הדמות האהובה והדמות השנואה ביותר

Milk Shake

New member
הדמות האהובה והדמות השנואה ביותר

בכל אחת מהסדרות. הבחירה שלכם.

_אלי_

New member
הבחירה קשה לשני הצדדים

אבל בכל זאת: TOS: אהוב ספוק, שנואה אוהורה TNG: אהוב רייקר, שנוא ווסלי קראשר DS9: אהוב רום אח של קוורק, שנוא ג´ייק סיסקו וויאג´ר: אהוב הדוקטור, שנוא ניליקס באנטרפרייז עדיין אין לי ממש אהוב או שנוא

DDN

New member
הבחירות שלי

TOS: אהובה: ד"ר מקוי, שנואה: ג´יימס טי קירק. TNG: אהובה: ג´ורדי (פיקארד וורף במקום שני), שנואה: . . . . . DS9: אהובה: קווארק (2. דוקאט, 3. רום, 4. דאקס), שנואה: וורף. VOY: לא מכיר. ENT: לא מספיק זמן כדי לחוות דיעה.

DDN

New member
כי הוא מגניב.

הוא שאקל, הוא תותח, הוא רודן אינטרגלאקטי משובח. אני רוצה להיות כמוהו כשאגדל. אחותי מוסיפה שהוא איש משפחה חם ואוהב (אז מה אם הוא ניסה להרוג את הבת שלו, בסוף הוא היה עצוב כשהיא מתה) וכל בחור שהולך גם על האמא וגם על הבת, יש בו משהו מעניין. (קירה)

Esmena

New member
מסכימה איתך בהחלט.

דמות עמוקה ומרתקת מעין כמוה.אין מקום לפרט כרגע,באמת. הדמות שאני הכי אוהבת בסטאר טרק. ואגב,אם כבר נכנסתם לשאלה מי הכי "כוסון"(אלוהים איזה ביטוי מטומטם! גאוני מצדך להשתמש בו.אהבתי את הטיימינג) פאריס,קירק או רייקר-כמובן שהתשובה היא דוקאט. או.קיי. TOS&TNG- עד כמה שזה נשמע מוזר,אף פעם לא הצלחתי באמת להנות מהסדרות האלה. פרצו לעולם יותר מדי מוקדם .הרוב שם נראה לי מאוד בנאלי. אני מעריכה אותן יותר אנתרפולוגית מאשר כמשהו טוב לצפייה ,לצערי זה קורה יותר מדי פעמים גם בסדרות היותר מדי חדשות. אז דמויות?לא יודעת,לא נראה לי. Ds9-נו,אתם יודעים. דוקאט. למרות שגם הוא קצת התקלקל לי.(אני מקווה שקירה תסלח לי. כנ"ל דאמאר,קאי וין, באשיר ,ויון,אזרי ועוד כמה חברה´לך.רגע,חברה´לך זה לא לנקבות בלבד?) VOU-באלאנ´ה. למרות שהיא קצת הרבה -הרבה התקלקלה. (אפשרויות אחרות קים,פאריס,סאסקה,קאס,הדוקטור וטובאק.אם כי לא עד כדי כך. רק לא מלכת הבורג האיומה שלהם,חיקוי שדוף של מלכת הבורג המצויינת מTNG) ENT-כשאני כבר מחליטה לצפות במופע האימים נוטף הדבש הזה, סאטו מנעימה לי את הזמן. אני לא משווה אותה לדמויות אחרות , זו "לא" "אשמתה" שהסידרה גרועה וכתוצאה מכך דמותה. יכול להיות שבקושי הייתי מתייחסת אליה בחיוב -אם -וחייבים להודות בדברים כאלה- לא הייתה גורמת לי לשהזיל ריר בכמויות מסחריות. או.קיי,לא, אבל היא יהפיפיה אמיתית. וכן,היא המועמדת שלי. בקשה מנומקת ?אולי מחר). למה לי נראה שההודעה הזו לא עניינה אף אחד, אפילו לא אותי?

Esmena

New member
באמת יכול להיות ששכחתי לרשום

שנואים בהודעה הארוכה,המגוחכת והמשעממת הזו?מצד שני, אני מעדיפה לא להתחיל עם זה. אתם יודעים, גם דפים בפורום הם דבר מתכלה.
.

DDN

New member
במיוחד בעונות 5,6,7

היית יכולה לראות איזה דמות מלאה הוא. אם כל הזוועות שהוא עשה בבג´ור, הוא באמת אמת האמין ורצה לעשות להם טוב. ונכון, הוא עשה יותר רע מטוב. הפרק ה6 בעונה ה6, שאני לא זוכר את שמו, אבל זה היה הפרק שסיסקו כבש את DS9 מחדש, זה הפרק שאני קורא לו "נפילתו של גול דוקאט", מראה כמה הודא דמות שלמה. אני ואחותי ממש בכינו בשבילו, בתחילת הפרק היה לו הכל, בסוף הפרק לא היה לו כלום (אפילו לא השפיות שלו). הקטע שהוא החזיר לסיסקו את כדור הבייסבול ואמר לו: אני סולח גם לך, היה אחד הרגעים היפים. . . בכלל, אני מחזיק מהפרק הזה אחד הפרקים הכי טובים שראיתי בDS9.

נריה_ה

New member
הוא האמין שהוא עושה להם טוב?!?!

אני לא בטוח, אני זוכר את הפרק שבו סיסקו עשה לו מעין משפט, ושם התגלתה גם שנאתו לבג´ורים ורצונו להשמידם. זוכר? הדבר היחיד שאני מוצא בו זה חוסר השפיות שלו והמוזרות שלו. הוא לא יכול להיות מלא ועמוק כי אין בו עקביות שנובעת מחוסר שפיות. ד"א אני בן.

DDN

New member
אתה מתבלבל

זה הוא שעשה לסיסקו את המשפט. זה היה ששניהם היו על הכוכב, אחרי שהם התרסקו. ותזכור שהוא היה זה שהציל את סיסקו מהספינה המתפרקת. וכן, באותו פרק הוא נהיה שונא של הבג´ורים (דבר שעבר לו) אבל באותו פרק הוא גם אמר שהוא תמיד רצה לעזור, והם מרדו בו. הם לא הבינו את העזרה שלו. ונכון, עם עזרה כזאתי לא צריך עזרה - צריך עזרה נגד. אבל הוא כן התכוון לטוב.

נריה_ה

New member
אתה צודק.

זה היה בפרק שבו דוקאט הציל את סיסקו מהספינה, כששניהם היו על הכוכב. סיסקו הצליח בסופו של דר לגרום לו להודות שהוא שונא את הבג´ורים.

Esmena

New member
גם אני מחזיקה מהפרק הזה המון.

רק שילשום ראיתי אותו שוב... אני חושבת שאתה כבר הסברת את כל מה שיכולתי להסביר. מה שבטוח, גם אם דוקאט לא דמות מורכבת ,אז עדיין אין מה להשוות בינו לאנושיים-וואנביז למיניהם לדמויות מגוחכות כמו דאטה, סבן,אודו,ושות´. ליין שאף פעם לא הבנתי אותו,באמת. (וכן, אני יודעת שמאוד אוהבים אותם בפורום הזה).

דוקאט

הוא באמת אחת הדמויות המורכבות ביותר בסדרות באשר הן . זה סוג של דמות שקוראים לה דמות חוזרת. הוא התחיל בתור רשע, הפך ל"טוב" נהייה משוגע, מכר את נשמתו לשטן, כרת ברית עם הרעים, דבר עם עצמו , ניסה להתחבר, הקים כת, נהייה אובססיבי (הסדר לא חשוב) באמת דמות מפותלת

rdaffi

New member
לדעתי עלה על הפרק הזה הפרק החזק

"ואלס" שמתאר את מה שעבר בנפשו המיוסרת של דוקאט גם בתקופת הכיבוש הבג´ורי ואת מנגון ההדחקה המרשים שהוא בנה לעצמו. ואנחנו מקבלים עוד רובד מהאישיות שלו בפרק "ברית" שבו קירה אומרת את מה שנרמז כבר בפרק הנ"ל, שבסופו של דבר הכל מגיע לצורך שלו שהבג´ורים יאהבו אותו (אולי כדי לכפר על עוולות הכיבוש?).

Esmena

New member
לדעתי לא, כי יש שם יותר סיסקו

ופחות אקשן. עדיין פרק מדהים.

אילן די

New member
הממ

מקורית : אהוב : ספוק. שנוא: אוהורה. NG : אהוב : דאטה. שנוא : רייקר. DS9 : לא ראיתי מספיק כדי לחוות דיעה. VOY : אהוב : 7. שנוא: קס. ENT : אהוב : ט´פאל. שנוא: מייוות´ר. לגבי השנואים - הם לא ממש שנואים, אבל אלה דמויות שבלי בעיות הייתי מוותר עליהן.

DDN

New member
אילן - יש מספיק DS9

בקאזה, אתה יכול להוריד. הם נמצאים שם כמו פטריות אחרי הגשם. אתה יכול בקלות למצוא את עונות 6,7 וגם פרקים משאר העונות. אני מצאתי בקלות את עונה 1,6,7 ויש לי עוד מקבצים מהשאר.

למעלה