הדיירים החדשים

Sycko

New member
הדיירים החדשים

עכשיו ראיתי את הדו"ח היומי האחרון ואני חייב להגיד שכניסת הדיירים עשתה רק טוב, אני היחיד שמרוצה מההתפייסות בין עינב לשפרה? אני מקווה ששתי הקבוצות של עינב יוסי איתי ונסה ושפרה צבר ליאון ורנין יתאחדו מול הדיירים החדשים. כל ארבעת הדיירים פשוט מעצבנים כל אחד ואחד, כשבראשם עומדת אינה, שלא מפסיקה לדבר, לא מפסיקה להתחנחנן, רואים שהיא לא היא באמת, יוני שהוא פשוט זחוח ולא מעניין בכלל, שחר שהוא נספח, וחגית שחוץ מאולי זה שהיא אחת שנראה לי יכולה להביא אקשן וליצור אש היא גם משעממת. בסוף הדו"ח היומי רואים את ליאון בוכה שכניסת הדיירים החדשים תיקח את האנשים והחברים שלו ושהוא יאבד את מקומו בבית, אני חייב להגיד שכששפרה ועינב איחדו כוחות כדי לעודד את ליאון ולהבטיח לו שהם יהיו מאוחדים מול הדיירים החדשים העלה חיוך, גם השיחה בין עינב לשפרה על צבר, שעינב סוף סוף אמרה לשפרה בכנות מה היא חושבת על הקשר ביניהם ולא מאחורי הגב שלה וששפרה הקשיבה והם אשכרה ניהלו דו שיח. הבעיה היחידה היא שמשהו מבין הותיקים עומד לעוף, ואני כל כך מקווה ששפרה ועינב לא יצביעו אחת נגד השניה לאחר ההתפייסות ביניהם (לפחות מה שנראה כמו התפייסות, עינב אמרה לשפרה שהיא אוהבת אותה) למרות שקשה לי להאמין למי עוד הם יכולים להצביע, כי אני לא רוצה שעינב או שפרה ילכו, וששתיהם ישארו בבית, הן מביאות עיניין וגם הריבים שלהם ללא ספק מבדרים... יום ראשון/שלישי עומד להיות מעצבן \=

נועה21

New member
אויש נו...אני מקווה שעינב תצביע לשפרה

ולא תחליט פתאום עכשיו על שלום כי שפרע בכל מקרה תצביע לה לא משנה מה קרה

ingel

New member
ברור

היא היחידה שלא דיברה איתם.רק כשהגיעו ישר שפרה נעלמה טלא רצתה להיות בחברתם. נו באמת שפרה קשה לך לקבל אחרים.חשבתי שאת בנאדם פתוח וליברלי ושיוויני.עובדה ששעכשיו מתגלה שלא הבובלילים לא קיבלו את שפרה אלא להפך. והעיקר שהיא הולכת לאח הגדול ומזילה דמעה ומייבבת שקראו לה פרידמנית. אוי...מסכנה...אני מרחם עלייך...

טולי88

New member
מאיפה השינאה הזאת לבחורה כל-כך מדהימה?

שיפרה בחורה יפיפיה חכמה, אינטלגנטית, מבריקה כן, היא התעצבנה שהכניסו את ה-4 היא לא צבועה גם עינב ממש לא אהבה את זה אך היא שחקנית צבועה שיפרה אומרת בדרך שלה שזה ממש אבל ממש לא במקום להכניס 4 אנשים אחרי שהם 50 יום בבית האח הגדול

ingel

New member
חס וחלילה שנאה

אני אישית לא שונא את שפרה ואפילו חושב שהיא יפהפיה. אבל- אי אפשר להתכחש לשנאה שלה,התנשאות,צביעות וכ'ו. בתחילה אהבתי אותה אך עם הזמן היא נראתה לי יותר סתמית והמסתורין התגלה כרוע כלפי השונה.

שפרה רחבת אופקים אבל לא חכמה

לו היתה חכמה ובעלת אינטליגנציה רגשית מינימלית, לא היתה רוכשת לעצמה כל כך הרבה שונאים.....

אני מאוד מקווה שעינב תצביע שיפרה ואז היא תלך

הביתה סוף סוף ואז יהיה נחמד לראות את צבר מתחבר לבובלילים כי הם מוציאים ממנו את הצד השטותי (עד כמה שזה אפשרי),את ליאון חוזר סוף סוף לחיים כמו שאהבנו אותו בהתחלה....

Sycko

New member
היא אמרה

הן דיברו על הקשר בין אינה לצבר, ועינב הסבירה לה שהיא מתנהגת בצורה פתאטית שהיא כל הזמן הולכת אחריו, ומנסה לרצות אותו כל הזמן, היא הסבירה לה את זה בצורה חברית ואפילו ראו הסכמה מצד שפרה, הן צחקו , דיברו והכל בצורה חברית. נראה לי שלשפרה התגלה הצד הטוב של עינב, אין מה להאשים את שפרה, היא חשבה באמת ובתמים שעינב שונאת אותה, מהעניין של הדת לתיאום עם אשר להדיח אותה וכו', ועינב גם מגלה אצל שפרה את הצדדים היפים שלה, לשניהם יש חסרונות ויתרונות, אני רק מקווה שזה יגיע למצב שהן לא ילכו ראש בראש יותר בהדחות, כי האמת? זה לא רק הקטע שאני רוצה את שתיהן בבית כי הן הכי מעניינות לפי דעתי, אלא גם כי עיניין ההצבעות חוזר על עצמו. שאלה לי אליכם, נכון שאיתי בחור טוב, ואין בו שום רוע, באמת מגיע לו להשאר 60 יום? \= ההשפעה שלו בבית היא אפסית, הוא בחור טוב אבל לא בשביל התוכנית, דווקא אותו צריך להדיח לדעתי.

morann7

New member
אין סיכוי שהן לא מדיחות אחת את השניה

אבל עינב תמשיך ושפרה תלך, כמות השונאים ששפרה צברה במדינה לא מביישת את נסראללה

3pac היחיד

New member
100 אלוז נכון אבל יש סקר בYNET ושפרה ממוקמת

לפני עינב דרך אגב מה אתם חושבים על יוני יש לי תחושה שהוא רוצה להתחיל עם עינב בשביל אהדת הקהל

morann7

New member
איזה סקר? תראה את פייסבוק והפורומים

כמה שונאים היא צברה. יא ווארדי

no nick 1989

New member
דווקא נראה לי הוא באמת מחבב את עינב

הוא אמר גם שהיא מזכירה לו את האקסית שלו... כל מקרה הוא ממש חמוד,וסטלן כזה חח

תודה Sycko - אני בהחלט מקווה

שהן יהיו חברות. שתיהן בסופו של דבר בחורות טובות עם לב טוב. הן רק הגיעו מעולמות שונים ומתנהגות בהתאם. אגב- זה קורה לא מעט ששני אנשים שבתחילה היו אוייבים והתעקשו בסופו של דבר הפכו לחברים טובים.

חגית בינתים בסדר גמורף היא מתקשרת

עם איתי,צבר,עינב לא ראיתי עם מי עוד אני לא ראיתי אם שפרה ניסתה לתקשר עם אחד מהם

למעלה