הדיסקים של הסמינר עשו לי את זה.....

דור77

New member
איפה ניתן לרכוש דיסקים של הסמינרים?

לא הזדמן לי לקחת חלק בסמינרים שהתקיימו עד כה. איפה בכל זאת ניתן לרכוש את הדיסקים? בתודה מראש

miromiro

New member
קישור נוסף ובו פנינה אמיתית-

סולו של ניל פירט בהופעה חיה מתוך YYZ בוידאו. ועוד דברים טובים אחרים. באודיו ובוידאו. כמובן שאסור לפספס את הסולו של פורטנוי בהופעה חיה. ואת וירג'יל דונאטי . בקיצור תורידו הכל.

eytcor

New member
עשכיו אני צריך רק להמיר את זה מ....

MP3 ל-CDA. קודם כל, מאיר אתה
, זה בדיוק מה שחיפשתי. שלח לי עוד לינקים כאלו אם יש לך. הכל יתקבל בברכה. עם רמקולי PCWork שלי שיושבים על המחשב זה נשמע נפלא. כעת צריך להעביר את זה למערכת המרכזית בבית. מאחר וה-DVD שלי לא קורא MP3, כל מה שנותר זה להמיר זאת ל-CDA. האם יש תוכנה טובה שעושה זאת או שזה נועד מראש לכשלון (מבחינת שמירת האיכות)?

miromiro

New member
היי איתן-אל תוותר על קטעי הוידאו-

בקישור השני יש קטעים מדהימים. אגב אני עושה המרות בתוכנת הצריבה, יש לך אחת כזאת? בטח מישהוא פה כבר ימליץ על משהוא. אגב אם אתה שומע במחשב אז אם אתה יכול כדאי ומומלץ, אוזניות!!! קניתי לא מזמן זוג איכותי ומאז אני שומע יותר פה מאשר בסלון.

miromiro

New member
למי שיש אפשרות- מומלץ להריץ חיפוש

לקובץ הבא. זה הדבר המדהים ביותר שתראו!!! AMAZING drumsolo by tony_royster_jr ילד בין 12 בלבד עושה שם מה שמתופפים בשיא הקריירה שלהם חולמים לעשות. אני יודע שיש את הסולו באחד מאתרי המתופפים, חופשי להורדה , אבל אין לי מושג איפה,כי קיבלתי אותו על דיסק . ביי מאיר

miromiro

New member
אף אחד מהם- הקובץ עליו דיברתי-

הוא סרטון,והוא פשוט לא יאומן. קיבלתי אותו צרוב על דיסק ושמו ,כמו שכתבתי בהודעה. נסה להריץ חיפוש בתוכנה לשיתוף קבצים. ביי מאיר

miromiro

New member
בדיוק זה!!! חברים אל תפספסו את

הסולו הזה. הוא שווה כל דקה מזמנכם.

eytcor

New member
אשכרה לא יאמן

מאיר תודה. דני א. טוען מנגד שגם אתה יחיד מסוגו בתחום התיפוף.

כבר כמה פעמים שהוזכרו כאן הסמינרים

והדיסקים שלהם. מישהו מוכן להאיר את עיניי?

eytcor

New member
בחלקו העליון של המסך ישנם הפניות

מאד מענינות שלא כדאי לפספס. עבור עליהם ובטוח תמצא כמה דברים מענינים. בנתיים ראה כאן את התשובה לשאלתך

למעלה