הדיסק החדש

זונע

New member
הדיסק החדש

שלום לכם... רציתי לדעת איפה עוד אפשר לקנות את הדיסק, כי ממש אין לי 'התו השמיני' בסביבה. גם רצוי שזה יהיה במחיר נורמלי כי באמת אין לי הרבה לבזבז. תודה:)

A N I g M A

New member
הממ..

אני לא מכירה הרבה חנויות.. אבל יש
צליל
טאוור רקורדס
האוזן השלישית אם יש לך חברים שגרים קרוב לחנות זולה תבקשי שיקנו לך ותני להם כסף:)

זונע

New member
אני בן למרות הכינוי התמוה

אבל לפי מה שקראתי אמרתם שעוד לא הגיע לצליל/טאוור רקורדס וכדומה...

paper pieces

New member
../images/Emo55.gifעלה לי 70 ש"ח

קצת יקר... אבל זה שווה את זה
הקופסה של הדיסק מיוחדת... זה לא קופסת פלסטיק אלא מקרטון כזה.. שהחוברת שירים מודבקת בסוף ויש מין תא נפתח ששם הדיסק :)

benjo11

New member
חנות מוסיקה נטו

החנות האיכותית, זולה ומשובחת שיש. בתור לקוח של החנות בשנתיים האחרונות, אני מאוד מרוצה מהיחס, שירות, איכות ומחיר. יש אתר www.musicaneto.com לא צריך לשלם כל כך הרבה על דיסק... תהנו!

פראייר גדול בתו השמיני זה עולה 49

אני פשוט לא מצליח להבין איך אנשים בריאים בנפשם עדיין ממשיכים לקנות במחירים הללו, רק כדיי לסבר את האוזן טוואר שייכת להכשרת הישוב, אגב גם הד ארצי שייכת להם, אז מדוע המחיר שם כזה גבוה??????

bendreaming

New member
יפה, אז לבחורצ'יק שקרא לנו פראיירים

אלא אם כן בא לך לקנות בירושלים ולשלוח לכל חברי הפורום את האלבום החדש, אין ממש צורך לגרום לאנשים להרגיש מטופשים על זה ששילמו את המחיר (המופקע, אין ספק) שקבעה חברת התקליטים ושתקף ב-99% מהחנויות בארץ. אני, לצערי, קונה מעט מאוד תקליטים ומשתדל לקנות משומשים וכאלה, אבל במקרה הזה אני לא מרגיש פראייר כי האמת היא שגם ב80 או 90 ש"ח הייתי קונה את החדש של אביתר.

paper pieces

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מרגישה שיצאתי "פרייאר גדול" כפי שאמרת.. כיוון שמזמן חיכיתי לדיסק הזה והייתי מוציאה אפילו 80 אם זה היה עולה ככה.. ואני גרה בראשל"צ אז אין לי שום תו שמיני או כל חנות דומה לזה.... אבל תודה על העידוד...

benjo11

New member
לא קראתי לכם

פראיירים. נצעתי לכם חנות מוסיקה שבה אני רוכש את הדיקסקים על מנת שתהנו גם.. אבל אם זה מנהגכם לתקוף כאשר מנסים לעזור לכם.. חבל, אתם נשמעים דווקא נחמד.. אני מתנצל אם זה מה שהשתמע מהודעתי הוקדמת. יום טוב והאזנה מהנה בן

paper pieces

New member
היייי

אני לא הגבתי לך!! הגבתי ל-איתמר מלמד אתה נשמע נחמד ותודה על ההצעה :)

bendreaming

New member
אבל זה לא הופנה אלייך...

הגבנו לבחור שדיבר על התו השמיני. אז אל תיקח את זה אישית. מוזיקה נטו באמת אחלה חנות אבל לא משתלם לי אישית העניין של המנוי, מה גם שאני לא אוהב לחכות יותר מדי לדואר...

Noodoov

New member
49 שקל?!?

איך זה עולה 49 שקל?? צריך להיות מנוי אצלהם או משו? זה הגיוני שזה שבנתב"ג יהיה זול יותר, כי זה בלי מע"ם...אבל בירושלים גם? כי אם כן אני אסע לשם בשביל זה...

לא צריך להיות מנוי אצלם..

הנסיעה לא תעלה לך 20 ש"ח? כי אם נסיעה לירושלים זה בסביבות ה20, עדיף לך כבר לקנות את זה ב70..

יטבת22

New member
הנסיעה עולה בסביבות העשרים,

אבל אם נוסעים פעם בכמה חודשים ועושים קנייה מרוכזת, זה יכול בהחלט להשתלם. ובאופן כללי, יש כמה דברים לראות בירושלים, תבואו.

למעלה