מסכימה איתך בהחלט.
דמות עמוקה ומרתקת מעין כמוה.אין מקום לפרט כרגע,באמת. הדמות שאני הכי אוהבת בסטאר טרק. ואגב,אם כבר נכנסתם לשאלה מי הכי "כוסון"(אלוהים איזה ביטוי מטומטם! גאוני מצדך להשתמש בו.אהבתי את הטיימינג) פאריס,קירק או רייקר-כמובן שהתשובה היא דוקאט. או.קיי. TOS&TNG- עד כמה שזה נשמע מוזר,אף פעם לא הצלחתי באמת להנות מהסדרות האלה. פרצו לעולם יותר מדי מוקדם .הרוב שם נראה לי מאוד בנאלי. אני מעריכה אותן יותר אנתרפולוגית מאשר כמשהו טוב לצפייה ,לצערי זה קורה יותר מדי פעמים גם בסדרות היותר מדי חדשות. אז דמויות?לא יודעת,לא נראה לי. Ds9-נו,אתם יודעים. דוקאט. למרות שגם הוא קצת התקלקל לי.(אני מקווה שקירה תסלח לי. כנ"ל דאמאר,קאי וין, באשיר ,ויון,אזרי ועוד כמה חברה´לך.רגע,חברה´לך זה לא לנקבות בלבד?) VOU-באלאנ´ה. למרות שהיא קצת הרבה -הרבה התקלקלה. (אפשרויות אחרות קים,פאריס,סאסקה,קאס,הדוקטור וטובאק.אם כי לא עד כדי כך. רק לא מלכת הבורג האיומה שלהם,חיקוי שדוף של מלכת הבורג המצויינת מTNG) ENT-כשאני כבר מחליטה לצפות במופע האימים נוטף הדבש הזה, סאטו מנעימה לי את הזמן. אני לא משווה אותה לדמויות אחרות , זו "לא" "אשמתה" שהסידרה גרועה וכתוצאה מכך דמותה. יכול להיות שבקושי הייתי מתייחסת אליה בחיוב -אם -וחייבים להודות בדברים כאלה- לא הייתה גורמת לי לשהזיל ריר בכמויות מסחריות. או.קיי,לא, אבל היא יהפיפיה אמיתית. וכן,היא המועמדת שלי. בקשה מנומקת ?אולי מחר). למה לי נראה שההודעה הזו לא עניינה אף אחד, אפילו לא אותי?