הופיע ביותר מפרק 1?
כ כינוי לא יצירתי New member 30/8/13 #24 אממ אם פרק פלאשבק= מה הוא היה בעולם אחר אז כן. הוא השתתף כדמות משנית.
Shiri from the block Active member 30/8/13 #1 דווקא עליו חשבת ככה?? לדעתי קליקליקורט שומרת שבת אבל לא שמתי לב למישהו אחר שנעלם במהלך השבת..
M Macphista New member 30/8/13 #30 אני חושבת שהוא בדכ נעלם במהלך השבת ופעם היה דיון על חזרה בשאלה. אולי זה היה עם מישהו אחר? אני חושבת שזה היה איתו... הוא קורא ספרים אבל לא רואה טלוויזיה בשבת... אולי פורום נכנס לקריאה? לדעתי קליקליקורט כותבת כאן לפעמים בשישי. זכור לי סכמש שפורסם בלילה בין שישי לשבת לפני כמה זמן.
אני חושבת שהוא בדכ נעלם במהלך השבת ופעם היה דיון על חזרה בשאלה. אולי זה היה עם מישהו אחר? אני חושבת שזה היה איתו... הוא קורא ספרים אבל לא רואה טלוויזיה בשבת... אולי פורום נכנס לקריאה? לדעתי קליקליקורט כותבת כאן לפעמים בשישי. זכור לי סכמש שפורסם בלילה בין שישי לשבת לפני כמה זמן.
כ כינוי לא יצירתי New member 31/8/13 #37 אז בקיצור אני לא מאמין ב-כ-ל-ל והבעיה היא שאני במשפחה של דתיים שמקפידים על הכל. אני אספר להם מתישהו אבל לא בקרוב כי זה לא פשוט ויכול ליצור חיכוכים. ובאמת אני לא פעיל בשבת כי אני לא יכול להדליק מחשב אבל אני משתמש בפלאפון [יש לציין שהוא מאודדדדדד לא נוח אז אני לא מגיב הרבה]
אז בקיצור אני לא מאמין ב-כ-ל-ל והבעיה היא שאני במשפחה של דתיים שמקפידים על הכל. אני אספר להם מתישהו אבל לא בקרוב כי זה לא פשוט ויכול ליצור חיכוכים. ובאמת אני לא פעיל בשבת כי אני לא יכול להדליק מחשב אבל אני משתמש בפלאפון [יש לציין שהוא מאודדדדדד לא נוח אז אני לא מגיב הרבה]
Shiri from the block Active member 1/9/13 #1 האאא הבנתי איזה טלפון יש לך? באייפון זה דווקא די נוח להגיב.. הוא פשוט איטי עד שהוא עולה אבל אז זה בסדר..
האאא הבנתי איזה טלפון יש לך? באייפון זה דווקא די נוח להגיב.. הוא פשוט איטי עד שהוא עולה אבל אז זה בסדר..
M Macphista New member 30/8/13 #29 יש הרבה אנשים שרמפל לא שונא למשל- גרני. הוא לא מחבב אותה אבל קשה להגיד שהוא שונא אותה. גם את רובי, לא נראה לי שהוא שונא אותה. או דייויד. או ארצי' או ג'פרסון. הוא לא שונא הרבה אנשים! הוא אדם חם ולבבי!
יש הרבה אנשים שרמפל לא שונא למשל- גרני. הוא לא מחבב אותה אבל קשה להגיד שהוא שונא אותה. גם את רובי, לא נראה לי שהוא שונא אותה. או דייויד. או ארצי' או ג'פרסון. הוא לא שונא הרבה אנשים! הוא אדם חם ולבבי!
כ כינוי לא יצירתי New member 31/8/13 #31 הדמות נחשפה! זה היה השריף של נוטרדאהם בפרק של "רובין ח'הוד" כמו שהוא היה אומר. מישהו יודע מה עלה בגורלו? בכל אופן, הזוכה היא איילה (איילה נכון ? לא איילת...)
הדמות נחשפה! זה היה השריף של נוטרדאהם בפרק של "רובין ח'הוד" כמו שהוא היה אומר. מישהו יודע מה עלה בגורלו? בכל אופן, הזוכה היא איילה (איילה נכון ? לא איילת...)
Shiri from the block Active member 31/8/13 #1 הופהההה יפה!!! אין ספק שכל מה שקשור לעונה 2 אני לא זוכרת כלוםםםםםם זה למה אני מתחילה צפייה מחדש אולי אפילו הערב או במהלך החג... אני חייבת ריענון. מזל טוב איילה/ת
הופהההה יפה!!! אין ספק שכל מה שקשור לעונה 2 אני לא זוכרת כלוםםםםםם זה למה אני מתחילה צפייה מחדש אולי אפילו הערב או במהלך החג... אני חייבת ריענון. מזל טוב איילה/ת