הדיירים החדשים

Sycko

New member
כרגיל, סתם לזרוק לאוויר

שפרה בהחלט שוחחה איתם, בעיקר עם יוני שהיה ביניהם איזשהי שיחה על מוזיקה ועל ירושלים ובקטע מצחיק מאוד עינב ראתה את ההתקרבות ביניהם וישבה באמצע עם הגב לשפרה :) חחחחחחחחחחחחחחחחחח עינב קורעת

לא חוכמה גדולה

חגית צפתה בהם 50 יום. היא יודעת בדיוק מה לומר לכל אחד מהם בנפרד כדי לגרום לו להרגיש טוב. הרי כשאת מתבוננת מהצד, מעבר לזה שאת רואה דברים שמקרוב לא רואים, יש לך את הזמן לחשוב איך לגשת לכל אחד, מה הנקודות הרגישות אצלו ומה הצרכים שלו. וזאת בנוסף לניסיון החיים שלה. אתמול הקשבתי לה כששוחחה עם לאון, עמדו לי דמעות בעיניים, ולדעתי גם לה לאחר השיחה, היא ממש שוחחה עימו כאילו הוא הבן שלה, ושאלה אותו מה חסר לו ואיך הוא מרגיש, ונתנה לו להביע, והחמיאה לו כמו שמחמיאים לילד, זה בהחלט נגע ללב, גם אם זו דרך להתחבב עליו. לא הקשבתי ליתר השיחות ולכן לא יכולה לחוות דעה אם היא אמיתית איתם או לא.

דווקא הראשונה שחגית שוחחה איתה היתה שפרה

עוד בערב הכניסה שלהם לוילה. איזה שעה שלמה היא דיברה איתה. הבעיה שלא השמיעו מה הם דיברו כי היה רעש בגלל המסיבה.

no nick 1989

New member
כניסת הדיירים בהחלט עשתה רק טוב

אבל זה לא יחזיק הרבה זמן.. לא נראה לי שזה יהיה עכשיו הוותיקים נגד החדשים.. כבר רואים שעינב ויוני מתקרבים וגם חגית מתקרבת להרבה דיירים יש לה שיחות טובות עם יוסי,צבר וכו' רק שחר ממש מעצבן חחחח.. בכל מקרה אני מאוד מחבבת את יוני ומקווה שהוא ישאר הרבה זמן (עד שיש מישהו שנראה טוב
חחח סתם גם צבר נראה טוב אבל יש לו אופי קצת מעצבן למרות שהוא בנאדם טוב סה"כ)

נראה לי שאנשים כאן שונאים יותר את הדיירים...

מאשר הדיירים אחד את השני. אפילו עינב אמרה שהיא לא שונאת את שפרה ושפרה אמרה אותו הדבר לגבי עינב. אבל צריך לזכור שזה משחק, ואני חותם שאף אחד מאותם "יפי נפש" שבפורום לא היה נוהג אחרת. ובכלל אי אפשר לשפוט אדם עד שלא תהיה בנעליים שלו. שפרה בכלל הבנתי שהיה לה סיפור קשה ששני ההורים שלה התגרשו בגיל צעיר, והיא נאלצה לגדל לבדה את האחים והאחיות שלה. על זה לבד מגיע לה כל הכבוד, כי לא הרבה אנשים לוקחים על עצמם כזו אחריות כבדה. גם עינב בחורה טובה, למרות שהיא מנסה לשחק אותה קשוחה יותר ממה שהיא, אבל רואים שזה לא היא, הנפש שלה יותר מדי עדינה להיות מה שהיא מתיימרת להציג שהיא. כך שכל הצ'ילביות הזאת היא בעיקר בפורומים ובין "המעריצים" של השתיים. חבל רק שהם מרשים לעצמם לרדת לרמות של גנון והפכו את הצ'ילביות הזאת לאובססיה.

למעלה