הדיסקוס השבועי!

סוכריה16

New member
הדיסקוס השבועי!

מי לדעתכם האשם בריב בין מיה ומיגל!? ולמה?! נמקו1 מיה
לופיטה מיגה או שמא.. ניקו?!

סוכריה16

New member
אני.. אני עכשיו כועסת על מיה

כאלו ברור שריחמתי עלייה שהיא בכתה, היא הייתה כזו מתוקה. אבל היא כל כך אוהבת אותו, אפילו מה שהחברות הכי טובות אומרות לך- צריך לברר.. אוף.. בעצם מצד אחד היא חשבה שהוא משקר והיא חשבה שהוא נוקם בה, והיא נעלבה והחזירה לו כהוגן.. מיה וממיגה לא אשמים עזבו, האשמה פה לדעתי זו לופיטה! שישר הלכה לספר והתעסקה בענינים שלא שלךה!! ומוזר שאפילו לניקו היא לא מספרת!

DinaLiza13

New member
אני חושבת...

שאין אשמים בכלל! אתמול כעסתי על מיגל ממש.1 אך הוא הולך אל חולייטה הזאת? והיום כמעט בכיתי אבל אפשר להבין את מיה אבל מסכן מיגל... ולופיטה התנהגה כמו חברה.

TuTyBoP15

New member
לדעתי

התסריטאי אשם.. מה אתה כותב קטעים כאלה
אתה פוגעע במיה ומיגל

TuTyBoP15

New member
ברורר שיש להםםםםםם

הסיפור של רבלדה זה הסיפור של המורדים אבל הטקסט לא אותו דבררר צריך לשנות אותווו לארג' יש סלנג אחר ולמקס' יש סלנג אחר... לכל סדרה יש תסריטאי...אפילו לריאלטי

צודק!!!!

זה היה סתם הורס!!!!!!! וברור שיש להם מי משכתב הכל?!!?!? משכתבים את זה שלא תחשבו!!! ויש גם דיאלוגיסט אבל הוא רק כותב את הטקסטים שלהם הם לא אומרים מילה במילה מה שהמורדים אמרו!!!

shir08

New member
עונה

לדעתי כולם אשמים! מיה- אם היא הייתה מדברת עם מיגל מתי שהוא בא לדבר איתה-הוא היה מסביר לה הכל והכל היה מושלם!! לופיטה- היא לא הייתה צריכה להתערב בכלל!וגם אם כן,לא לספר את זה לאפחד ולראות מה קורה ורק אחר כך אם היא בטוחה במה שהיא ראתה ללכת לספר את זה לכולם
מיגה- אם הוא היה מספר למיה שהוא הולך להיפגש עם חולייטה והיה מסביר לה למה הוא הולך אליה(אולי היא אפילו הייתה באה איתו)אז שוב,לא היה קורה כלום. ניקו- אם ניקו לא היה מספר ללופה על הנקמה,היא לא הייתה יודעת כלום ולא הייתה מסתירה ממיה שומדבר ולא הייתה עוקבת אחריו. (נראה לי שאיבדתי את זה בקטע של ניקו
)

legalyblond

New member
גם לדעתי כולם אשמים..

קודם מיגל לשא סיפר למיה שהוא הולך לחולייטה אחר כך לופיטה שלא ביררה נכון.. ואחר כך מיה שלא הלכה ודיברה עם מיגל על מה שלופיטה סיפרה לה.. אבל הכול התחיל ממיגל ..חח

TuTyBoP15

New member
לאאאאאאא הכל התחיל מרודריגו

אם הוא לא היה אומר למיגל שחולייטה חולה הוא לא היה הולך לאליסיה שתביא לו את הכתובת חחחחח אני מסכימה עם כל מה שאת אומרת..פה מה שכתבתי זה סתם ביסחוקק

blondi rebelde

New member
יווו זה משמ קשה להגיד

אבל אתמול ממש התעצבנתי על לופיטה שהיא עקבה אחרי מיגל וישר הסיקה מסקנות ורצה לספר למיה!!נראה לי שהיא די האשמה בזה כי ניקו לא רצה להגיד לה והיא שגעה אותו שיספר לה וגם מיה היום למה היא לא דברה לפני עם מיגל למה דווקא על הבמה לפני כולם? דייייייי איזה עצוב

ilana blumin

New member
אני חושבת שכולם אשמים בגלל

שכול העיניין היה ארוע אחרת שהוביל לשני. ..גלגל של אי הבנות בנוסף לזה כולם התנהגו באימפולסיביות ורצו לספר בלי לבדוק ולתאם את העובדות וחבל היה כול כך סצנות של מיה ומיגל כזוג (במיוחד בשבילי הייתי בחו"ל ופיספסתי את כול הפרקים עים הספינה )

בJדJה

New member
ל-ו-פ-י-ט-ה!!

אם היא לא הייתה פותחת את הפה הגדול שלה וסותמת ולא הייתה רכלנית!! הכל היה טוב ויפה!! וגם ניקו אשם הוא לא צריך את לופיטה מה הוא מספר לה דברים!

ג ב ש ו ש

New member
ברור שמיגללל../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

הדמות שלו מתחילה להיות שנואה עליי
מה זה ההתנהגות הזו למיה
מאז שהם נהיו זוג יש לו קריזות תמיד והוא תמיד כועס ולא מספר לה כלום..זה לא זוג ועדיף שיפרדו אם זה ככה
אני אומר שהוא האשם..אם הוא הולך לחולייטה שיגיד למיה,לחברה שלו זה לא כזה ביג דיל היא הייתה מבינה אותו אם הוא היה אומר לה שהוא רק הולך לבקר אותה כי היא הייתה חולה ובלה בלה בלה.. בקיצור..מיגל האשם היחיד

christeamo

New member
לא נכון!!!!!!!1

אני חושבת שמיגל היחיד שאשם במה שקרה היום! א.שיחליט כבר מה הוא רוצה?! לנקום במיה או להיות איתה?! ב.מה הוא בכלל מערב את מיה מההתחלה למה היא צריכה לסבול... ג.מה הוא הולך לחולייטה שתמות! ד.הוא גורם למיה לבכות,הוא מתייחס אלייה יפה מתי שבא לו כשהיא ניסתה לעשות לו הפתעה הוא צרח עלייה.. והכאיב לה... לדעתי הוא צריך להיות החלטי וא רוצה איתה מיה שהיהיה איתה לגמריי!!!בלי לפגוע סתם....והוא היה צריך לברר מההתחלה עם זה נכון שבאמת קולוצ'י גרם למוות של אבא שלו!!!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
חומד,כנסי אני אסביר לך איך../images/Emo88.gif

את אמורה להגיב.. רצית להגיב על ה"דיסקוס היומי" נכון
היית צריכה ללכת לראש ההודעה ולהכנס ל"הוספת תגובה".. לא פותחים הודעה חדשה כדי להגיב על משהו
מקווה שהבנת ושלא תחזרי על זה גבי

למעלה