דעתי בנושא
ראשית כל אנשים בואו נירגע, מדובר במשחק ותולו ואין צורך להתחיל לריב, להתעצבן ולכנות אנשים צבועים, זה באמת מיותר. למען ההגינות אני מספר 6 כנראה שלדעתו של אדם יש צורך בלצרף מספר, ממתי מספר משקף דעה, לא משנה. אני בכל אופן ישמח לקחת חלק בכל משחק שיהיה כי זה נחמד והכל, אבל אין ספק שמדובר בשיטה לא הגיונית. נכון החוקים הוסברו אך מסתבר שכן הי חוסר תקשורת. אני יגיד מה אני הבנתי מהחוקים. שתהיה הגרלה ולפיה יוחלט סדר הבחירה של המתמודדים. אתם תפרסמו רשימה של מאה לוחמים בערך ולפי הסדר נבחר. כך שאני למשל הייתי בוחר מספר 6 מתוך 100. מה קורה בפועל? אני בוחר בעצם מספר 36, למה כי אני בוחר שישי בכל משקל בעוד הראשון בוחר ראשון בכל משקל. לכן לרשום שהראשון בוחר בחירה מספר 1 ו-22 לדוגמא היא שיקרית, הראשון בעצם בוחר ראשון, ראשון, ראשון, ראשון, וראשון בכל יחידת משקל!!! לי זה נראה מגוחך, אני בספק אם בכלל אני יכיר את הלוחמים שאני הולך לבחור, שלא לדבר על מי שנמצא מאחורי. ההודעה לא מכוונת כנגד אף אחד ולא מפתיחת עיניים, אז לא להגיב בהתלהמות בבקשה, פשוט משהו קצת לא הגיוני. בשיטה הזאת המשחק הזה מתאים ללא יותר משלושה ארבעה משתתפים. זו דעתי בכל אופן