הדר המתכונים ( וגם לאחרות )
מאפה כרישה וחזה אווז מעושן 400 גרם בצק עלים למילית 2 כמות מחמאה 4 כפות שמן 6 כרישות ( החלק הלבן בלבד) פרוסות דק 250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות 1 כף חרדל מלח ,פלפל שחור טחון טרי כפית סוכר 1/4 כוס עירית קצוצה 1 כף קמח 3 ביצים 1.5 מיכלים שמנת צימחית תבנית מלבנית משומנת בגודל של 27*33 1. מקחמים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה מלבני בגודל של 29*35 ס"מ מעבירים לתבנית , ומהדקים לתיתי ולדפנות מכסים בקלילות בניילון נצמד , ושומרים במקרר 20 דקות , מחממים תנור לחום בינוני (180) 2. להכנת המילית: ממיסים במחבת את המחמאה עם השמן וזהיבים קלות את הכרישה מוספים את חזה אווזה ומטגנים 5 דקות מוספים את החרדל מלח פלפל סוכר עירית וקמח ומערבבים כדקה , מסירים מהאש ומצננים מעט . מערבבים פניהמ את הביצים והשמנת יוצקים את המילית לתבנית ומשטחים אופים כ 40 דקות עד שהמאפה מזהיב והמילית מתייצבת , מוצאים מהתנור מצננים כ 20 דקות חותכים למנות ומגישים .
מאפה כרישה וחזה אווז מעושן 400 גרם בצק עלים למילית 2 כמות מחמאה 4 כפות שמן 6 כרישות ( החלק הלבן בלבד) פרוסות דק 250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות 1 כף חרדל מלח ,פלפל שחור טחון טרי כפית סוכר 1/4 כוס עירית קצוצה 1 כף קמח 3 ביצים 1.5 מיכלים שמנת צימחית תבנית מלבנית משומנת בגודל של 27*33 1. מקחמים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה מלבני בגודל של 29*35 ס"מ מעבירים לתבנית , ומהדקים לתיתי ולדפנות מכסים בקלילות בניילון נצמד , ושומרים במקרר 20 דקות , מחממים תנור לחום בינוני (180) 2. להכנת המילית: ממיסים במחבת את המחמאה עם השמן וזהיבים קלות את הכרישה מוספים את חזה אווזה ומטגנים 5 דקות מוספים את החרדל מלח פלפל סוכר עירית וקמח ומערבבים כדקה , מסירים מהאש ומצננים מעט . מערבבים פניהמ את הביצים והשמנת יוצקים את המילית לתבנית ומשטחים אופים כ 40 דקות עד שהמאפה מזהיב והמילית מתייצבת , מוצאים מהתנור מצננים כ 20 דקות חותכים למנות ומגישים .