חח איזה חמודיםםםםםם../images/Emo163.gif
תודה..כיסוף ... ותודה לאנשים... חן חחח נראה לי שאתה מתרגל מעכשיו לקרוא לי גוזי או שזה סתם נדמה לי...? חחחח קבלו משהו מצחיק... יש את מאמא גוזי... יש את פאפא גוזי.. שככה רוב האנשים קוראים לאבא שלי.. יש את אח גוזי.. שקוראים לו סתם גוזי.. ואנייייי.. שקוראים לי או גוזי או גוזלניה.. אבל רק בצופים קוראים לי גוזי.. זהו חחח משפחת גוזי אגוזי חי חי... אגב חן גם לך מגיע לך מזל טוב...(לא שכחתי...) אנשים תגידו לו מזל טוב... חחחח... שמעו קטע.. היום באתי לבית הספר... וכמו תמיד אני נכנסת דרך החניה של המורים (טוב נו לי יש פרוטקציות או ש..לא) קיצר פתאום אחת החברות שלי באה עם בלונים.. ומחבקת אותי ואומרת לי מזל טוב... אחרי כמה דקות.. אני ממשיכה ללכת לכיוון הכיתה... ואז באה חברה שלי מהשכבה ונתנה לי בלונים... וכתבה לי אפילו ברכה נדירה... ו... פתאום נכנסתי לכיתה ופשוט הציפו אותי בלונים והיה כל כך מצחיק והם שרו לי "היום יום הולדת היום יום הולדת.." הכנסתי את הבלונים לחדר של הכרזת והיא המחנכת שלי.. ושעתיים לפני סוף היום באתי לקחת את הבלונים ולקחתי רק את הכי הכי יפים כי לא היה לי איך להחזיר כל כך הרבה בלונים..והיו המוווןן וכל היום הזה שמחתי... והקטע הכי כואב שאצלנו עושים"זובור"(מנהג לכל שמחה..) וזובור זה שזורקים וביצים וקמח וכאלה... אז אמרתי לאמא שלי.. אמא הולכים לזרוק עלי ביצים וקמח אז היא לקחה אותי שעה לפני סוף הלימודים ואז הרסתי להם את התוכניות אוווווווווווווייייייייייייייי... ושחזרתי הביתה.. חצי שעה אחרי זה היה לי שיעור אנגלית ואחרי זה שיעור גיטרה יוווווההההההההווו שיעור גיטרה היה כיף...(שיעור ראשון...)