מה להרגיש רע, אסור לך להרגיש רע!

אין פה צדק

יש פה להיות חכם.
וזה ממש לא חכם, לא משנה מה הג'נדר שלך, להכנס עירום למיטה עם מישהו שרוצה לשכב איתך בזמן שלא בא לך סקס.
&nbsp
(ואני לא מדברת על מערכת יחסים ארוכה- אלא על מישהו זר)

כך גם היית אומרת לאישה שהוטרדה?

האיש חשף את עצמו כאן וכל מה שנעשה לו זה "זה ממש לא חכם"
גם לאישה היית מטיפה ככה? או אולי היית מגלה יותר רגישות?

ההבנה שלו שמתייחסים למה שקרה לו בביטול - אמיתית וצודקת.

קראת את מה שכתבתי לו??

גברים סובלים מאלימות כזו כי נשים מצפות שהם תמיד ירצו סקס והם בעצמם מקבלים מסר ש"גבר" לא אומר לא לסקס.
&nbsp
אני אישית הייתי בסיטואציות שאחריהן הרגשתי מאוד רע עם עצמי. עשיתי דברים שבכלל לא הייתי שלמה איתם.
אבל- אני לוקחת אחריות מלאה עליהן!
אנחנו אנשים בוגרים ולא ילדים בני 4- ויש סיטואציות מסוכנות עם פוטנציאל לפגיעה.
מי שחכם לא יכניס את עצמו לשם.
&nbsp

סופסוף תגובה לעיניין

כולנו חשופים לקמפיינים האלה שלבחורה מותר להיסתובב ערומה ברחוב , ולמרות זה, אין לנו זכות למרוח על הציצים שלה את הריר שנוזל לנו ....
אבל לבחורה ..... מותר למרוח על גבר ערום את הריר שלה .. , וזה מתקבל בהבנה וסלחנות ..כי זה בכלל הגבר אשם..
ואגב, כשידברנו, שיתפתי אותה ש לפעמים אני נוהג לישון עם מי שאני ניפגש איתן, בעירום ובלי סקס, וכן , גם בפגישה ראשונה , ככה שהיא הבינה שזה משהו דיי טיבעי אצלי .
-
מוזר שלמרות שהיא העיפה אותי... היא לא מחקה אותי מהפייסבוק שלה ...
-
בקיצור, נהייה מפחיד ללכת לדייטים ...

DogsPCI

New member
הלו, מה המצב?

אתה מדבר על קורבן... גם במקרה שלך וגם במקרה שלו. וכן אתה אומר שאין לו מה להרגיש רע, ואסור לו להרגיש רע.
&nbsp
ואני הכי לא מסכים איתך בעולם. את המקרה שלך לא סיפרת, אז כמובן אין לי מושג לגביו, אבל אתה גם מציין שהוא היה הרבה פחות "רציני", אז רוב הסיכויים שמה שאני אומר גם תופס עליך :).
&nbsp
הוא ממש לא קורבן! והוא חייב להרגיש רע! אחרת איך הוא ילמד אי-פעם? כמובן שהיה עדיף שהוא היה לומד מראש לא להיכנס לסיצטואציות בעייתיות, וכן אם הוא כבר שם - אז מה עושים... אבל הוא לא! אז כן, עכשו לאחר מעשה הוא חייב להרגיש רע! כי הוא לא היה קורבן לרגע! הוא פשוט יכל לקום וללכת! אף-אחד לא מנע זאת ממנו! לפחות לא שהוא ציין זאת.
&nbsp
אז תהיה הסיבה אשר תהיה, אולי הוא עדיין ציפה לקבל את מה שהוא חיפש, אולי הוא חש לא בנוח ללכת, או מה שלא יהיה! כל עוד הייתה פתוחה בפניו האפשרות לקום וללכת, והוא בחר להיות שם למרות שלא נעים לו! אז הוא ממש לא קורבן, לפחות לא היה חייב להיות... זו הייתה בחירה, אכן בחירה לא נכונה ולא טובה, ולכן טוב שהוא חש רע, כדי שלא יחזור על בחירה זו בעתיד
.
&nbsp
סליחה על הטון הישיר ועל הריבוי בסימני-קריאה :) אני לא כועס, אני פשוט עייף וכן גם מאוד נחרץ
. קחו אחריות על המעשים שלכם! כל עוד כמובן הייתה לכם לדרך לצאת משם... ואכן, זו דעתי האישית בלבד, אתם לא חייבים להסכים
.
&nbsp
בוקר-טוב

היי, מעריך את הישירות.

התחושה,שלי, הייתה משהו בין מבוכה על שלא רציתי לממש את התפקיד "הגברי" ובין אי נעימות וחוסר נוחות מסיטואציה שלא רציתי לקחת חלק בה.
איני מרגיש קורבן אבל זה עניין סובייקטיבי לגמרי - לא חונכתי לחוש תחושות קורבן, בטח לא על סיטואציות כאלה.
אבל אם אני יורד לפרטי הסיטואציה, מקרה סימטרי בו הגבר הוא חסר עכבות היה מסתיים במהרה בקריאות להעמידו לדין, ואולי גם בכתב אישום.

כמובן שאפשר להמנע, וצריך להמנע מסיטואציות כאלה...

אבל לי, הכי חשוב היה להבהיר לאיש - אין לו בכלל על מה להרגיש רע. סה"כ, מדובר באישה אחת לא מתחשבת... מזל רע לפול על אחת כזו.

DogsPCI

New member
הלו, תודה על ההבנה :)

כי אני לא תמיד מובן נכון :).
&nbsp
תקשיב, זה לא שאני אומר שלא הייתה בסיטואציה הטרדה או חציית גבול מצד הבחורה, כי אכן הייתה! (בהנחה והיא אכן הבינה שהוא מנסה להתנגד אליה...).
אבל איך שאני רואה זאת, הנסיון הראשון שלה לעשות צעד הוא עוד "לגיטימי", בכל זאת הבחור ערום איתה במיטה, כן? לאחר שהוא אמר "לא" (אם וכאשר אמר), הנסיון הבא היה כבר הטרדה לכל דבר, אבל מרגע זה אתה כבר יכול להבין שהצד מימול לא מכבד אותך, כן? והוא יכל לקום וללכת - ולהמנע מחוויה שלילית הרבה יותר רצינית, וכן להמנע מתחושת חוסר-האונים!
במידה והיא היה קם והולך, אז הוא כן היה משמעותי ובעל-אונים, והוא כן היה משפיע על המצב. הוא אכן היה חווה חציית גבול אחת בלבד של מישהי כלפיו - דבר שאינו נעים, ועם זאת הייתה נחסכת ממנו חוויה שלילית וארוכה, וכן הוא היה מרגיש טוב עם עצמו בדיעבד שהוא תפקד נכון ופשוט הלך משם. משמע הוא לא היה חווה חוסר אונים כלל! אלא פגיעה קטנה יחסית (למה שהוא חש עכשיו) באמון מול בני-אדם או נשים או אפילו כלל לא, תלוי מיהו
. אבל האמון שלו בעצמו היה גובר
.
&nbsp
אני לא מחפש אשמים, כי אנחנו לא בבית משפט פה
. אני מחפש לעזור לו (ולאחרים) לראות את המציאות כפי-שהי (לפחות כפי שאני רואה אותה...) ובכך ללמוד לעתיד לפעול נכון ולהמנע מלהפגע (ומלפגוע אם אפשר...).
&nbsp
אם אדם הוא מוגבל שיכלית או נפשית אז אכן זה סיפור אחר, אבל מאדם בן 45 (ואפילו הרבה פחות...) אני מצפה לקום וללכת אם משהו לא מצא חן בעיניו. ואם הוא עדיין נשאר, אז הוא מאפשר את פגיעה בו ואפילו משתף-פעולה עם הפגיעה בו. ולכן הוא לא "קורבן" ב- 100%, בטח לא ביחס למי שלא הייתה לו את האפשרות ללכת...
&nbsp
אציין שאני לא מכיר את הנפשות הפועלות... אז אני די מדבר באופן כללי

וכן כמובן אם זה לא היה ברור, מה שאני כותב הוא נכון לגברים ולנשים בדיוק אותו הדבר

למעלה