הדרכה מצולמת לליבוד משטח בסיסי

19- מי שעדיין רוצה להמשיך לכווץ

או מסיבה מסויימת להקטין את האריג יכול להכניס אותו לכיווץ נוסף במכונת כביסה בתוכנית סחיטה שטיפה (סיבובי התוף במכונה והטילטול של האריג מצד לצד מכווצים אותו היטב)

תוספות

כשהאריג נמצא בשלב של אחרי הליבוד בשיפשוף, הצמר סגור ולא ניתן להוסיף עליו יותר דבר. אך אם רוצים למשל ליצור ציור - אפשר לצייר באמצעות הנחת צמר צבעוני על המשטח אחרי הסיבון הראשון ואז ללבד הכל יחד. הלבד נוצר באמצעות הנחת שכבות צמר. נניח שהנחנו מספר שכבות ואז הנחנו הפרדה(מפל או כל חומר שעמיד במים) ולאחר מכן הנחנו שוב שכבות צמר מעל ההפרדה. נניח שההפרדה קטנ ה מעט יותר מהמשטח כך שהשוליים של כל השכבות נוגעים אחד בשני ואינם מופרדים, לאחר הליבוד והכיווץ נוכל לפתוח בעזרת מספריים את השכבות המלובדות מצד אחד של ההפרדה ולהוציא את החומר המפריד וכך יווצר לנו כיס שעשוי מחתיכה אחת ללא תפרים. זה הבסיס ליצירת תיקים, כיסויי כריות ועוד המון המון פריטים.

איולי

New member
אירית! את מדהימה! כל הכבוד! באמת!

הסבר מעולה! צילומים מעולים! מה עוד צריך לבקש? (שתהיה לי כבר מחצלת...)

טכניקת נעלי הבית היא השלב הבא

איך ליצור מין כיס תלת מימדי ללא תפרים. מבחינת הליבוד זו עבודה דומה מבחינת הנחת הצמר נעלי בית זו עבודה יותר מורכב. נתתי הסבר כללי ב"תוספות" לגבי יצירת "כיסים" ללא תפרים.

me31

New member
ממש רוצה להתנסות

טסה לאיקאה, לקנות מחצלת ו.... מחכה לסדנא ב-19 במאי ורוצה ליבוד עוד ועוד ממש יפה והסבר מדהים

smady a

New member
נפלאאאאא כל הכבוד אירית.איזה הסבר

מצויין. נו אנשים להתחילללללללל

משרדית

New member
מבלי לפגוע, סתם בצחוק...

ראיתי שיש פורום חדש....ונכנסתי אין לי מושג מה זה ליבוד.. הצצתי בתמונות, וממש בא לי לצחוק... אח"כ חשבתי שאולי יצא סושי - מגלגלים... אח"כ סוחטים.. זה שוב הצחיק אותי...חשבתי על הדג בפנים סתאאאם, האמת, לא הבנתי כלום, אבל שיעשע אותי אחר צהריים זה. תודה. אתן חמודות אתן.... ואשלח את הלינק לבתי בקנדה היא עושה עבודות אומנות שונות אולי זה יעניין אותה ביי ובהצלחה לכן בפורום החמוד שלכן, שאין לי מושג מה זה ומה עושים עם זה מירי משרדית=עזרה אישית למחפשי עבודה

משרדית

New member
תודה לך...

הסבר ברור תודה רבה על הלימוד

שאלה האם לוקח הרבה זמן ליצור את הליבוד. האם צריך כוח והרבה לעמוד על הרגלים. סליחה עם נשמע דבילי פשוט קשה לי לעמוד הרבה זמן בתודה מראש

mayo - תלוי מה עושים...

יש דברים קטנים שניתן לעשות מהר ועד שטיחים ממש שאת יכולה לתאר בעצמך...

יאמה

New member
תודה!!!!!!!!!!!

נראה מדהים וממש בא לי לנסות. האם תוכלי לומר עד איזה שלב ניתן להכניס צמר, כלומר לתת את המספר של השלב . האם בשלב 11 עדיין אפשר?

בדיוק לפני שלב 11 שנקרא לו שלב

הליבוד. אנחנו מחלקים את השלבים ל-3 עיקריים. 1- הנחת צמר 2- ליבוד 3- כיווץ. ציור או דוגמא מבצעים בשלב הנחת הצמר לפני הליבוד.

למעלה