תודה רבה...
והנה הדמויות החדשות בסידרה ((ביקרתי באולפנים)): יש את גילי, השם האמיתי הוא ליה, שהיא גם יהיה לה מין סיפור עם תומר... יש את דניאל, שמהלך הסידרה יהיה חבר של מישהי... ספיר אמרה לי את זה באולפנים, והיא אמרה לי לא לגלות של מי הוא יהיה חבר... אממ.. קוראים לו אלדי. יש את אלכס, שמשחקת אותה שירה, שאישית, היא קצת דומה לשמרית (איילה)... יש את רוי, שהוא הבחור החתיך והמניאק בחבורה, שיגלם אותו ענר. והדמויות שנשארו הם אלו: מור (אלמה), תומר (אדם), יונתן (תם), יעל (ספיר), איתי (רועי), אלחנן (איציק) שהופך למנהל ויש לו סגנית קצת משוגעת בשם חבצלת, שתגלם אותה עירית קפלן. תזכרו את השם הזה, כי לפי דעתי היא תהיה מאוד מצליחה בתחום המשחק. בקרוב אני ישים פה תמונות, ולא כל אחד יכול להיכנס לאולפנים, היום כיף היה ביום חמישי האחרון, היבאו לאולפן מתקנים מתנפחים עם מים (פירוט: כמו מגלשה ענקית גבוה, מגלשת קצף נמוכה שעושים בה גליצ'ות, ובריכה מנפחת עצומה) רועי ויינברג (איתי) נכנס ראשון, טוב לא בדיוק נכנס, אלא הפילו אותו, חח זרקו אותו, ולצערנו הוא נקע את הרגל...
עוד אחד מההפקה נפצע כשירד במגלשת מים הגבוה, הוא קירח אז הראש שלו דימם.. אז.. תחלימו מהר! אפילו איציק כהן (אלחנן) ירד במגלשה.. אני יביא לכם תמונות של כל המתקנים, ואיציק (אלחנן) שמתגלש.. בלעדי!! גם ישבנו איתו באוטו, כשהסיעו אותנו לאולפנים ממקום בחוץ, אז הוא היה איתנו באוטו... וכמה דברים על אלחנן: זה לא הקול האמיתי שלו, והפוני שלו זה מודבק. הוא כל בוקר תופר את זה לראש, יותר נכון לשערות... אז... בקרוב תמונות, והאתר שלי הוא: www.Bamba.foo.co.il תודה על התגובות הנעימות ושבוע נעים! =)