הדרך להיכל הרפואה

סיון87

New member
איך הם ניסו להציג את זה

כאילו אם למישהו יש בגרות ממש טובה,גם זה לא מספיק! הוא צריך לקבל 800 בפסיכומטרי(!!!!!!!!!) אבל בתכל'ס, בגרות 10 זה לא-כזה-גבוה זה רק נשמע כזה מושלם. העיתונאים האלה יעשו הכל כדי להישמע מפחידים ושערורתיים..

lernery

New member
אין חוק כזה

והיא סתם ציטטה את המספרים המינימליים ולא את הנתונים האמיתיים של אנשים שהתקבלו לשם (ז"א היא הסתכלה במחשב כמה צריך עם 800 ויצא לך 10.04 אז היא כתבה 10, היא לא בדקה *מי* התקבל עם 800 וכמה היה לו וכן הלאה ...)

morancho1

New member
תגובה נבחרת לכתבה:

בחרתי לצטט, ואני מקווה שכל מי שטוען ש"משתלם" להיות רופא, או שרוצה ללכת לתחום הזה מבלי שהכיר אותו מקרוב, שיחשוב שוב: מקצוע כפוי טובה מירית, מרכז, 19/04/06 14:19 מזה תקופה ארוכה אני עובדת עם רופאים וחשופה לאורך חייהם יומם וליל ועלי לומר שמהיכרותי עם רופאים רבים לא ראיתי רופא שמסוגל לפרנס משפחה ממקום עבודה אחד, חייהם של רופאים נעים סביב השעון ממקום עבודה אחד למשנהו, מהמגזר הציבורי לפרטי. כדי להשלים כמה דקות שינה כל כיסא, ספה או שולחן הופכים עבורם למיטה אופציונלית לעת מצוא, בשביל מה כל דרך הייסורים הזו? לימודים שנים על גבי שנים, ואח''כ תנאי עבודה איומים? אין ספק שזה נותן את אותותיו בעבודה שלהם, הם סוחבים עייפות כרונית ומתפקדים בעצבנות, ובחוסר ריכוז ,שלא לדבר על כך שהם חייבים להיות זמינים בכל עת ומשפחותיהם ודאי משלמות מחיר יקר, חייבים לשפר את התנאים שלהם, אמנם עדיין לא זכיתי להיות אם, אך אני סמוכה ובטוחה שלא ארצה שילדיי יבחרו במקצוע זה, זה לא שווה זה אפילו אם זה בוער בעצמות.

סיון87

New member
אל ייאוש!

טבע האדם להתחבר יותר לעדויות קשות ומפחידות מאשר לעדויות מרגיעות ואופטימיות. ברור שזה קשה ותובעני-את זה כבר ידענו מזמן-אבל לא להגזים, אחרי הכל הרופא די שולט על סגנון וכמות העבודה שלו(לא בתור סטאז'ר) וזה שתופסים את הרופאים ברגעים הקשים שלהם זה לא אומר שאלו הרגעים הקבועים שלהם,אחרי הכל-כל בנאדם חווה משברים..

lernery

New member
מעריב בשבת

כתבה על בתי הספר לרפואה (האמת שלכתבת אין הרבה מושג מחייה.. אבל בכל זאת)

מוריאל11

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

זה שאתה לא נמצא הרבה במחשב לא אומר שאתה מפגר ! ואתה לא

למעלה