בתור אוכל כל
ובפרט סטייקים ברחבי העולם, יש לי בשבילך תשובה נחרצת - הבשר בישראל ברובו הגדול לא מתאים להכנות אלו. כמובן שיש יוצאי דופן, הן מיבוא והן מתוצרת מקומית, אבל מנסיוני, עדיף ללכת על חי (טרטר וכיו"ב) או על הכנות בישול ארוך ולשמור את תקציב הסטייקים למקומות המתאימים (ארה"ב, ספרד, יפן וכו')
כמובן שיש ירידה בכמות בלוטות הטעם וקולטני הריח עם השנים (מאבדים כמחציתם בממוצע), אבל אלא אם מדובר על מעשן כבד או מישהו עם חוסר מזל גנטי מיוחד, המוח מפצה עליה בקלות רבה ולכן זו לא הסיבה.