הדר ועומרי ננזפו

limors2

Active member
אני לא חייבת להקשיב אבל מותר לי

שתהיה לי תדיעה שלי על מה שהיה

ShukyD

New member
נכון

אבל לא כשזה סותר לגמרי את מה שהיה בתכלס ביום ראשון

limors2

Active member
זה לא סותר לגמרי את מה שהיה בתכלס

ביום ראשון. לך לשרשור ותראה תתגובות האחרונות שלי. וראיתי שזכיתי, כבר שלחתי

גלעד2211

New member
זה היה כל כךצפוי

שרמתך תהיה קקי ופיפי אז תרשה לי לצדיע לה שהיא לא צוחקת מבדיחות גן חובה וירידה כזו עלובה לרמת ביוב. אגב הייתי שמח לו היה קורה מה שקרה בטורקיה שהיה שם מעין עופר שכטר כזה שחשף את הגוף בטלוויזיה הציבורית קיצר המנחה הושעה והטלוויזיה קיבלה עונש לשדר סירטי תעודה ותכנים לימודיים בשעת השיא.

RJlake

New member
בפעם האחרונה שבדקתי קקי ופיפי

היו צרכים אנושיים וטבעיים ולא רמה
ואני לא מבינה על מה המהומה, קודם כל הוא אמר קקי פיפי בדיוק פעם אחת ורק כי מאזין התקשר ואמר שהרמה של השידור נמוכה אז הוא התגרה בו טיפה, סוג של בדיחת גן חובה וירידה עלובה לרמת ביוב? אולי, אבל זה כן היה משעשע ופה זה נגמר. ובכלל השידור מיסודו היה אמור להיות שידור פרוע שכזה ואני בטוחה שהם עשו את זה ככה כי הם יצאו מנקודת הנחה שלא באמת הרבה אנשים יאזינו לזה ועובדה שלאף אחד ממי שאני מכירה לא היה מושג על מה מדובר. אם הם היו משדרים ככה ביום שישי בצהריים אז הייתי מבינה על מה אתם בוכים אבל לאור הנסיבות שבהם שודר המצעד ביום ראשון אתם סתם קטנונים. וחוץ מזה שהם הרי שמים את הדר ועמרי כצמד בכאלה משדרים בידיעה שהם אלה שעושים את המשדר עם השטויות והצחוקים שלהם ולא המיקום של שאקירה שאקירה(עם כל הכבוד כן?) אז שלא יבואו אח"כ בטענות וישחקו אותה ראש קטן אם זה קצת יותר ממה שהם כיוונו אליו. וזהו המון זמן לא טחרתי אז יאי!

tkuihehr

New member
ואני הסכמתי עם כל מילה ומילה

והערה נוספת לגלעד: דידי הררי לא היה עושה שטויות בדידי לוקלי? ובציפורי לילה מתפרעות המנחים לא היו צורחים שטויות ובלאגנים ? ואתה רוצה להגיד לי ששמוליק טייאר משדר ברמה של אבשלום קור? אז אל תחפש עכשיו איך להפיל את גלגלצ, מבחינתך כל תירוץ שהיה עולה נגד גלגלצ היית מציע כפתרון לשרוף את התחנה. אז אל תשחק לי אותה נטרלי עכשיו, טוב? צבוע.

גלעד2211

New member
אתה ממש כסיל

לא אמרתי שהם לא אבל הם לא התוכניות היחידות שיש ברדיו ובאותה שעה לא היית חייב לשמוע דידי הררי או מה שלא יהיה יש מלא תחנות אחרות פשוט עוברים הלאה וזהו.

tkuihehr

New member
אם ככה אז גם אתה

כי גם אתה באותה שעה לא היית חייב לשמוע את המצעד, יש מלא תחנות אחרות, דלג הלאה. יותר גרוע מבנאדם שמנסה לתת עצות כשלא צריך זה בנאדם שלא מקשיב לעצות של עצמו. אתה ראית אותי מתלונן על דידי הררי או שמוליק טייאר? אם האזנתי והפריע לי ,אני מעביר תחנה וזהו. אתה הקשבת למצעד, ולא נהנית, העברת תחנה, עד כאן יפה, אז למה אתה מתלונן עכשיו?!

ShukyD

New member
אגב זכית בסינגל של מירי

אז לכי לפורום ותתני למנהלת את הפרטים האישיים שלך ואז תעתיקי ותשלחי לי באיכות נורמלית תודה

tkuihehr

New member
עומרי לא חזר

גם היום למצעד, מישהו יודע מה קורה עם זה? ומתי השימוע של הדר? היא ניצלה?

RJlake

New member
חיחיחי אתה כזה דרמטי../images/Emo6.gif

הוא עדיין מושעה ועם הדר כנראה עוד לא דיברו

למעלה