קראתי את כל השיחה המרגשת שלכם...ועדיין לא הבנתי מה אתם רוצים?! אנשים מסובכים.. כולם, תקשיבו רגע - הדיסק החדש של שרית חדד (המתוקה) עולה בכל החנויות 49 שקלים. ואני חושבת שזה לא הרבה בכלל, ואם אתה מחפשים דיסק ב29 שקל אתם קמצנים של החיים!! הדיסק עולה 30 שקל במשרד של שרית בת"א. רחוק לכם? סבבה. מחר תמצאו אותו בכל החנויות בארץ...אז לכו לקנות ולא להוריד מהאינטרנט! זה נגד החוק ואני אישית נגד זה בכלל.. אז אני לא מבינה מה הבעיה!!
ולגלוש באינרנט יש לך כסף? תעשה טובה אם אתה רוצה להוריד אל תשתף אותנו סתם יכאב לנו הלב עליה. אנשים כמוך הורסים את המדינה! לא משנה היא תצליח איתך ובלעדייך!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בדיוק! זה מה שלא הבנתי.
שאלתי אותו מה הבעיה שלו להוציא 50 ש"ח על הדיסק!?!! הוא אומר שהוא מת על שרית, אבל לא מוכן לקנות את הדיסק שלה מרוב קמצנות! כמו שאמרת, היא לא צריכה מעריצים כמוהו!
כל מי שקונה צרוב, או גרוע יותר מוריד מהאינטרנט קמצן של הלייף!! תכבדו את הזמרת המוכשרת, שכל כך השקיעה ותקנו בחמישים שקל!! ואם לא בכבוד שלכם, אל תשמעו בכלל!! איזה חוצפה!! ודרך אגב זה גם לא בחוק!!!
מי שמצד אחד אוהב את שרית ומצד שני לא מוכן להוציא כסף על דיסק שלה הוא כנראה לא באמת אוהב אותה וכמו שאמרו כבר אתה יכול לנסוע למשרד של שרית ולקנות את הדיסק ב30 שח אבל אני מבין שלנסוע לשם זה בעיהבשבילך אז אם אתה לא מוכן לשלם ב20 שקל יותר אתה כנראה לא באמת אוהב אותה ותאמין לי בדיסיק הזה יש 16 שירים ובעותקים מקרטון יש מצגת עם קליפים ותמונות ועוד כל מיני דברים אמן אחר היה לוקח על הדיסק הזה 75 שקלים לפחות אז שרית מציעה לך פה דיסק מושלם במחיר שווה לכל כיס תעשה את ההחלטה שלך אם לקנות את זה או לא...
יש מספיק מקומות לקנות מקורי אני קניתי ב-35 מקורי למרות שיכולתי להורדי את כל השירים שרית חחד היא אחת הזמרות שאני מתעקש לקנות את הדיסק שלה אבל אנשים כמוך...