היא ניצבת?
M Macphista New member 22/1/13 #40 לא היא הייתה חשובה מספיק כדי שיהרגו אותה לבד וזה נחשב לביג דיל על ידי דמות אחת תראו מה זה אני כבר נותנת לכם רמזים.
לא היא הייתה חשובה מספיק כדי שיהרגו אותה לבד וזה נחשב לביג דיל על ידי דמות אחת תראו מה זה אני כבר נותנת לכם רמזים.
LeAnnDylan Well-known member 22/1/13 #37 יש לי ניחוש!! זה הוילון שלא קיים (ואולי קיימת, מסכן, מתלבט בקשר לזהותו המינית ) בדירה של טראמפ, צ'ארמי, אמה והנרי (ממש משפחת קוסבי החבר'ה האלה ) אאין ספק שזה עונה לקטגוריה של לא בחיים וללא טקסט בקיצור. אני חושבת שצריך להחרים את הדמות שלך מהמשחק |חומה| |סטופכדו"אנגעתיבצבעשחור|
יש לי ניחוש!! זה הוילון שלא קיים (ואולי קיימת, מסכן, מתלבט בקשר לזהותו המינית ) בדירה של טראמפ, צ'ארמי, אמה והנרי (ממש משפחת קוסבי החבר'ה האלה ) אאין ספק שזה עונה לקטגוריה של לא בחיים וללא טקסט בקיצור. אני חושבת שצריך להחרים את הדמות שלך מהמשחק |חומה| |סטופכדו"אנגעתיבצבעשחור|
M Macphista New member 22/1/13 #41 יו החזרת אותי לפורום היפים והאמיצים! היינו קוראים לאריק פורסטר וילון! אז- לא. כאן מדובר בדמות אמיתית, חיה ונושמת, עד שנרצחה. עוד רמז....
יו החזרת אותי לפורום היפים והאמיצים! היינו קוראים לאריק פורסטר וילון! אז- לא. כאן מדובר בדמות אמיתית, חיה ונושמת, עד שנרצחה. עוד רמז....
J Jimmy Kane New member 22/1/13 #46 היא מופיעה בקרדיטים בסיום הפרק? כי את מכריחה אותי ללכת לחפש בIMDB....
א אנטיבס300 New member 22/1/13 #47 חשבתי לחפש בגוגל (לא מתמצאת ב IMDB) אבל מה לעזאזל אני אכתוב שם?? מתה, לא מדברת, עם אישיות נוצצת?
M Macphista New member 22/1/13 #54 הדמות נחשפת! חברים יקרים, זה לקח לכם רק אלפי שאלות, ניחושים ורמות תסכול עילאיות! וכן, אפילו רמזים... אבל הדמות נחשפה ומי שעשתה זאת לראשונה היא מנהלת הפורום היקרה! והדמות היא.... הונורה! עוזרת הבית האילמת שרמפל רצח! ברכות לזוכה וברכות לי, המלכה הלא מעורערת של המשחק הזה!
הדמות נחשפת! חברים יקרים, זה לקח לכם רק אלפי שאלות, ניחושים ורמות תסכול עילאיות! וכן, אפילו רמזים... אבל הדמות נחשפה ומי שעשתה זאת לראשונה היא מנהלת הפורום היקרה! והדמות היא.... הונורה! עוזרת הבית האילמת שרמפל רצח! ברכות לזוכה וברכות לי, המלכה הלא מעורערת של המשחק הזה!