הדיסק הבא...

FaceLessMor

New member
הדיסק הבא...

שכדאי לי לקנות... יש לי את dsotm wuwh the wall ראיתי ברחובות אפשרות לקנות את מדל ואטום הרט מאדר ביחד במחיר של 120 שקל (נראה לי.. אולי פחות) אם לא.. אז על איזה דיסק אתם ממליצים לי ללכת? תודה מראש מור

FaceLessMor

New member
אהה.. איך שכחתי

יש לי גם את פולס! (ועוד בגרסה עם האור המהבהב!
)

וואו..

אחלה מיבצע! חבל לפספס.. אני ממליצה לך לקנות אותם.. אח"כ גם את הפיינל קאט, ואת רליקס. אלה שני דיסקים חובה לדעתי..

FaceLessMor

New member
תודה רבה לכולם

(למרות שאשמח לעוד תגובות
) אה.. יש לי את דארק סייד (-לאחד שציין אותו למעלה) ובהחלט רציתי לחטוף את הדיל הזה.. רק שלא היה לי כסף.. (פליז שאף אחד לא לקח אותו עדיין) חוץ מזה שזה די אידיוטי שבחנות הם גם מכרו אותם בנפרד שכל אחד עלה 89 שקל.. חח. שוב תודה

N a V e

New member
אני במקומך הייתי הולך או על

animals או על the piper עדיפות לראשון...

Tomer 123

New member
גם לי יש עדיפות לראשון

אבל אצלי הכוונה היא לפייפר...

../images/Emo4.gif אני לא הייתי הולך על פייפר

למי שהתרגל לצד האפל ולחומה. מדל ואמא לב אטום נשמע לי יותר ריאלי.

בהחלט לא animals

יש לי תיעוב מסויים לשירים שבו. *בלי להעליב את כל האוהדים הסופר קיצוניים של פינק פלויד*. לעומת זאת אטום הרט מודר חביב ביותר.

FaceLessMor

New member
חח.. זה לא העיקרון

יש לי את מדל ואנימלס במחשב.. (ובנגן אמ פי 3) ואני שומעת אותם כל הזמן.. ואני אוהבת מאוד את שניהם למרות זאת אני רוצה לקנות עוד דיסק (מקורי) שלהם (שבסופו של דבר .. אני אקנה את כולם
מקוריים!)

אם כך

לכי על The Piper At The Gates Of Dawn. זו נקודת ההתחלה שלהם - תקופת בארט. זה אלבום שונה מאוד מהאלבומים שאת מכירה, אבל כולל כבר את ה"גרעין" של הגישה המוסיקלית המאוחרת שלהם.

Miss CB

New member
תיעוב? למה זאת?

החזירים עם הכנפיים אומנם עומדים קצת עלובים לעומת שירים אחרים שלהם, דקה וחצי של פיור גיטרה (שלא תבינו אותי לא נכון - זה ממש נחמד פשוט לא מה שהתרגלתי לצפות לו...), פיגס שיר ממש אחלה ושיפ ענק, כאשר גולת הכותרת היא כמובן דוגס, אחחחח איזה סולו!

אני חייב לציין

ש-dogs משעמם. ואתם שומעים את זה ממישהו שכן מוכן לשמוע 23 דקות של atom heart mother, אז אל תאשימו אותי בהאשמות כלשהן.

N a V e

New member
הכל שווה בשביל sheeps

מההקדמה המופלאה עד האנרגיות לקראת הסוף. אחד השירים הטובים של הפלויד בעיני.

נימרודל

New member
חח תראה...

אני אישית יכולה גם לשמוע דיסקים של שעה, זה לא הסיפור... אני לצערי עוד לא שמעתי את הדיסק אבל שמעתי את דוגס. (וואו) אניווי לדעתי המבצע הזה נשמע טוב ביותר...

egg

New member
אם המטרה היא

להרחיב את אוסף הדיסקים המקוריים, אז בטח שכדאי את הדיל... אני אישית משוגע על אנימלס (לא יותר מהשאר, אבל בטח שלא פחות). אין לי מושג איך אפשר לקרוא לדוגס משעמם... לדעתי הסיום שלו זה הדבר הכי חזק ומרשים של פינק פלויד!

אנימלס הוא ההישג הטוב ביותר של

פינק פלויד לאחר הצד האפל. WYWH המעצבן שבא אחריו, הותיר טעם של חרא בפה ולאחריו בא אנימלס המעולה. אחריו בא החומה השנוי במחלוקת ועוד שלל אלבומים גרועים, אבל אנימלס נותר היצירה הטובה ביותר שהנפיקו הפלוידס לאחר הצד האפל. אבל האמת היא שאני לא ממש מדד, כי אני בכלל מעדיף את התקופה הפסיכדלית של הלהקה (יעני 1967-1970) ומה שבא אחרי זה גם אהוב עלי, אבל הלהקה הייתה בשיא היצירתיות שלה כשחקרה טריטוריה פסיכדלית. אקיצר, לך על אנימלס

למעלה