הדיסק החדש של גרין דיי

דוקי מן

New member
הדיסק החדש של גרין דיי

לפי דעתי הדיסק החדש של גרין דיי הוא דיי טוב אבל הרבה יותר חלש מדוקי אינסומניק או נימרוד.

BlueBeIl

New member
הוא אחר מאוד,

אז קצת קשה להשוות. אני חושבת שברמה איכותית הוא יותר טוב מדוקי, אבל בדוקי בכל זאת יש את המשהו הזה, רוח נעורים אולי(
) שפשוט גורם לך להתאהב בו גם אם הוא לא הכי מתוחכם בעולם, שבאמריקן אידיוט אולי אין... אבל הוא דיסק טוב מסוג אחר. ואינסומניאק לדעתי סתם גרוע

דוקי מן

New member
לא נכון אניסומניאק הוא דיסק מעולה

הוא ללא ספק הוא אחד מהדיסקים היותר טובים של גרין דיי. יש בו כמה שירים טובים מאוד. במיוחד Walking Contradiction

ADCMAN

New member
אתה קובע מהר מידיי

וזה לא ככה, יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא, סוף פסוק.

כמו שאמרו פה...

קצת קשה להשוות בין הדיסקים. דוקי הוא פשוט אוסף להיטים, עם הפקה נורא דומה בכל השירים, טקסטים שלא אומרים כלום, אבל לחנים מדהימים וקליטים בטירוף. אמריקן אידוט לעומת זאת, הרבה יותר מגוון בהפקה, יש לו אמירה נורא ברורה וחזקה, אמנם הוא קצת פחות קליט מדוקי אבל עדיין, הוא לא חסר להיטים (שני הסינגלים שיצאו עד עכשיו הצליחו..). ובלי קשר, בזמן האחרון אני מתחיל להבין ש wake me up when sepmtember ends זה פשוט השיר הכי גדול של גרין דיי. ולא רק באלבום הזה.

clam

New member
כמה דברים.

1. הטקסטים של דוקי לא אומרים כלום?? ללמד אותך אנגלית? לחנים מדהימים? לא 2. wake me up when sepmtember ends זה שיר בכלל לא משהו,אחד הפחות טובים בדיסק. והוא בכלל לא מייצג את גרין דיי. סתם שיר שקט שמנסה להיות טיים אוף יור לייף השני. שני שירים שלא כל כך אופיינים לגרין דיי.

אתה רוצה להגיד

שמאחורי הטקסטים של דוקי יש ביקורת ומחאה כמו שיש באמריקן אידיוט? זה ברור שהטקסטים מדברים על משו, אבל אין להם כיוון מיוחד או רעיון אחד גדול בקשר למשו ספציפי כמו באמריקן אידיוט. ובקשר ללחנים..אם הם לא יפים לך.. למה אתה בעצם שומע גרין דיי? בקשר לWMUWSE ... מה שאמרת זה פשוט שטויות. כל שיר שקט עם אקוסטית זה ניסיון לשחזר את ההצלחה של טיים או יור לייף? כי לפי מה שאתה אומר גם Give me novoaine ,Macy's Day Parade ועוד הרבה שירים אחרים הם חיקויים לא מוצלחים. על כמה שהוא טוב אני כבר לא הולך להתווכח איתך, זה כבר באמת עיניין של טעם.

דוקי מן

New member
אמירקן אדיוט

אמריקן אדיוט הוא באמת דיסק שאותי אישית דיי אכזב. לתור אחד ששומע את הלהקה הזו כבר מספר שנים (הכרתי אותם מאחי הגול ששמע אותם לפני) הם באמת אכזבו אותו בדיסק הזה. חיכתי כל כך הרבה זמן לדיסק הזה ובסוף ששמעתי אותו התאכזבתי. אני מעדיף הרבה יותר כל אחד מהדיסקים הקודמים שלהם. אני שומע כל יום גרין דיי בדרך לבית הספר וכמעט תמיד אני שומע את הדיסקים הקודמים שלהם כי הם פשוט הרבה יותר טובים ומהנים.

clam

New member
תן לי הבין משהו. לפי מה שאתה אומר

אם מאחורי הטקסטים אין ביקורת ומחאה אז הם לא אומרים כלום ואין להם כיוון? לי נראה שלא. לטקסטים בדוקי יש כיוון מאוד ברור, כנראה שלא שמת לב אליהם. ואמריקן אידיוט זה הדיסק המחאתי היחיד שלהם. אז כל שאר הדיסקים שלהם לא אומרים כלום? ואין להם משמעות? ובקשר ללחנים. הם יפים ואחלה, אבל הם לא "מדהימים". הם יחסית פשוטים, ועדיין אני אוהב אותם, ואוהב לשמוע את גרין דיי. בקשר לWMUWSE או איך שלא כותבים את זה, אני אישית לא ממש התלהבתי ממנו, ולדעתי אתה מגזים כשאתה אומר שהוא השיר הכי טוב של גרין דיי, כי הוא פשוט לא(לדעתי). וGive me novoaine בכלל לא "שיר שקט עם אקוסטית".

BlueBeIl

New member
הליריקה בדוקי באמת מצויינת,

אי אפשר להגיד שאין לה שום כיוון והם לא אומרים כלום.. הם משקפים בצורה הכי אותנטית שאני נתקלתי בה תחושות של מתבגר משועמם ומתוסכל, כמו שמספיק אנשים מרגישים... אפשר להגיד שהם גאוניים בפשטות שלהם. לא ראיתי להקה אחרת שהצליחה להעביר את זה כל כך טוב.... והליריקה באמריקן אידיוט... לא מי יודע מה. הסיפור הכללי כן נחמד, אבל על ה"ביקורת הפוליטית" שנעשה כל כך אופנתית אצל הלהקות לאחרונה לא מחדשת במיוחד, ואפילו לא נועזת במיוחד, הכל רמיזות בלי להגיד שום דבר בצורה גלוייה.

ADCMAN

New member
אבל הבאתי דוגמא ללהקה שהצליחה

לעביר את המסרים שלה יותר טוב מגרין דיי...

ד ו ק י

New member
חחח

הכל רמיזות בלי להגיד שום דבר בצורה גלויה אל תהרגו אותי, חח סתם. אבל חייבים להודות שאולי עכשיו זה באופנה, אבל לגרין דיי זה ממש צעד נועז, תמיד הייתה להם דעה, תמיד הם ירדו על הפוליטיקאים (לדוגמא הסירטון הזה "vote for billi jo") ועכשיו פשוט נימאס להם כניראה, וזה לא רק שזה אופנתי, כל האמנים האלה, שעכשיו מוציאים אלבומים כ"מחאות פוליטיות" עושים את זה כתגובה ל11 בספטמבר. והדיסק החדש בכלל היה צעד נועז, מבחינת הליריקה הלחן והכל אז בואו ניתן להם קצת קרדיט.

למעלה