תודה לך! בכייף!
L little stamper New member 16/7/12 #36 זה הכל! אני מקווה שנהנתם ושההדרכה הייתה ברורה.ואני מקווה לראות את הארנקים שיצאו לכם. אם יש לכם שאלות אשמח לענות.
זה הכל! אני מקווה שנהנתם ושההדרכה הייתה ברורה.ואני מקווה לראות את הארנקים שיצאו לכם. אם יש לכם שאלות אשמח לענות.
ע עלמה7 New member 16/7/12 #40 וואו איזו השקעה! זה יכול להיות רעיון מצויין לכרטיס לאבא מכל המשפחה, כשכל אחד (אמא והילדים) כותבים ברכה משלהם על "gift card". ואפשר להכניס גם אחד "אמיתי".
וואו איזו השקעה! זה יכול להיות רעיון מצויין לכרטיס לאבא מכל המשפחה, כשכל אחד (אמא והילדים) כותבים ברכה משלהם על "gift card". ואפשר להכניס גם אחד "אמיתי".
מ מושית10 New member 16/7/12 #39 תודה רבה! כרטיס-ארנק מהודר מאד. לפני שנה הכנתי כרטיס-ארנק לבנים שלי, ליום ההולדת שלהם, עפ"י מבנה הארנק של בעלי. יצא בסדר אבל שלך מאד מאד יפה.
תודה רבה! כרטיס-ארנק מהודר מאד. לפני שנה הכנתי כרטיס-ארנק לבנים שלי, ליום ההולדת שלהם, עפ"י מבנה הארנק של בעלי. יצא בסדר אבל שלך מאד מאד יפה.
M Mrs G New member 16/7/12 #41 נו, זה נורמלי ????? מה זה הדיוק השערורייתי הזה ???? אני חייבת לעשות ארנקון אחד ולעשות פוסט שלו מצולם עם שלך ולקרוא לו "מצא את ההבדלים" . מ-ד-ה-י-ם !
נו, זה נורמלי ????? מה זה הדיוק השערורייתי הזה ???? אני חייבת לעשות ארנקון אחד ולעשות פוסט שלו מצולם עם שלך ולקרוא לו "מצא את ההבדלים" . מ-ד-ה-י-ם !
א אש קטנה 2 New member 17/7/12 #42 פעם ראשונה בחיים שמתחשק לי להכין כרטיס. תודה רבה על ההדרכה המושקעת
S sisipi New member 18/7/12 #51 נראה כל כך אמיתי. בהצלחה בפינה החדשה יש למה לצפות.... הדברים שאת עושה ממש מקסימים סיגל