הדיסק החדש של ש-רית ...

aiz1983

New member
הדיסק החדש של ש-רית ...

אהלן חבר'ה, אני חולה על שרית חדד והייתי רוצה לבקש טובה קטנה ממי שכבר הספיק לרכוש את הדיסק : אתם יכולים לרשום את רשימת השירים מהדיסק כאן ? תודה !!

חסוי 12

New member
רשימת השירים בדיסק חגיגה

1. חגיגה 2. בחום של ת"א 3. קמע 4.אור 5.הסוד (דואט עם סאבלימינל) 6. פנויה לאהבה 7. אמונה 8. אבנים קרות 9. רק אתה 10. ונמריא 11. עלם משגע 12. לבד 13.במועדון 14. שלך לנתח 15. לו יהי + רצועת בונוס: *רמיקס חגיגה *רצועת מולטימדיה + קליפ חגיגה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo91.gif בשבילך!

לך לחנות דיסקים! תקנה את הדיסק! תסתכל על הכריכה!
מאחורה.. יש את רשימת השירים!
אנשים רוצים את רשימת השירים כדי שיוכלו להוריד מהאינטרנט, הא?!
וגם אם לא בשביל זה... עדיין, אפשר לקנות אותו!... ואז תהייה לך את כל רשימת השירים שיש בדיסק
:)

aiz1983

New member
אה, כן, שניה ...

עזבי, שלא תיקח 80 שקל על הדיסק, שתיקח 800- למה לא ?
נו תהי רצינית..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ועכשיו תסביר את עצמך..!

חחח.. מה ז"א שלא תיקח 80 ש"ח על הדיסק?? הדיסק עולה 35-50 ש"ח! מה הבעיה עם זה? לא הבנתי! תסביר בבקשה :)

aiz1983

New member
אוקיי חמודה ../images/Emo26.gif

הדיסק לא עולה 35. אולי מזוייף. בטאוור רקורדס אולי אולי אולי הוא יעלה 50 שקל. בשאר החנויות הוא יעלה 80 שקל ! סליחה- 79 שקל . אבא שלי עדיין לא מנכ"ל של שום חברה. והמבין יבין ...

yoooni

New member
אל תבלבלי במוח

הדיסק עולה בכל החנויות 40 שקל וברשתות סופרים למיניהם אפשר גם לקנות אותו ב 29 שקל. סתם מתקמצנת ובגללך לאמנים ישראליים לא כדאי להוציא דיסקים.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif תקשיב חבוב!

הבנתי אותך עכשיו! הדיסק אכן יכול לעלות 35 ש"ח- עובדה שהמעריצים קנו אותו במחיר הזה (ואפילו בפחות מזה..), זה דבר ראשון... דבר שני, זה נראה לך הגיוני שאתה מבקש מהמעריצים, בפורום של מעריצים, את רשימת השירים כדי להוריד אותם מהמחשב?! הריי אתה בעצמך אומר שאבא שלך לא מנכ"ל של שום חברה, אז זה דיי ברור שאתה רוצה להוריד את השירים שלה, ולא לקנות את הדיסק! אמרת שאתה מת עלייה, אז למה לא לקנות את הדיסק
הורדה של שירים מהאינטרנט וצריבת דיסקים זה דבר לא חוקי, שרק פוגע בשרית ובאמנים האחרים שמורידים את שיריהם! (בעיקר בארץ!) טוב, אני לא אגיד לך מה לעשות... אבל עדיין, תחשוב על זה!

aiz1983

New member
חחח 29 שקל הא ?

אולי במשרדים שלה.. ולא נראה לי שאני אסע 120 ק"מ למשרדים שלה .. 30 שקל גם לא, צאו מזה. תארו לכם שנתחיל עכשיו לקנות כל דיסק שאנחנו קצת אוהבים ? למה מי מת ? וזה שאני מוריד (למרות שאת זה אני לא אמרתי) לא מוריד מהאהבה הגדולה שלי לשרית .. פשוט אני לא טיפש ..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif טוב, אני לא אתווכח איתך

אבל אמרת "תארו לכם שנתחיל עכשיו לקנות כל דיסק שאנחנו קצת אוהבים"- אז... תאר לעצמך שנצרוב או נוריד מהאינטרנט כל דיסק שאנחנו קצת אוהבים?! אם זה יקרה, ואם זה יהיה ככה... אז כמו שמישהי כאן אמרה, לא יהיה לאמנים בארץ סיבה להוציא דיסקים בכלל! זה הורס את הזמרים והזמרות! וכן, הדיסק שלה אמור לעלות 35-50 ש"ח ! אני לא מבינה מה אתה עושה ביג דיל מסכום כזה?!! למה אתה חושב שהמחירים של הדיסקים בארץ יותר זולים מהמחירי הדיסקים של האמנים מחו"ל ??! זו עובדה שזה יותר זול, כיוון שבארץ מנסים להילחם בדיסקים הצרובים והמזוייפים, ולכן מורידים את המחירים! (והמחיר של הדיסק ממש סביר
) טוב, כנראה שאתה לא מעריך אותה כזמרת, וגם לא כבן-אדם... היא הוציאה דיסק כדי שיקנו אותו ויהנו, לא כדי שיורידו אותו מהאינטרנט ויצרבו אותו! זהו.. יותר אין לי מה להגיד לך! זה על מצפונך... לילה טוב!

aiz1983

New member
תני לי להסביר רגע את עצמי.

תראי. יש לי שני דיסקים מקוריים בבית של שרית חדד. אותם קניתי כי אני מאוד מאוד מעריך אותה. אחרי שבוע שבועיים אמרתי לעצמי: " מה נסגר איתך? לא חבל על הכסף?" ומאז אני פשוט לא קונה. וזה לא בגלל שאני לא מעריך אותה. אני מאוד מעריך אותה וחושב שאם זמרת אחרת היתה לוקחת את השירים של שרית אף פעם הם לא היו נשמעים כל כך טוב כמו שהיא עושה מהם! כי היא פשוט גדולה בכמה מידות על כ זמרת אחרת בארץ. (חוץ ממאיה בוסקילה). ובואי אני אגלה לך סוד קטנצ'יק : שרית חדד לא חייה על ההכנסות מהדיסקים שלה, כי ה-כ-ל הולך לחברת התקליטים ולאמרגן שלה. היא רואה מזה אולי נתח קטנצ'יק. שרת חייה בעיקר מההופעות הרבות שלה. כשחברות התקליטים יתחילו להוזיל קצת את המחירים אני מבטיח לרוץ לקנות. ואם את מארגנת לי את "חגיגה" ב30 שקל אני עכשיו קונה !! אני מבטיח ! סבבה ? (או יותר נכון בראשון בבוקר) עשינו עסק ? רק תגידי לי איפה.. 30 שקל זה מחיר סביר בהחלט !

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן, הבנתי אותך..

ב-30 אתה יכול להשיג במשרד, אבל אמרת שאתה לא מתכוון לנסוע עד לשם! ובצדק! אבל בחנויות זה אמור לעלות 40-50 ש"ח. ואני חושבת שזה מחיר סביר! בכל מקרה, אולי היא מרוויחה מההופעות הרבות שלה, ולא מההכנסות של הדיסק, אז בסדר... אבל אתה יודע... יש גם הבדל באיכות של דיסק צרוב, לעומת דיסק מקורי! (גם על זה תחשוב!) ושוב אני אומרת לך, תעשה מה שאתה רוצה! אני לא אומרת לך מה לעשות, רק מנבה לשכנע אותך שלא שווה לצרוב דיסק במיוחד לא של אמן ישראלי! (ובטח לא של שרית...)

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif *מנבה=מנסה

וגם אם לא התכוונת לצרוב אותו... תבין שזה לא אישי אלייך! זה לכל אלו שחושבים שעדיף לצרוב דיסק מאשר לקנות אותו!

aiz1983

New member
טוב חמודה. הבנתי אותך

אבל אני פשוט מעדיף לשמור על הכסף שלי ועדיין להנות משרית ...

חן חמי

New member
אתה מביא לי עצבים!

בוא אלי אני יביא לך 30 שקל ותקנה את הדיסק יא אדיוט!

למעלה