הדיסק החדש של גרין דיי

matt hensley

New member
אמריקן אידיוט.

הדיסק הזה ברובו נזרק מהדיסקמן שלי אחרי החמישה שירים הראשונים..אחרי זה הוא פשוט מאבד מהרוח הכיפית הגרינדיית הזאת שלו שאני אוהב בדיסקים שלהם...והופך להיות דיסק מתחנף אם טי וי מנסה ליצור בלדות שכזה... אינסומניאק דיסק גדול, דוקי גמכן...וגם כן נימרוד שלא ציינתם שמבחינתי הוא דיסק ענק... ואגב, ממליץ למי שכותב פה שהוא ענק ולא שמע את הקודמים שלהם ברצינות להקדים ולעשות את זה כי כמו שאמרו לפני, אין מה להשוות.

מממממ../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif

אולי תשמע את כל האלבום? ואם השירים הבאים יהיו יותר יפים? סה"כ אלבום יותר יפה, אבל באמת אין מה להשוות לקומדים...

matt hensley

New member
שמעתי פעמיים-שלוש

וזה היה משעמם בטירוף. וחבל שאני אכפה על עצמי סתם לשמוע..זה יוריד מהכיף של הדיסק... מה שכן, השיר אם ה nobody likes you there all blah... הוא שיר די מגניב. השאר זה סתם על הפנים לטעמי...

BlueBeIl

New member
למה, לטרבומב וshe's a rebel

שירים ממש מגניבים וגרין-דיים שכאלה... לא הכל איטי ו"זקן".

clam

New member
צודק.

באמת החלק השני של אמריקן אידיוט הרבה פחות טוב. למרות שיש שיר או שניים שהם בסדר.

דוקי מן

New member
אמריקן אדיוט

לפי דעתי באמת הדיסק הזה אחרי כמה פעמים של שמיעה (שאם אני יגיד באמת אפילו מאולצת כיוון שכל פעם שאני מנסה לשומע אותו מחדש אני פשוט מתאכזב). הדיסק הוא באמת יותר דיסק כזה מתחנף ורובו די משעמם למעט איזה 4 שירים שהם דיי טובים.

Y M C A

New member
אני יודעת דבר אחד

לקח לי הרבה זמן והרבה האזנות כדי להבין את הדיסק, הטקסטים שלו מעניינים ולקח לי זמן לפענח אותם. אני חושבת שלשמוע 5 שירים ראשונים ולהעיף תדיסק זה קצת לא לתת הזדמנות. למרות שמצב כזה כבר קרה עם דיסקים אחרים אבל תמיד חזרתי אליהם ושמעתי אותם שוב וגם דיסקים שבהתחלה נראו לי סתמיים הפכו אח"כ לאהובים.

Music Gril

New member
מה???

אני התחלתי להעריץ את גרין דיי רק מהאלבום אמריקן אידיוט... ואני פשוט אוהבת שם את כל השירים.... זה דיסק פשוט גאוני!!! וכל כך יפה!!! אני לא מבינה מה הבעיות שלכם איתו!!

ד ו ק י

New member
דעתי,

הדיסק החדש מעולה לאנשים מסוימים עם סבלנות וכוח, כאילו הדיסקים הקודמים הם נהדרים אבל רובם הם על דברים שונים שעוברים על אנשים ביומיום (חחח יומיום קחו לדוגמא את King for a day חח) והחדש הוא פשוט, מסובך, עם דעה פוליטית, שצריך לשבת, עם המילים ולבנות לך מחזה, עולם כזה, שמסביר את הדיסק.. עשיתי את זה כשחזרתי מהטיול השנתי היה לנו נסיעה ארוכה כי כולם חטפו קילקול קיבה אז כול שניה עצרנו ומישהו ירד להקיא, בחיי הטיול הכי מצחיק בעולם.

דוקי מן

New member
אתם בכלל לא מבינים מה אתם אומרים

הדיסק החדש של גרין דיי הוא ללא ספק הרבה יותר חלש מהקודמים של גרין דיי. יכול חהיות שזה בגלל הסיבה שבדיסק הזה הם החליטו להביע דעה פוליטית ולעשות בו שירי מחאה. אבל מה שבטוח שהסגנון שלהם באלבום הזה הוא פחות יפה והמחאה שהם עושים באלבום הזה עלובה (ואל תבינו לא נכון זה לא שאני לא אוהב את גרין או משהו להפך אני בטוח שאני אחד מהמעריצים היותר גדולים ומבינים שלהם בארץ והם עם רוצים לדעת איך עושים מחאה לא יזיק להם ללמוד קצת מרייג' אגאינסט דה מאשין ולהקות כאלה). שיחזרו לסגנון הקודם שלהם שבו הם רבה יותר טובים ומצליחים, וכל האלה שעכשיו רק החלו לשמוע גרין דיי וחושבים שהיא להקה טובה הם ילדי מיינסטרים ועדיף להם אם הם באמת רוצים לראות מזה להקה טובה באמת ולהכיר את הסגנון האמתי של גרין דיי אז שיחלו לשמוע את הדיסקים הראשונים שלהם ואם היה להם טיפה יותר קשה אז שישמעו את הדיסקים בין דוקי לוארנינג.

BlueBeIl

New member
קצת קשה לחזור לסנגון הזה

כשכבר עברת את גיל 30.... שירים על "ההורים לא מבינים אותי" כבר לא כל כך רלוונטים

אותי הוא לא איכזב בכלל

נכון שזה דיסק שונה ומבוגר יותר אבל עדיין יש בו משהו מגרין דיי של פעם, שירים כמו סיינט ג'ימי והולידיי ועוד הרבה

למעלה