כמו הבולבול של גלעד
L limors2 Active member 28/8/06 #8 בנתיים יש 3 חופרים, אז יש תקווה! יאי חדש של פאניק ותוכנת ההקלטה הזונה שלי לא עובדת
T tkuihehr New member 28/8/06 #17 גם צפייה אנחנו בפורום פה, לא? [כשיהיה שיר לא יפה אלך להתקלח, ואח"כ אני יוצא, משהו כמו 20 דקות לפני הסוף, עד אז אני פה...]
גם צפייה אנחנו בפורום פה, לא? [כשיהיה שיר לא יפה אלך להתקלח, ואח"כ אני יוצא, משהו כמו 20 דקות לפני הסוף, עד אז אני פה...]
T tkuihehr New member 28/8/06 #13 אריק ברמן יהיה היום וגם יונתן שפירא [העדפה אישית שלי] שווה להשאר [לפי הרשימה המאוד ארוכה של היום, יהיה בהחלט שווה שווה]
אריק ברמן יהיה היום וגם יונתן שפירא [העדפה אישית שלי] שווה להשאר [לפי הרשימה המאוד ארוכה של היום, יהיה בהחלט שווה שווה]
S ShukyD New member 28/8/06 #27 אבל אמא לא הכירההההה את יונתן שאקירההההההההההה הו תינוקי כשאתה רוקד ככהההההההה
S ShukyD New member 28/8/06 #14 כל מה שרצית זהההבה כל השאר בטח עשו אותך בעמידה דחפת גזרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוחחחחחחחחחח
S ShukyD New member 28/8/06 #37 אה כן שכחתי <מכניס הומור למצב כיתה ג'> עכשיו לכתוב שוקי אני אוהבת אותך עשה לי ילד כבר למה אתה מחכה?