מ מתה על קובנה New member 17/8/06 #15 כןן ../images/Emo7.gif בואו נעשה לנו מפגש בשישי ב- מגדלי האופרה כשהיא תהיה ב"טאוור רקורדס" , נעשה לה הפתעה ! ונביא לה קובנההההההה:] והמון הפתעווות
כןן ../images/Emo7.gif בואו נעשה לנו מפגש בשישי ב- מגדלי האופרה כשהיא תהיה ב"טאוור רקורדס" , נעשה לה הפתעה ! ונביא לה קובנההההההה:] והמון הפתעווות
ב בלונד 16 New member 17/8/06 #10 מתנצל מתנצל והטלפון שיצלצל אני מתנצל שלא ידעתי שהיה עוד הופעה פשוט מיד אחרי שקניתי את הדיסק התקשרתי לכספית יצוג אומנים מהדף שבאריזה ושאלתי מתי יש הופעה ואמרו לי רק את התאריך 23 באוגוסט. הפסדתי אין מה לעשות
מתנצל מתנצל והטלפון שיצלצל אני מתנצל שלא ידעתי שהיה עוד הופעה פשוט מיד אחרי שקניתי את הדיסק התקשרתי לכספית יצוג אומנים מהדף שבאריזה ושאלתי מתי יש הופעה ואמרו לי רק את התאריך 23 באוגוסט. הפסדתי אין מה לעשות
ע עדי C New member 18/8/06 #19 ביום רביעי הקרוב- 23/8 ב"צוותא" בת"א טל' לכרטיסים 03-6045000 או כאן- www.tkts.co.il
D Dark chocolate New member 18/8/06 #21 אני באה אני באה אני באה!!!!../images/Emo211.gif אימא החליטה להרשות הפעם!!!!!!!!!! סוף סוף!! |נעל| אין מצבבבב שלא תפגשו אותי!! מפגש פורום .
אני באה אני באה אני באה!!!!../images/Emo211.gif אימא החליטה להרשות הפעם!!!!!!!!!! סוף סוף!! |נעל| אין מצבבבב שלא תפגשו אותי!! מפגש פורום .