הדמות האהובה והדמות השנואה ביותר

Esmena

New member
יש אנשים שחולשתיהן בפיקוד וכו´

הם נקודת החוזק שלהן כדמויות.

טל קר

New member
אז ככה:

בסדרה המקורית: אהובה- ספוק. שנואה - לא יודעת. אני כבר כמעט לא זוכרת. בTNG - אהובה - פיקארד, ג´נין. שנואה - Q VOY- אהובה - קפטן ג´אנווי, בלאנה טורס. שנואה - ססקה. D9 - לא אוהבת בכלל את הסידרה. אנטרפריז- אוהבת - ארצ´ר, ט´פאל.

shimi1234

New member
ובהמשך...

ENT:אהוב:ספוק (בתור ילד הוא הפחיד אותי) וקירק שנוא: אוהורה. NG:אהוב: דאטא שנוא: יש הרבה אבל אין יותר מטרוי!!! DS9: אהוב:סיסקו וגרק שנוא:אזרי דקס . VOYAGER: אהוב: טובוק שנוא: ניליקס. ENT: אהוב: טופול שנוא: אושי.

shimi1234

New member
יש תוספת

אשתי הכריחה אותי להוסיף: VOYAGER אהוב: קתרין גינוואי וצ´יקוטי שנוא: ססקה (אבל היא מתה!)

rdaffi

New member
קשה, קשה...

מקורי- אהוב: ספוק (איך לא?!); שנוא- קירק (ונא לא לסכול אותי...) הדור הבא- אהוב: קראשר; שנוא: טרוי (האמא והבת) ח"ע9- אהוב: קירה ; שנוא- נו, זה בערך כל שאר הצוות חוץ מוורף, אבל במיוחד ג´דזיה, (בן) סיסקו ואודו. וויאג´ר- אהוב: דוק; שנוא: צ´קוטה ועל אנטרפרייז אני לא אפתח את הפה מחשש הקאה..

שאלה קלה...

TOS-ספוק האהוב בלי ספק, אוהורה השנואה ביותר מבחינתי מכל הסדרות. TNG- האהובה היא דווקא דמות משנית-רו לארן-כל פרק איתה היה גדול, השנואה-דיאנה טרוי הרכרוכית והמעצבנת למדי. DS9-ג´דזיה הכי שווה שם וג´ייק סיסקו הכי מעצבן, בשביל מה צריך אותו בכלל? את הסדרות האחרות כבר לא ראיתי, קראו לי משוגעת אבל אני לא חושבת שהחדשות יכולות לעלות על האיכות של הראשונות.....

למעלה