ההההההללללללללוווווו

ayush

New member
אוי מסכנונות... קחי ../images/Emo184.gif ../images/Emo101.gif

מקווה שאת מרגישה טוב יותר...

יעלי2

New member
תודה. רק אחרי 8 שעות של תופת מצאתי

2 כדורים שאני לוקחת במצבי חירום שכאלה. הכל התחיל מזה שמסרתי את המשקפים לתיקון ביום שישי ואני נוהגת/הולכת ומשתמשת בקודמים שהם בעלי מספר נמוך יותר ובלי הצילינדר (הקטן אך משמעותי שלי). חוץ מזה אתמול עשו לי קבץ´ בצוואר וזה היה הטריגר. מה שחשוב שאני בדרך החוצה-מהמגרנה ומהעבודה. איוש, תהני באילת, תעשו חיים ואם תמצאו זמן תקפצי לקניון "מול הים", המחירים נמוכים מבמרכז וללא מע"מ (באמת). נ.ב. בבוסטון גריל על הטיילת יש עסקות עד שעות הערב במחירים נהדרים מ 35 ש"ח וזו מסעדה טובה בחסות מלון (רויאל ביץ´ אם איני טועה). תעשו חיים ותתרגעו לכם. איזה כייף יוצאים לחופשה!

דפי26

New member
יעלי אני מקווה שאת זוכרת מה אמרו

אתמול על מיגרנות...... חגגת?

יעלי2

New member
מה אמרו אתמול על מיגרנות?

כנראה לא הייתי מול המסך. תעדכוני אותי בבקשה (בהקדם).

אוי אוי אוי - לפי המחקר שהיה

בעיתון... מישהי היתה פה שובבה אתמול... סתם... מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב! אני שונאת מיגרנות! (נו דה! יש מישהו שאוהב מיגרנות?!?!)

אני הייתי עסוקה לתכנן

ארוחת ערב משפחתית ליום שישי הבא, בו חל גם יום הולדתי. להלן התפריט האפשרי: אפרטיף מנת פתיחה: אספרגוס מאודה ברוטב לבן + קוסטיני עם תערובת פטריות ואגוזים. מנת ביניים: מרק גזר מנה עיקרית: גולש תוספות: פירה בטטות, אורז בר וסלט אולי גם פשטידה קטנה (כי אחותי ואני לא אוכלות בשר). קינוח: עוגת שוקולד חמה + גלידת וניל+ רוטב פירות יער קפה ודיז´סטיף אבל אז גיא הטיל ווטו על הרעיון של שילוב שתי המשפחות (מנימוקי פולניות יתר...) ואני נורא התבאסתי והבאתי את מחאתי הרבה. נכון לעכשיו לא מסתמן גישור.

דפי26

New member
פי דעתי לא יצרת מספיק מגוון

במנות העיקריות ולכן אני מציעה את מתכון החביתה בפיתה הידוע שלי

לאור ההתנהגות הצפויה של

המשפחה- יש לי תחושה שיהיה לי יותר כיף להזמין חברים... וחוץ מזה, אני צריכה לעשות ניסויים קודם. אומנם אני יודעת לבשל וגיא (בנוסף לזה שהוא יודע) גם ממש אוהב לבשל, את הגולש והעוגה עדין לא ניסיתי - אולי אני אעשה עליך הרצה?

דפי26

New member
למה את חוששת מהמשפחה?

משלך או שלו? איך אפשר לא לאהוב אותך?אנחנו פה מתים עלייך (על גיא פחות כי הוא קצת מרגיז באדישות שלו)

כל משפחה לחוד הם בסדר גמור

אבל השילוב ביחד הוא קטלני. הכוונה היתה להזמין עלינו הביתה את ההורים של גיא + אחותו עם חבר שלה + אחיו הקטן ומהצד שלי את אבא שלי ואחותי (אותה לא ממש צריך להזמין כי מתנחלת אצלנו כבר 3 חודשים). רק מה- הגנים הפולניים לא מאפשרים להם להפגש בטרם "ההכרזה". אני כבר יכולה לשמוע את ההתקף לב הקולקטיבי אם אופציה כזו תעלה. ונמאס לי מזה שאני צריכה לעשות הפרדות ונמאס לי מההתנהגות של גיא ונמאס לי מזה שהם לא יכולים להתעלות על עצמם.

דפי26

New member
מה הסיפור שלהם?

רעים תזמיני אותי ואת גלגלית ודנונית ונאכל הכל!

הם בטח יחשבו ש-you have an

announcement to make. ככה זה היה אצל חברים שלנו (שהתחתנו מאוחר יותר). הם הזמינו את ההורים, וההורים התרגשו והתלבשו יפה, ואז הבחור הרים כוסית וכולם חיכו למוצא פיו. והוא אמר: "חג שמח"...

בפעם היחידה שהם נפגשו

ז"א כל הכוחות הפועלים - היה לצפיה במשחק של מכבי באליפות אירופה. אמא של גיא (שלא ידעה שאני שומעת בדיבורית) פשוט התעלפה כשגיא הודיע לה שגם אבא שלי בא. זה לא בגלל שהם לא אוהבים או לא רוצים וכו´ - אלא בגלל שחשוב להם לעשות את זה לפי כל כללי הטכס הפולניים. ולא בא לי לעבוד עליהם. אוף!!!

למעלה