היי! חדשה../images/Emo13.gif
אני באה מפורום טלנובלות והתאהבתי ברבלדה ממבט ראשון
ובקשר לאשם בריב מיה-מיגל (אני כבר מודיעה שזה יהיה ארוך): לפי דעתי כל אחד עשה משהו קטן שלא היה בסדר וזה גרם למה שגרם..
לופה- ברור שהיא לא הייתה בסדר כי הייתה צריכה לברר לפני שהיא מחליטה שמיגל חזר לחולייטה! כי עובדה שזה לא ככה והוא גמר איתה כי הוא אוהב את מיה
. אני בטוחה שזה לא מרוע זה רק בשביל לעזור למיה! אבל לא משנה למה- היא עשתה כאן טעות. ועוד שהיא עיוותה את כל מה שקרה! במקום להגיד למיה "מיגל נפגש עם חולייטה והיא התנפלה עליו" היא אומרת "מיגל חזר לחולייטה". אני לא הייתי מסיקה מסקנות כ"כ מהר..
ניקו- הוא באמת לא אשם... וזה דיי טיפשי להפיל את זה עליו.. אבל הוא יכל לפחות להגיד ללופיטה שלא משנה מה קורה, מיגל אוהב את מיה ואוהב באמת!
מיגל- כמו לופיטה: בנאדם טוב שאוהב את מיה באמת אבל לא התנהג כמו שצריך! והוא לא סיפר למיה שהוא הולך לחולייטה מהסיבה הפשוטה שהוא לא רצה להסתבך, הוא כולה רצה לגמור עם חולייטה ולהיות עם מיה.. אבל בכל זאת אני אומרת- בחרת לא להיות כנה?? תאכל את זה שלופיטה ראתה אותך בדיוק ברגע שחולייטה התנפלה עלייך!
מיה- עד עכשיו ממש הייתה בסדר! מיגל תקף אותה והכאיב לה כשהיא רק העיזה להזכיר את המשפחה שלו או להכין לו הפתעה. ולא היה אכפת לה שהוא לא יכול לתת לה מעצמו כמו שהיא נותנת מעצמה ולא מספר לה את כל הסודות שלו. היא קיבלה אותו כמו שהוא והעיקר שהוא אוהב אותה! גם לה יש נושאים כאובים במשפחה אבל היא לא מסתירה כלום ממנו! בקיצור- הייתה לה זכות להאמין ללופיטה שאמרה לה חד משמעית שמיגל חזר לחולייטה. והיו לה 1001 סיבות להאמין שהוא לא מתייחס אליה ברצינות! אבל למה לא ללכת ולדבר איתו?? למה לא לברר וישר להסיק מסקנות?! מקווה שיחזרו בקרוב
ולילה טוב