הדיסק בחוץ!

OceaND

New member
יא מאאאאאן חח רואה?!?!

הגיע :) ידעתי על מה אני מדבר :) אין על הג'אנק!!!

The Rattlesnake

New member
יאללה רציתי היום ללכת לג'אנק

אני קונה שם המון דיסקים אבל משום מה חשבתי שעדיין לא הגיע לאיזור הקריות ולגאנק. טוב מחר בעזרת השם יהיה לי אותו.

OceaND

New member
כמו שאמרתי - אם בחדרה זה הגיע

אז הסיכוי שלכאן זה לא יגיע הוא לא גדול :)

OceaND

New member
עד חצות. אבל היום נגמר להם

הדיסקים של השבט :) היה להם רק דיסק אחד היום בשביל שהם ישמעו טעימה מהשבט. אבל הם לא הספיקו לשמוע. אני קניתי :)

A dirr

New member
יא מאןןן!!!!!!!!!

אני היום בג'אנק קונה את הדיסק...!

MorningStar2

New member
חה גם קניתייייי

איך שנכנס לחנות !מצחיק משהו אמרו שאני הראשונה שם כמובן כמובן כי זה רק הגיע=) אחלה דיסק ממממממממממש אהבתי מחכה להופעה הבאה כי מחר אני לא אוכל להגיע לקולטורה

kombinaizer

New member
הדיסק כבר בחוץ?

מוזר חשבתי שיצא רק ב10... אניוואי אני מגיע מוקדם מחר לקנות בהופעה או שאני אקנה בעזריאלי לפני...

Patience

New member
זה ../images/Emo209.gif חי?

לא, זה הדיסק המצוין של השבט! הכשרון העצום של השבט בדיסק אחד, אם זה בהפקות, טקסטים, הזרימה, כלי הנגינה והסקראצ'ים של מיסייה אוביוואן וורסים מפילים של טונה
אחד הדיסקים המעולים שיצאו בהיפהופ הישראלי שווה את ה40 שקל ואפילו יותר מזה... אה כן... ויש גם מונצ'אקות!!!

OceaND

New member
יאאא מאאאאן :)

משמיעה ראשונית של השיר אהבתי 95 אחוז ממנו (ובדר"כ עם השבט - משמיעה לשמיעה זה נהיה יותר טוב :). מהתרשמות ראשונית - דיסק פשוט מצוין. הפקות מעולות, ביצועים מעולים (תודה לאלוהים שהעניק למתוקה קול כזה מדהים), טקסטים שנונים שהצחיקו אותי הרבה פעמים חח חברה שרוטים השבט :) בכל מקרה אחלה דיסק!! פשוט שווה ת'כסף

ChRoNoNaUt115

New member
משה חביבי

הרבה זמן לא דיברנו! וזה בטוח יגיע למודיעין? יודע מתי (אם לא, אז מישהו אחר, משהו אחר)?

skretch

New member
השבט מוציאים אלבום תכינו את הויזה

ואבא'לה תגביר, כי אני באמת רוצה שכל המדינה ובעיקר כל מי שאוהב היפ הופ בארץ הזאת יכיר את השבט. אחרי שכולנו מכירים כמעט כל דבר שהשבט הוציאו במהלך השנים אז פחות או יותר יודעים איך זה הולך להשמע. את האמת, חוץ מהסינגלים לא היה לי מושג איך ישמע כל שיר, וכל שיר היה לי משהו חדש. הרבה Fאנק, הרבה כיף, הרבה היפ הופ מקפיץ, הרבה גרוב חלקלק והמון מוזיקה טובה. אלבום מאוד טוב, לא מבייש בכלל את השבט ואת כל מי שמכיר אותם. אחרי ששמעתי את האלבום שלהם ההערכה והאהדה שלי לשבט גברה מאוד. אני אישית מאוד ממליץ לקנות את האלבום הזה ולשמוע אותו המון! ש.ב.ט. בית ספר בלייב!!

RunNGun

New member
כל מי שקנה - אשמח אם תשרשרו כאן

כמה עלה לכם הדיסק (איפה שלא קניתם... אני רוצה לעשות ממוצע ולראות אם זה יתאפשר)

למעלה