הדיסק הבא...

אנא רבותי...

בלי ביטויים גסים, בבקשה. אפשר לומר את אותו דבר - ובאותה אינטנסיביות - בלי להגרר לניבולי פה.

pink floydror

New member
את האמת..

עם כמה שאני אוהב את אנימלס, ואני אוהב אותו!!...הוא לא נכנס לחמישיה שלי : DsotM Wywh The Wall Meddle Atom Heart Mother

אבל המורה!

הוא התחיל!
ציףציף, רוצה להיות מנהלת?

ואם הוא התחיל... ../images/Emo150.gif

זה אומר שאתה צריך להגרר אחריו ולרדת לרמתו? נו, באמת.
אגב, מה עם הבטחתך לשרשר באופן נפרד את השירים מהעבודה שלך? לגבי ניהול הפורום: לא שמעתי מיאיר, שנעלם באופן פתאומי. הוא כתב לי שהוא מעוניין בניהול הפורום אבל אין לו כ"כ הרבה זמן כרגע. אגיש מועמדות אם מרבית הגולשים יתמכו בה. יש לי זמן לזה, לפחות כרגע.

כן המורה ../images/Emo4.gif

מערכת החינוך הורסת את האישיות של התלמידים
. שירים - אני מתחיל היום את הדיון השבועי. עם מה כדאי להתחיל קודם? If (כרונולוגי) או Comfortably Numb (לפי סדר העבודה)? ניהול הפורום - גם אני חשבתי על לנהל את הפורום. נשאר רק לשכנע את ההורים שלי ליסוע לרמת גן, אבל במצב הנוכחי של הפורום - יהיו 4 מנהלים (רויטל שהצטרפה, meandmeandme, את ואני). אולי כדאי לעשות הצבעה?

תלמידים יקרים...

תומר, אתה יכול להתחיל במה שאתה רוצה. יש, אולי, קצת יתרון בדיון בשירים לפי הסדר הכרונולוגי שלהם, כי קיימת (לדעתי) התפתחות בנושא הזה לאורך זמן, אבל תעשה מה שבא לך אוקיי? ניהול הפורום - כדי לא לסבך את העניינים יותר מדי: כרגע רוויטל היא המנהלת. לטווח הארוך, כדאי שהמנהל/ת יהיה/תהיה מי שיזכו לאמון מרבית הגולשים הקבועים. בחירות? אפשרי.

תלמידים יקרים...

תומר, אתה יכול להתחיל במה שאתה רוצה. יש, אולי, קצת יתרון בדיון בשירים לפי הסדר הכרונולוגי שלהם, כי קיימת (לדעתי) התפתחות בנושא הזה לאורך זמן, אבל תעשה מה שבא לך אוקיי? ניהול הפורום - כדי לא לסבך את העניינים יותר מדי: כרגע רוויטל היא המנהלת. לטווח הארוך, כדאי שהמנהל/ת יהיה/תהיה מי שיזכו לאמון מרבית הגולשים הקבועים. בחירות? אפשרי.

למעלה