הדמויות החדשות בסידרה

roeyel

New member
הדמויות החדשות בסידרה

הנה הדמויות החדשות בסידרה ((ביקרתי באולפנים)): יש אחת שהיא כמו טלי, אבל לא סנובית והכל, יותר נחמדה, שבסדרה קוראים לה גילי, השם האמיתי הוא ליה. יש את דניאל, שמהלך הסידרה יהיה חבר של מישהי... ספיר אמרה לי את זה באולפנים, והיא אמרה לי לא לגלות של מי הוא יהיה חבר... אממ.. קוראים לו אלדי. יש את אלכס, שמשחקת אותה שירה, שאישית, היא קצת דומה לשמרית (איילה)... יש את רוי, שהוא הבחור החתיך והמניאק בחבורה, שיגלם אותו ענר. והדמויות שנשארו הם אלו: מור (אלמה), תומר (אדם), יונתן (תם), יעל (ספיר), איתי (רועי), אלחנן (איציק) שהופך למנהל ויש לו סגנית קצת משוגעת בשם חבצלת, שתגלם אותה עירית קפלן. תזכרו את השם הזה, כי לפי דעתי היא תהיה מאוד מצליחה בתחום המשחק. אז זה הכל חברה, ביום ראשון אני בא לשם שוב, אני יספר לכם עוד חוויות...
כנסו לאתר שלי:
www.Bmba.foo.co.il

roeyel

New member
תיקון האתר... =)

האתר שלי הוא www.Bamba.foo.co.il פליזי כנסו... יאללה ביי אשמח לקבל תגובות -->

roeyel

New member
עוד חוויה קטנה...

פעם אחת שבאתי לאולפנים עשו לשחקנים יום כיף - הביאו להם לאולפנים מתקנים מתנפחים עם מים... רועי (איתי) הראשון שנכנס, נכון רועי?... אח"כ אדם (תומר), ואז גם אלמה (מור)... אח"כ איציק (אלחנן) התגלש והשפריץ על כולם מים!! פחח... בקרוב כאן תמונות... ושוב, אשמח לקבל תגובות | | | /\

אני

לא בדיוק נכנסתי...זאת אומרת, כולם התנפלו עליי והפילו אותי...הייתי עם נעליים , בגדים , הכל.... וכל זה היה בתוך המים... וכמובן שאני לא יכול לעבור הפקה אחת בלי לפצוע את עצמי ... נקעתי את הרגל....יופי רועי...תמשיך ככה

מה מתי היה היום כייף הזה?

ביום חמישי אחרי הצילומי חוץ?!! כי אדם אמר שאמרו לכם להביא בגד ים חח זה היה אחרי זה?

מותק13

New member
חחח תבריא מהר חיים מהממם שלי!!

אוהבת אותך הכי בעולם...אהה כן...החלמה מהירה!!!! אוהבת הכי שבעולם...ירדן דדון-ויינברג!!!

יש לך טעויות...

גילי (ליה) היא בכלל לא טלי...אבל ממש לא...אם כבר טלי (שזה גם לא ) זו תהיה אלכס... גילי תהיה בערך כמו איריס איניבו... יש לך עוד כמה פשלות שם...תבקר שוב , תלמד ותחזור בהודעה מתוקנת יום למחרת...

roeyel

New member
נכון, ליה אמרה לי שהיא לא הכי טלי

כאילו, תומר ינסה לגרום למור לקנאות - איתה... זה סוג של..

roeyel

New member
אבל אתה אמרת, אתה יכול לבדוק מתחת,

שאלכס תהיה חברה שלך בסידרה..

roeyel

New member
ו..לא אמרתי לך תודה על הארטיק

שהבאת לי - אז תודה.. אולי אתה לא זוכר חח אני יבוא שוב ביום ראשון.. יש למישו חוצים?

מותק13

New member
יווו רועי כנס =ד=ח=ו=ף=!!!=

רועי אני משוגעת עליך אתה השחקן הכיהכיהכי בסט שם!!! הייתי שמחה אם תגיב לי באישי לאדעת איכשהו אני מתה לדבר איתך!!!!!!!!!!!אני פשוט משוגעת עליך מהמם שלי!!!!!!!!! מודה מראש[[באהבה הכיהכי שיש..]] ירדן דדון-ויינברג[[השווה מכולם!!]] נ.ב........... כבר אמרתי לך שאני מתה עליך............!?

למעלה