הדרך לגיהנום משפחתי - רצופה בכוונות טובות

../images/Emo51.gif לכל המגיבים...

אכן הדברים נאמרו בשטף של כעס... בעיקר על עצמי... התאפקתי.. והייתי חייבת להוציא את הרגשות במקום שבו יובנו הדברים ואני שמחה שיש לכך את הפורום המכובד הזה בו יש כמה לבבות מבינים. המילים שנאמרו - אולי כלאחר יד על-ידי הילדים... כמו הרבה דברים שהם פולטים ללא מחשבה אך בכל-זאת חצבו מקום עמוק בלב... וכן, לא מתביישת להגיד - נפגעתי. אולי באמת הגישה שלי היתה "פולניה" מידי כמו שמישהי אמרה לי כאן... לקחתי את זה לתשומת ליבי - ואני מודה על התגובה הזו... המשוואה של השקעתי -> אז הם חייבים להינות.... תילקח בפרופורציה המתאימה יותר בעתיד.. כן, אני חושבת שאני טיילת מדופלמת.... המסלול של הטיול נבנה עם הרבה מחשבה, הרבה עצירות בדרך לצפון... וגם מתוך היכרות עם הדברים שהילדים אוהבים.. אך מה לעשות.. כנראה קשה לקלוע תמיד לרצון של כולם.

א ש לי

New member
אין עלייך איימי../images/Emo13.gif

אני לא מסוגלת לבנות טיול שכזה אין בי כוח וסבלנות למסעות קשים :) הטיולים שלי קצרים, קרובים ותמיד מתנחמת שכל שבוע שני הם עושים חיים משוגעים עם אבא שלהם. אז באמת כל הכבוד לך.

סבלנות, סבלנות, סבלנות

לפי דעתי ונסיוני, אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון, טיולים ופעילות עם הילדים שלך או של בן זוגך, מאוד מאוד מגבשת וכפי שכבר ציינתי אסור לצפות מהם ליותר מידי הכרת תודה והערכה אבל בסופו של דבר בטוח שכל זה השתלם לך כי הם יזכרו את שעשית עבורם, את הטיולים את המקומות ואת הארועים שהייתם בהם ובסופו של דבר תקבלי את הכרת התודה, בכל מיני זכרונות, כאן היינו עם .... אנחנו יודעים את הדברים הללו בגלל שביקרנו שם עם...... וכו', שלח לחמך על פני המים. חיזקי ואימצי.

..."קשה לקלוע תמיד לרצון של כולם"

ובמילים אחרות: "תמיד קשה לקלוע לרצון של כולם"... למעשה, איימי, זה לא קשה - זה בלתי אפשרי. ככל שתקדימי להשלים עם כך, כן יטב. למה יטב? כי המשאלה (הפנטזיה) להשביע את רצון כולם היא היא "הדרך אל הגיהנום". היא המקור לכל הכוונות הטובות : שלכולם יהיה כיף/מעניין/מרתק/בלתי נשכח/מקסים - היא הבסיס לתכנון שיש בו התחשבות מופרזת, כלומר גם מאמץ גדול וויתורים מצדך, והתוצאה, כמו בכל מקרה של פנטזיה ורצון למלא צרכי אחרים: רגישות מאוד גבוהה למשוב מיידי,מפח נפש ותסכול. אגב, שיא השיאים הזכור לי מן הרטינות עד היום, היה לפני כמה שנים במהלך טיול באגמון החולה שהיה מלא בלהקות שקנאים ענקיות. משהו יוצא דופן. הולך השייגץ (בר-המצווה אז) וכולו זלזול במראות המדהימים שלפנינו. "תראה איזה יופי" ! אני אומרת לו (כאילו שאשכנע אותו) - והנ"ל רוטן מתחת לשפם בלי להתבלבל: "מה, בערוץ דיסקברי אני יכול לראות את זה יותר טוב".. מה את אומרת? לא בא באותו רגע לקחת שלט ולכבות אותו? תודי שזה גדול. אז איימי, גם אני משוכנעת שהיה לכם טיול משפחתי מקסים. אני גם בטוחה שהילדים יודעים שהתברכו במישהי קולית שמכניסה פלפל לחוויות המשפחתיות, שאת ההערכה את תקבלי מאוחר יותר ובדרכים אחרות. לחיי הטיולים הבאים שבדרך (גיא בן הנום בכלל בירושליים, אז לא להתבלבל)
ובטיול הבא צפונה - צרי קשר, ואולי אפילו נצליח לחבור בדרך לאחד המקומות היפים.

אהה.. ורק כדי שתבינו כמה רע היה הטיול...

החלטתי לפרסם את התוכנית שלו: אציין רק שהילדים לא קטנים - 13, 14 ו-8 אנחנו דרומיים מבאר-שבע... ולכן התוכנית היתה כך: יום א. יציאה בשעה מוקדמת מב"ש - נסיעה צפונה... עצירה ראשונה - כניסה לכביש - 6 - ארוחת בוקר. עצירה שנייה - תל מגידו ביקור בכפר תבור - מוזיאון המרציפן ביקור במחלבת תנובה - אלון תבור הגעה לצימר בקצרין מנוחה ערב - הופעה של דני רובס - ובזאר (עם הפעלות לילדים) במרכז קצרין. יום ב ביקור במפעל "מי עדן" בקצרין ביקור במקורות המעיין - סלוקייה... בריכה בקצרין לילדים (אנחנו הלכנו לבקר ב"קסם הגולן" + מבשלת הבירה המצויינת של הגולן) בילוי ערב - על האש יום ג' ביקור בכנסיות כפר נחום ביקור במפעל מקורות- שאיבת מים מהכינרת צהריים -> התנחלות בכינרת - שיכשוך במים+על האש עצירה לארוחת ערב נסיעה דרומה ממש להרוג אותי על התוכנית...

princess lis

New member
ממש טיול רע../images/Emo6.gif סתאםםם../images/Emo3.gif

לדעתי את לא צריכה להצטער
גם ילדים ביולוגיים מתנהגים אותו הדבר. אנחנו כועסים ובסופו של דבר בעתיד, כייף עם אותן זכרונות
בוקר טוב ושבת שלום

א ש לי

New member
השתגעת?../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

"אנו הולכים בדרך הופה הי הופה היי"
מסע כומתות אחותי חחח אותי לא היית מצליחה להוציא מהבית לטיול כזה. סחה, באמת סחה

azaria

New member
טיול נורא. לא רואים פלייסטיישן אפילו מרחוק!

איך אפשר שלושה ימים בלי מחשב? ומה עם קצת טלוויזיה? מה, כל היום לרוץ למקומות שמעניינים מבוגרים? אחחחח..... הלואי עלי טיול כזה.

א ש לי

New member
נכון מאוד עזריה.

לבנים שלי אני צריכה טיול מאורגן ע"י איש מחשבים נכנסים לאתרי משחקים משם קצת אי סי קיו באמצע מיפל ומסיימים את הטיול באתר בוב ספוג באמצע אפשר להשחיל תמונות של חיות:)

שירלי6

New member
נשמע נהדר

רק היית צריכה לתת להם חיבור לנט......והכל היה טוב :)) את בסדר גמור.

שירלי6

New member
מתוקה, אל תתייאשי!

זה קורה להמון מאיתנו ההורים, משקיעים בטיולי טבע, מסלול מעניין ומאתגר.....והם משוועים לסוני פלייסטיישן :)) זה לא את, זה לא הם זה הדור הזה............. אל תקחי את זה אישית.

מבינה ללבך

מכירה לגמרי את התחושה שכל מה שאת עושה לא מספיק טוב אבל אסור לשוכ שמדובר בילדים והם יורים מבטן בלי ללחשוב יותר מדי לכן צריך לקחת הכל בפרופורציה ובפעם הבאה (וזה הרי ברור שתהיה פעם הבאה ברגע שתתגברי על הכעס והעלבון) יהיה יותר טוב פשוט תחשבי חיובי

למעלה