הדרמרקסתהיהכאןאחריהחדשות!

tkuihehr

New member
דאנסינג*

הפריע לי שאפילו כשאני כותב אנגלית בעברית אני שוגה [סתם כי אני מתעצל להפוך לאנגלית]

tkuihehr

New member
למה היא שונאת אותו?

איזה באסה לכם משה כאן מה הקטע שלהם? היא אוהבת את כול העולם ואת משה לא? אבל הוא נחמד!! יש המקור עוד מעט, שזה אומר שעוד 7 דקות ייגמר סינגלס לשבוע זה, ונשמע את האות המגניב רק ביום ראשון...

limors2

Active member
אולי לא שמעתי טוב../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אבל משה אמר לה "תכף את הולכת הביתה- יגמר הריח"?

chen010189

New member
../images/Emo41.gifסינגלס 1.11.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה Lupe Fiasco – Daydream מוש בן ארי – ממריאים The Pussycat Dolls – I Don’t Need A Man Justin Timberlake – My Love אהוד בנאי – Hebrewman (בהופעה) שייגעצ – המילים הכי יפות Foo Fighters – Best Of You (בהופעה) The Killers – When You Were Young Evermore – Its Too Late (Remix) הנרי וניקה – בגידה Fergie – London Bridge תומר יוסף – אני רוצה לזוז שעה שנייה Vibekings & Maliq – Like The Wind(או שזה שייך לשעה הראשונה? לא שמתי לב) Beyonce – Ring The Alarm נינט טייב – היא יודעת Depeche Mode – Mrtyr Evanescence – Call Me When Youre Sober סינרגיה – תראי זה אני My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin הדג נחש – סטטיסטיקה דניאל זילברשטיין – מה שאת עושה לי Cassie – Me & U שורטי – חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים All Saints – Rock Steady Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous Robbie Williams – Rudebox אריק ברמן – המתוקות האחרונות

tkuihehr

New member
חסר לי הדורבנים

טוב שהם מופיעים עכשיו בערוץ 10, איזה כיף. היום הפלייליסט, אמממ, רגיל נקרא לזה? לא משהו מיוחד מדי, אפילו בגידה היה... תודה חן

limors2

Active member
הממפ.../images/Emo54.gif

יש פה כמה שירים שאנ יהולכת להעביר. תוכנית מוקלטת זה כיף
תודה!

chen010189

New member
הרוק סטדי של אול סנטס יפה../images/Emo99.gif

ואני שמחה שהן חזרו, עד היום אני שומעת בלי סוף את פור שורס

למעלה