הדמות המיסתורית- סיבוב מספר 3!

Jimmy Kane

New member
אז הנה הסבר

ההוא דמות משנית ואני רציתי שיהיה לפחות הפתעה שהוא יחזור בגלל שאף אחד לא חשב עליו ממש.. ואין לדעת.. אולי הוא יהפוך להיות חשוב בעונה 2? אני עוד הבלגתי שקלטתי שקורה ודניאל מהמשחק החוליה החלשה בעצם יופיעו בעונה 2 ובמיוחד בתפקיד חשוב....

Shiri from the block

Active member
אני עדיין לא מסכימה אבל שיהיה
אני תמיד שומרת על עינייני ספוילר ומבינה אותם, אבל זה לא נראה לי הגיוני בעליל.
ואולי הראו אותו בדיוק לשנייה? זה יכול להיות מיליון דברים, אני לא רואה איך זה הולך להרוס משהו בכלל. כמה כבר הסקת מזה שיראו אותו בעונה 2? אפשר לחשוב על מיליון דברים ואפשר גם לחשוב על כלום, זה העניין, שזה פתוח ולא הורס שום דבר, שום עלילה.

לגבי דניאל אני מסכימה שזה לא בסדר ולא יודעת מי/מה כתב את זה..
אבל יש הבדל בין להגיד שדניאל יהיה בעונה 2 (שהוא מת בעונה הראשונה אז אין ספק שזה סוג של חשוד מה יהיה לו בעונה 2)
לבין להגיד שאבא של בל, שהוא דמות לגיטימית לגמרי בסדרה, אולי שולית, אבל קיימת וחיה ונושמת, שיהיה בעונה 2.

Macphista

New member
ארררררר

הבחירה באבא של בל הייתה אחרי שהפרק הראשון בעונה השנייה שודרה וראינו שבל בסטוריברוק, עם רמפל, ביחד אהבה ונצנוצים.
אנחנו יודעים מהעונה הקודמת שאבא של בל נמצא בסטוריברוק, לכן אין כאן שום ספויילר.
לא נכתב מה הוא יעשה, מה יהיה ובלה בלה בלה.
כשאבא ובת נמצאים באותה עיר ולא ראו אחד את השני 28 שנים זה לא מן הנמנע שישתו קפה איזה יום אצל גרני או שנראה אותו הולך ברחוב.
זה לא שמישהו כתב שהוא הולך להרוג את רמפל, להיות אדון האופל החדש, לשרוף לרג'ינה את הבית, להקים מהאפר כלא באבטחה גבוהה לגמדים, לצאת מהארון ולהתחתן עם הצרצר.

אני חושבת שעניין הספויילרים כאן נופח מכל פרופורציות.

Macphista

New member
קולולו

ממממ
בעקרון היום בטח יתחיל דסקוס ארוך בנושע הפרק השני בעונה השנייה שמשודר היום ביס.
אז אחרי שיגווע השרשור?

די!!

אני חושבת שניסיתי כמעט כל גבר מבוגר חוץ ממנו. בכלל שכחתי שהוא קיים (אולי בגלל שאני לא מתה על הבת שלו וזה מה שבא לי לעשות לה -
)

למעלה