|הדר| סינגלסססססססססס לפרצוף ?
S ShukyD New member 28/8/06 #1 |הדר| ../images/Emo47.gif ../images/Emo99.gif סינגלסססססססססס לפרצוף ?
L limors2 Active member 28/8/06 #2 איימ ברינגינג סינגלס באק!!!!11 דילגתי מעל גדרות ביער כדי להגיע בזמן ועכשיו ממש חם לי
T tkuihehr New member 28/8/06 #11 חחחח, אל תפצעי את עצמך בשביל סינגלס, מה גלעד היה אומר על זה? וחוצמזה, גם אנחנו וגם הדר היינו סולחים לך אם היית מאחרת ,אבל חוזרת שלמה, ועכשיו חם לך, אז תפתחי מזגן ותתחילי להנות...
חחחח, אל תפצעי את עצמך בשביל סינגלס, מה גלעד היה אומר על זה? וחוצמזה, גם אנחנו וגם הדר היינו סולחים לך אם היית מאחרת ,אבל חוזרת שלמה, ועכשיו חם לך, אז תפתחי מזגן ותתחילי להנות...
L limors2 Active member 28/8/06 #18 אין מזגן!../images/Emo54.gif ולא אכפת לי לאחר, אבל הייתי מגיעה הביתה בדיוק בהתחלה. אז הייתי מפסידה אותה. אני לא אוהבת לפספס תהתחלה
אין מזגן!../images/Emo54.gif ולא אכפת לי לאחר, אבל הייתי מגיעה הביתה בדיוק בהתחלה. אז הייתי מפסידה אותה. אני לא אוהבת לפספס תהתחלה
T tkuihehr New member 28/8/06 #24 אוקיי כל עוד הגעת שלמה, זה בסדר [אבל אם אי פעם ייצא לך לרוץ לפה כדי לא לאחר ותיפגעי, נראה לכם שיש גלגלצ באמבולנסים? זאת שאלה מעניינת דווקא]
אוקיי כל עוד הגעת שלמה, זה בסדר [אבל אם אי פעם ייצא לך לרוץ לפה כדי לא לאחר ותיפגעי, נראה לכם שיש גלגלצ באמבולנסים? זאת שאלה מעניינת דווקא]
L limors2 Active member 28/8/06 #38 אם יש, לא יהיה אפשר לשמוע שומדבר אבל לונורא, יש לי רדיו נייד אבל במיון בטח לא תהיה קליטה
L limors2 Active member 28/8/06 #62 איך אם לא אשמע אותה?../images/Emo54.gif אהיה באמבולנס ובטח אז יהיה סינגלס שווה
T tkuihehr New member 28/8/06 #64 כן, ברור, בגלל זה הדר תחגוג ותשמח בסינגלס הכי שווה של הלייף דווקא בגלל שהיית מספיק טיפשה להפצע ולא להגיע לסינגלס..
כן, ברור, בגלל זה הדר תחגוג ותשמח בסינגלס הכי שווה של הלייף דווקא בגלל שהיית מספיק טיפשה להפצע ולא להגיע לסינגלס..
T tkuihehr New member 28/8/06 #74 אבל אז הדר לא תגיד בסוף השידור "השידור השווה הזה נעשה בזכות ילדה מיוחדת שנפצעה ואנחנו דואגים לה, ליאורה החלמה מהירה!!" תפסידי הקדשה על עצמך...
אבל אז הדר לא תגיד בסוף השידור "השידור השווה הזה נעשה בזכות ילדה מיוחדת שנפצעה ואנחנו דואגים לה, ליאורה החלמה מהירה!!" תפסידי הקדשה על עצמך...
L limors2 Active member 28/8/06 #79 אבל אני לא אשמע אותה!../images/Emo54.gif אם מישהו יקליט לי אני מוכנה להיפצע!
T tkuihehr New member 28/8/06 #83 ../images/Emo190.gifאוווו |זדוני| אולי שווה... :-פ [כן ,פ'] בכל מקרה אנחנו נקשיב ונגיד לך מיליון פעם רק כדי שתקנאי ותגידי לעצמך "למה נפצעתי, מעכשיו כדאי להזהר בין 8 ל10 וגם קצת לפני"
../images/Emo190.gifאוווו |זדוני| אולי שווה... :-פ [כן ,פ'] בכל מקרה אנחנו נקשיב ונגיד לך מיליון פעם רק כדי שתקנאי ותגידי לעצמך "למה נפצעתי, מעכשיו כדאי להזהר בין 8 ל10 וגם קצת לפני"
L limors2 Active member 28/8/06 #93 לא אוהבת לקנא../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אז אוותר על ההקדשה!
T tkuihehr New member 28/8/06 #97 אז תוותרי על הפציעה וכך, הצלתי עוד אחת מפציעה עתידית... אני בדרך להיות סופרמן של כל העולם