הדתיים צודקים!

One Echoe

New member
זה מה שדפוק בפוליטיקה שלנו,

ובפוליטיקה בכלל. שלפוליטיקאים יותר חשוב ג'וב טוב וטונה של כסף מאשר המדינה עצמה. לדעתי צריך להוריד את המשכורות של חברי הכנסת והשרים ב60 אחוז לפחות. שזה יהיה תפקיד ציבורי, כמו כל תפקיד אחר.. אולי ככה יהיו לנו אנשים ששווים משהו בפוליטיקה.

A L1

New member
ליברמן היה עושה סדר במדינה...

הלוואי שהוא יהיה ראש ממשלה!

the mnm factor

New member
כן, תמיד רציתי שהמאפיה הרוסית

תהיה בשלטון! איזה כיף! סוף סוף יהיה סדר!

AB17

New member
בטח שכן

לפני ההתנתקות שקלו אם להגיש נגדו כתב אישום, הוא גם נחקר במשטרה באותו העניין. אם אני זוכר נכון. הבן שלו צפוי להישפט על השגת כסף בדרכים לא חוקיות לטובת אביו שהתמודד בבחירות. הוכחה ראויה בשבילך?

sivanbl

New member
יוזמת המצע האחיד.....

אין לכם מה להגיד על היוזמה הזו? לא מזיז לכם כל הניירת המיותרת הזו שנקראת מצע המפלגה? אין צורך בבסיס רעיוני כדי לנהל את המדינה שלנו? אפשר פשוט לזרום עם הנסיבות? לאלתר במקום? לשלוף מהמותן? לבנות ולבזבז ולהילחם ולהרוס ולפנות ולתמרן ולתחמן ולשגע את כולם כשההישג המשמעותי ביותר הוא חזרה לנקודת ההתחלה?

מאוד מעניין

אבל מה לעשות שאני לא נמצא פה 24 שעות ביממה? ובשביל לענות לך על השאלות, ראש ממשלה יכול להחליט החלטות שלא לפי המצע שלו.

sivanbl

New member
יוזמת המצע האחיד.....

אין לכם מה להגיד על היוזמה הזו? לא מזיז לכם כל הניירת המיותרת הזו שנקראת מצע המפלגה? אין צורך בבסיס רעיוני כדי לנהל את המדינה שלנו? אפשר פשוט לזרום עם הנסיבות? לאלתר במקום? לשלוף מהמותן? לבנות ולבזבז ולהילחם ולהרוס ולפנות ולתמרן ולתחמן ולשגע את כולם כשההישג המשמעותי ביותר הוא חזרה לנקודת ההתחלה?

Borg1

New member
האמת שהוא פשוט חיב"ס!

הוא אכן פשוט חי בסרט! טרנספר! איך אפשר לעשות טרנספר בעולם שלנו? מישהו ברצינות מסוגל לחשוב על הדבר כזה? אני מסקים שזה פתרון מצויין, אך הוא אינו אפשרי לביצוע. למה לעצור בטרנספר? באו נהרוג את כל הערבים, ונבנה חומה ביננו לבין שאר העולם, ונחיה טוב! לי נראה שהוא פשוט חולם בהקיץ. והכי מרגיז שהוא מקבל משכורת עבור החלום שלו!

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

כל דתי שני שאני מדבר איתו בעד טרנספר כאילו שזו אפשרות ריאליסטית.

למעלה