לא כשיש לך דלקן באוטו, והנסיעה עולה 0 שקל... וגם ככה נוסעים לחברים שגרים בירושלים....
N Noodoov New member 7/4/05 #39 לא כשיש לך דלקן באוטו, והנסיעה עולה 0 שקל... וגם ככה נוסעים לחברים שגרים בירושלים....
ג גוּזיד New member 30/3/05 #37 ואם תחשב את הנסיעה לירושלים + הקניה של הדיסק, תופתע לגלות שיותר זול לי לקנות במחירים של 70 - 90 ש"ח, מאשר בתו השמיני.
ואם תחשב את הנסיעה לירושלים + הקניה של הדיסק, תופתע לגלות שיותר זול לי לקנות במחירים של 70 - 90 ש"ח, מאשר בתו השמיני.
ז זונע New member 27/3/05 #15 והמחיר הוא 70 ש''ח? קצת יקר לטעמי:\ ואני גר בת''א כך שהתו השמיני זה ממש לא אופציה
A A N I g M A New member 27/3/05 #16 בוא לירושלים../images/Emo3.gif הממ אני חושבת שגם בת"א יש כמה חנויות שמוכרות בזול. אם לא מפריע לך תרכוש דרך האתר הרשמי של אביתר.
בוא לירושלים../images/Emo3.gif הממ אני חושבת שגם בת"א יש כמה חנויות שמוכרות בזול. אם לא מפריע לך תרכוש דרך האתר הרשמי של אביתר.
L lollapalooza New member 27/3/05 #20 *מתפרצת* (היי סיווני ../images/Emo25.gif) דיסקים בת"א תקנה בדיזינגוף סנטר, בדיסק סנטר. אני לא יודעת אם החדש נמכר שם בזול, אבל באופן כללי הדיסקים שם זולים יותר מהרגיל. שווה לבדוק.
*מתפרצת* (היי סיווני ../images/Emo25.gif) דיסקים בת"א תקנה בדיזינגוף סנטר, בדיסק סנטר. אני לא יודעת אם החדש נמכר שם בזול, אבל באופן כללי הדיסקים שם זולים יותר מהרגיל. שווה לבדוק.
ס סירופ מייפל מקולקל New member 27/3/05 #21 ואם אתה שם, תדאג לבדוק כמה עולה הדיסק.. עדיף שתעשה את זה עוד היום, כדי שאני אדע לקנות מחר [היי הדסית ]
ואם אתה שם, תדאג לבדוק כמה עולה הדיסק.. עדיף שתעשה את זה עוד היום, כדי שאני אדע לקנות מחר [היי הדסית ]
2 238 New member 28/3/05 #29 הכי זול לבינתיים בס"ד בלי לסוע ל-ים:דיונון. דרך האינטרנט זה עולה 56 ש"ח,ובלי דמי משלוח,אם אתה מגיע לאסוף בעצמך.(ויש דיונון בת"א,באוניברסיטה)
הכי זול לבינתיים בס"ד בלי לסוע ל-ים:דיונון. דרך האינטרנט זה עולה 56 ש"ח,ובלי דמי משלוח,אם אתה מגיע לאסוף בעצמך.(ויש דיונון בת"א,באוניברסיטה)
ז זונע New member 29/3/05 #32 רגע אז אני יכול פשוט לבוא לדיונון(בלי להזמין) ולקנות ב-56? אם כן זה מעולה, יש לי דיונון 2 דקות מהבית.
רגע אז אני יכול פשוט לבוא לדיונון(בלי להזמין) ולקנות ב-56? אם כן זה מעולה, יש לי דיונון 2 דקות מהבית.
מ מKה אפורה New member 29/3/05 #33 אני לא מבינה אתכם.. לא מעט אנשים עובדים על הדיסק במשך שנים, אז 70 שקל?... החברות בארץ בקושי מרוויחות מהדיסקים גרושים.
אני לא מבינה אתכם.. לא מעט אנשים עובדים על הדיסק במשך שנים, אז 70 שקל?... החברות בארץ בקושי מרוויחות מהדיסקים גרושים.