איזה באסה לכם משה כאן מה הקטע שלהם? היא אוהבת את כול העולם ואת משה לא? אבל הוא נחמד!! יש המקור עוד מעט, שזה אומר שעוד 7 דקות ייגמר סינגלס לשבוע זה, ונשמע את האות המגניב רק ביום ראשון...
שעה ראשונה Lupe Fiasco – Daydream מוש בן ארי – ממריאים The Pussycat Dolls – I Don’t Need A Man Justin Timberlake – My Love אהוד בנאי – Hebrewman (בהופעה) שייגעצ – המילים הכי יפות Foo Fighters – Best Of You (בהופעה) The Killers – When You Were Young Evermore – Its Too Late (Remix) הנרי וניקה – בגידה Fergie – London Bridge תומר יוסף – אני רוצה לזוז שעה שנייה Vibekings & Maliq – Like The Wind(או שזה שייך לשעה הראשונה? לא שמתי לב) Beyonce – Ring The Alarm נינט טייב – היא יודעת Depeche Mode – Mrtyr Evanescence – Call Me When Youre Sober סינרגיה – תראי זה אני My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin הדג נחש – סטטיסטיקה דניאל זילברשטיין – מה שאת עושה לי Cassie – Me & U שורטי – חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים All Saints – Rock Steady Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous Robbie Williams – Rudebox אריק ברמן – המתוקות האחרונות