מזל"ט|מו
F fushi e New member 9/10/03 #21 מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif|מו
מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif|מו
J jingle bell New member 10/10/03 #22 חחח רותם תראי איזה אהודה את...../images/Emo6.gif כולם פה משרשרים לך במזל טוב. מעניין מה לי יגידו **אהממממ*רמז ושיעול מחניק ביותר***אהההההמממממ***עוד שיעול כזה חחחחח סתם לא.. מזל טוב במשך יומיים אומרים לך כבר....
חחח רותם תראי איזה אהודה את...../images/Emo6.gif כולם פה משרשרים לך במזל טוב. מעניין מה לי יגידו **אהממממ*רמז ושיעול מחניק ביותר***אהההההמממממ***עוד שיעול כזה חחחחח סתם לא.. מזל טוב במשך יומיים אומרים לך כבר....
ט טונית סטארקיסט New member 10/10/03 #23 גוזי?? היום???????? וואוווווווווווו, מזל טובבבבבבבבבבבבבב וואי, נשמה, שתיהיה לך עוד שנה מצוינת כמו שתמיד יש לך!! חחחחח אוהבת אותך, לינור
גוזי?? היום???????? וואוווווווווווו, מזל טובבבבבבבבבבבבבב וואי, נשמה, שתיהיה לך עוד שנה מצוינת כמו שתמיד יש לך!! חחחחח אוהבת אותך, לינור
J jingle bell New member 10/10/03 #24 לא היום אתמול../images/Emo6.gif לינורו'ש מה המצב?? זאת כיסוף איפה את??? לא רואים אתך לא שומעים אותך!!!
לא היום אתמול../images/Emo6.gif לינורו'ש מה המצב?? זאת כיסוף איפה את??? לא רואים אתך לא שומעים אותך!!!
ר רותם גוזי בת New member 10/10/03 #25 לינורררררררר../images/Emo163.gif אויייייייי אני אוהבת אותך ..!!!! ותודה אנשים...!!