הדמויות שכבר הספקנו לשכוח

b o t t e n

New member
היא הצילה את ויקטור מהמדבר....

כל הסיפור אצל צ'אד, ואז הוא גם קנת איזו חברת הומיאופתייה, כדי שהיא תנהל אותה, למעשה זה מה שהתחיל את התריז בין ויקטור וניקי, עד עצם היום הזה. וגמני לא האמנתי כמה מהם אני מכירה ושחכתי. אגב, זה גרם לי לבדוק אם אני זוכרת את כל בני המשפחה שלי, גם המורחבת ביותר, כולל פנים ושמות... כנראה שלא

python 4

New member
לא, זה לא מעורר את הזכרון..

אני זוכר שויקטור נתקע במדבר, ואז היתה איזו אחת מהממת כזו שהצילה אותו, ושהוא קנה לה חברת הומיאופתיה. נדמה לי שקראו לה ג'יל. רמונה? still don't ring a bell.

אני מתגעגע לרקס

לרקס וקת'רין הייתה כימיה מדהימה.. היה ממש חבל שהרגו את הדמות שלו. ההלוויה שלו הייתה כל-כך עצובה.. כולם היו שבורים - דני, קריקט, ג'ינה, ניקי, ג'יל וכמובן קת'רין. ובדיוק בתקופה הזאת פיליס הגיעה לעיר בפעם הראשונה..

Dawn12

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאתה כותב כאן, לא? בכל מקרה, נשמח אם תספר קצת על עצמך ושתהנה כאן!

ים כחול

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo25.gifשחר השרשור מקסים !!

תודהההההההההה איזה יופי של נוסטאלגיה
אמא של נינה באמת נעלמה , הסתומה כניראה מילאה תפקיד של בייבי סיטר בלבד , ואז נינה ביקשה להעלים אותה כי היא לא ממש תרמה לדמות הסופרת האינטיליגנטית שהיא רצתה להיות . אמרתי בעבר וגם היום... שמתחזקת אצלי יותר ויותר התאוריה שנינה שוכבת עם המפיקים כדי שיסדרו לה ילדון קטן במשך 50 שנה שיארגנו לה תפקיד טוב , מקצוע מכובד , ויעלימו אנשים שכבר נמאס לה מהם . אז מה יקרה הלאה ?? רק היא יודעת .

Dawn12

New member
אבל אם זה ככה

איך את מסבירה את מערכת היחסים הנוכחית שלה? את רומזת שהיא רצתה לשחק עם תומאס? כי זה כבר באמת דוחה.

ים כחול

New member
העניין דורש דיון מעמיק ......./images/Emo5.gif

אולי היא גם מחפשת שחקנים יותר משעממים ממנה כדי לא להבליט כמה היא משעממת ?
יש דברים נסתרים ... לא נבין לא נדע ... רק נאכל בשקט מה שנותנים לנו

למעלה