הדר ועומרי ננזפו

a b u y a

New member
הדר ועומרי ננזפו../images/Emo10.gif

זוכרים את השידור המצחיק של המצעד השנתי ביום ראשון ("קקי פיפי קקי פיפי"
)? אז זהו, שלא כולם חשבו שהוא מצחיק. דלית עופר זימנה את עומרי לשיחה שבמהלכה הוא ננזף והושעה משידור עד לבירור. גם הדר מרקס תזומן לבירור בקרוב. גם השדרנית יעל כהן תזומן לבירור על כך התבטאה בצורה בלתי הולמת כשקראה לבריטני ספירס "נימפונית". בימים הקרובים תכנס דלית עופר את כל שדרני התחנה כדי להבהיר להם את נורמות השידור המקובלות. פורסם במעריב,3.1.07 דלית
הם היו מצחיקים, וכאן נגמר הסיפור

tkuihehr

New member
../images/Emo45.gif לכל הכיוונים

אני שמח שעומרי והדר עשו את השידור הקורע
ואני גם שמח שדלית עופר הפעילה את סמכותה והעירה להם, הם התפרעו ואנחנו התלהבנו, וזה הספיק. הערה שהיא נתנה להם היתה טובה ומספיקה, זה לא שעכשיו הם יתמתנו, אבל לא תהיה עוד תוכנית מופרעת כמו זאת כל יום,[מצד שני תוכניות כמו עסק שחור שמקללים ושותים לא מפריע לה, מוזר] אלא רק באירועים חגיגיים. התנהלות יפה של גלגלצ, מכל הכיוונים

RJlake

New member
חיחיח כמה ברור שזה יקרה../images/Emo6.gif

רק שלא ישעו את הדר מסינגלס
ומה הקשר יעל כהן?
מילא הייתה קוראת למישהו מהארץ ככה אבל בריטני? למי אכפת ממנה או מאיך שקוראים לה? סתם שטויות

redgirl2

New member
נו באמת! זה היה בצחוק מה נסגר?!

נקווה שזה יסתיים טוב.. ובאמת..הדר ועומרי אוהבים אתכם

dragonit12

New member
באסה..

אבל בסדר היא מאירה והכל טוב אבל שלא תשעה אותם! זה היה כזה כייףף להתפרע איתם ביחד!היה מצחיקקק!! בכל מקרה יהיה טוב:)

limors2

Active member
הא.

אחרי כמה זמן טמטום השיכורים שלהם באמת נהיה מעצבן מטריד ולא מצחיק. אבל יעל שווה! יש אסלה סתומה!

chen010189

New member
../images/Emo4.gif

מקווה שייצאו מזה בהצלחה, דווקא מבין השדרנים שאני הכי-הכי-הכי-אבל-ה-כ-י אוהבת.

viko222

New member
שידור הכי מצחיק שהיה

הלוואי וכל שידור היה כזה,חבל שאסור לצחוק קצת ברדיו! מה?! צריכים להיות רק רצינים?! מה היא רוצה גם כן זו..

limors2

Active member
יש גבול.

וקקי פיפי קקי פיפי מציצות צחקוקי "לסבית" של ילד בן 6 ועוד כלמיני דברים עובר אותו. זה לא שהדברים האלה לא מצחיקים, אבל אם אני רוצה לשמוע ילדים שיכורים אני אסע בקווי אוטובוס מסויימים בלילה, לא אשב ואשמע מצעד.

viko222

New member
זה לא קורה כל יום

פעם בשנה "להשתגע" קצת לא נורא,זה לא תוכנית שילד בן 10 שומע שהוא חשוף לאיזה שהוא תרבות "רעה".

limors2

Active member
לא אכפת לי מהשחתת ילדים בני 10

אכפת לי מזה שלא בא לי לשמוע 2 אנשים מתנהגים כמו ילדים בני 10 שהביאו להם מיקרופון. להשתגע זה בסדר. אין לי בעיה עם שדרנים משוגעים. אבל לא ככה.

viko222

New member
כל אחד והדעה שלו,לדעתי זה היה מצחיק

ומשעשע מאוד :) כל אחד אוהב לשמוע משהו אחר

גלעד2211

New member
אז למה את שומעת?

ברגע ששמעת את זה יכלת להעביר למצעד ברדיוס שם לא ירדו לרמה כזו בזויה

ShukyD

New member
טוב שאת לא מגזימה

כן אמרת שהיה לך קצת מטריד אבל נהנית וצחקת והיה לך סבבה לגמרי במצעד ואני זוכר טוב מאוד למרות שהייתי קצת מסובב אז אולי זו ההשפעה של יום רביעי שאופפת אותך אבל באמת אין צורך להגזים.. כשהמצברוח יחזור תוכלי להסתכל על זה בצורה קצת יותר הגיונית

ShukyD

New member
ועכשיו את סתם מבואסת

אז את מגזימה וזה לא היה כמו שאת אומרת בכלל ומה איכפת לך איך הם היו? היה סבבה את לא חייבת להקשיב

למעלה